ArktickaLubenica Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Koja su najbolja mesta u kontinentalnoj Grckoj za studentariju ? A da nije puno sabana i TDI zurki fazon, jel postoji takvo mesto uopste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 mikonosjeste da je ostrvo, ali nema sabana Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 samo pedera hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Treba mi neki predlog za more, neko mesto koje ima lepu plazu od sitnog peska, i da nije samo fazon plaza-smestaj nego da ima i pratece sadrzaje ili neki grad u blizini. i da nije preskupo :) pa ako nekome padne na pamet, dajte predloge http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g656569-d2080730-Reviews-Villa_Despina-Polichrono_Kassandra_Halkidiki_Region_Central_Macedonia.html Mi smo dve godine ovde letovali. Plaza pripada ovoj kuci tako da nema nikoga a pescana je plaza i mozes da ides u more tipa 10 metara pre nego je preduboko. Jedini je problem ako nisi kolima sto mora dosta da se hoda do prve prodavnice. Ovo je malo penzionerska varijanta ali idealno za parove sa malom decom jer kuca ima svoje dvoriste sa livadom i prirodnim hladom. Na zalost - sami apartmani su veoma bazicni, ali sve ostalo je vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 s tim sto marinica nema malu decu, i trazila je dodatni sadrzaj :) U pare da ce pasti zakintos/laganas :P Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) ovo sto kaze fetso :) pogresno si me razumeo, ja bih nesto bas suprotno od toga samo plaza i prva prodavnica na nekoliko km :) ali ne bih ni te tdi zurke varijante :) e, da, i ako mozemo da me ne zovemo vise marinica, matora sam vise za takav nadimak :) Edited June 22, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 paralija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 pardoniram - kad sam cuo pescana plaza meni ovo prvo palo na pamet - pardoniram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 hvala u svakom slucaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) Treba mi neki predlog za more, neko mesto koje ima lepu plazu od sitnog peska, i da nije samo fazon plaza-smestaj nego da ima i pratece sadrzaje ili neki grad u blizini. i da nije preskupo :) pa ako nekome padne na pamet, dajte predloge Pefkohori Mada ne znam sta ti znaci da nije preskupo..pogledaj cene Skiathosa, mislim da vecina ostrva u Grckoj ima ono sto trazis Edited June 22, 2014 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) aranzman sa prevozom do oko 500e evo gledam upravo skiatos Edited June 22, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 ja kontam da cu sa drugom (no homo) kolima turu po grckoj jedno 7-8 dana zavisi od para :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 malo je 7-8 dana. Doduse malo je i 60 :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 (edited) realno idi na zakintos. ostrvo je carsko a verujem da su tdi šabani već iskulirali tu priču (i dalje ih ima ali su masovniji na drugim lokacijama). pritom rent a car je (bio) skoro džabe tako da se isplati otići i obići celo ostrvo. druga lokacija je možda parga koja je prilično mirno porodično mesto (iako ima par klubova) ali su blizu lefkada,krf, paksos i antipaksos, reka stiks pa opet možeš da se iscimaš kolima/brodićem s tim što je rent a car u ovom slučaju dosta skuplji. Edited June 23, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 meni je Kefalonija ostavila najveci DOJAM, ali je skupa mater im jebem, bukvalno se vratis trajektom na Lefkadu, sve jeftinije odmah. Ako imas kola, Lefkada je car jer su sve do jaja plaze na zapadnoj obali, a rapsody i go2travel batice su obv na istocnoj :D Ja bih u Grckoj voleo da vidim jos Rodos i Santorini i da zavrsim sa lenjim grckim ciganima :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 santorini, santorini! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 eh, i ja bih Santorini :) Imam varijantu za Rodos, imam drugaricu tamo, ali mi nekako sve to dosadno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 +1 za Lefkadu Brutalne plaze a ima i mesta za izlazak. Prosle godine sam bio u Nidriju, iznajmio skuter za nekih 15ak eura po danu i svaki dan isao na drugu plazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 mislim da smo planirali lefkadu 3-4 dana, idemo njegovim kolima, hvala na savetima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 i ja bih najradije neki eurotrip ali iz mog drustva su svi u fazonu plaza i more i to je to, pa pokusavam da nadjem nesto sto bi meni bilo zanimljivije. izgleda da se druzim sa pogresnim ljudima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Kakav bre eurotrip na +40. Idi u Bugarsku, to je u Evropi. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 bugi, kad cemo kod tebe na more? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 trip po morima :) ma kakva Bugarska :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 reko ti da si matora i da nisi za akciju. (smor) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 rodos je mozda vise za neku akciju sa ribom/momkom, i to neka mirnija relax varijanta. plaze su kul, ali ne i u samom gradu gde je prevelika guzva.... znaci rent a car is a must... moze tu da se nadje i dobar provod u lindosu ili samom rodosu, a sve ostalo je krshina manje vishe... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts