Pesma-mrtve-dece Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Sarti je do jaja.... ako zelis da se odmoris ko covek, barem je tako bilo pre jedno 5,6 godina kad sam bio. Skroz je sporo mesto, penzionersko, nema nocnog zivota osim u malim naznakama. Cene su bile malo cak i nize nego standardno grcke, ali mozda se sve to promenilo. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 (edited) Pa planiram da idem sa lepsom polovinom a kako stvari stoje kod nas vise bi nam prijalo mirnije mesto da uzivamo malo i da se odmorimo od buke tinejdzera. Malo razgledanje, setnja, uvece neka vecera, klub (a da nije krcato ovim tdi zurkama, i da nisu klinci sa go2travel ili tako nesto pa da se gazim sa njima usled velikog broja). A da, cuo sam i za orange beach (valjda joj je tako ime) za koju kazu da je jedna od najlepsih, pa sam se bas zainteresovao za Sarti, zbog toga. Edited June 29, 2014 by bulbi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 ovo je sarti http://www.sarti-chalkidiki.com/wp-content/gallery/sarti-aerial/p1020953.jpg znaci... pogledaj kolika plaza, kolko malo ljudi... mislim da nema nocnih klubova tu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 To je zapravo i kul.. Ali i ja sad gledam nesto oko klubova izgleda da je pojam tu. Ako nr budemo isli kolima izgleda da cemo morati da iznajmimo auto.. Hvala vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Има три ноћна клуба . Мада не раде свако вече нит раде сва три . Тако је макар било прошле године- У сваком случају сјајно место за одмор. У околини има сјајних плажа тако да су мотор или кола добро дошли :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 Hvala kalimero. :) Najvise nam se svidja upravo zbog tih plaza i sto je mirno, ali opet nije na odmet da se ode u klub radi reda, raspitacu se jos po forumima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Kakvi su ljudi Becici, bio neko skoro tamo? Nisam isao u CG od 2007 tako da ne znam sta je i da li je promenjeno u medjuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Broj turista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Dve smrti za one koji letuju u Crnoj Gori posle 2006.! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Evo tebi sine plus + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 ma koja crna gora! ali ako iz nekog razloga bas moras da ides tamo, onda idi u zaliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 nisam ispratio, niti bio na moru dugo, ali, šta fali Adi Bojani? :) čista je voda, nije natrpano, nije skupo, ima reka u blizini :) čak sam i nekolicinu forumaša sreo dole prošle godine :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 vitju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Stizem ggoro, spremi se sorajaaa Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 poboljšala se crna gora drastično u odnosu na ono što svi pamtimo, al opet ne vidim razlog da se ide tamo ako nije varijanta da ti ili neko od ortaka ima kuću i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 sad ima vode 5 sati u toku jednog dana? :D i meni je jedini razlog da odes u cg da ti ili neko od tvojih drugara ima kucu tamo. mislim na letovanje. a za bleju pretpostavljam da je ok, ali van sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 ko nema para neka dodje u sutomore, tu je raja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ma ne idem ni ja u CG sto mi se bas ide tamo, nego je devojci istekao pasos, a posle svih sranja u Obrenovcu procedura za vadjenje isprava traje dugo, redovi su ogromni, a ona je na odmoru do 27 Jula, tako da kad bi se cimala i jurila sve to vrlo lako bi moglo da se desi i da ne odemo...ako mislim ove godine da vidim more CG mi ne gine! Zato i pitam kako je sad tamo dole, ako je neko bio skoro, ja eto nisam 7 godina i secam se i problema za vodom, prljavih plaza i ostalih sranja, pa reko da vidim da li su se malo civilizovali. Za Becice pitam zato sto mi je drugar koji je bio tamo preprosle godine rekao da je skroz ok, nije vasar kao u Budvi, nije smor kao u Canju, a s obzirom da idem sam sa devojkom, ta neka srednja varijanta mi i odgovara, ali reko aj da pitam, da cujem jos neko misljenje pre no sto odlucim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Bejah ja ove godine u ulcinju i ok je ako nisi alergiran na siptare. Skoro ceo boko-kotorski zaliv je ok, ja preferiram ka herceg novom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 pazi, zaliv i taj deo pre budve su ti najbolja varijanta (becici,petrovac) letujem dole unazad od rodjenja, imam burazera, malo mu pomazem oko posla itd sutomore generalno svake godine ima problem sa vodom i strujom i bice tako i ove godine garant i tu dolazi narod koji hoce smestaj od 3e za krevet petrovac je ok godinama, lepo i mirno mesto za parove itd budva je izivljavanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ma ne idem ni ja u CG sto mi se bas ide tamo, nego je devojci istekao pasos, a posle svih sranja u Obrenovcu procedura za vadjenje isprava traje dugo, redovi su ogromni, a ona je na odmoru do 27 Jula, tako da kad bi se cimala i jurila sve to vrlo lako bi moglo da se desi i da ne odemo...ako mislim ove godine da vidim more CG mi ne gine! Zato i pitam kako je sad tamo dole, ako je neko bio skoro, ja eto nisam 7 godina i secam se i problema za vodom, prljavih plaza i ostalih sranja, pa reko da vidim da li su se malo civilizovali. Za Becice pitam zato sto mi je drugar koji je bio tamo preprosle godine rekao da je skroz ok, nije vasar kao u Budvi, nije smor kao u Canju, a s obzirom da idem sam sa devojkom, ta neka srednja varijanta mi i odgovara, ali reko aj da pitam, da cujem jos neko misljenje pre no sto odlucim :) Ja jedino što sam video da je u Šjutomoru haos :D Ovo što ti pišeš sounds like Bojana... Pivo ~2 jura na plaži, 1 euro u šumskim kafanama, ležaljku dobiješ ako uzmeš doručak, a fazon dobiješ za 3-4 evra dovoljno školjki da se usereš :) ima uveče raznih žurki po plažama, imaš i delova gde nema ničega... ali da, na granici si sa Šiptarima Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 u boki i budvi nema problema sa vodom i strujom, kao ni u petrovcu, iznenadio me je grbin info za sutomore. bio sam prošle godine 10 dana u budvi, u jednom trenutku je nestalo struje na 45 minuta, sutradan je u beogradskim novinama pisalo da je budva bila 12 sati bez struje, tako da i takve informacije treba uzeti s rezervom. inb4 ivke govnogorac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Ili da ides da radis o/ Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 moras nekako da se opravdas sto si bio u gg, jer da? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 За парове свакако Петровац, лепо место, мирно, идеално за одмор. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts