Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

Pa planiram da idem sa lepsom polovinom a kako stvari stoje kod nas vise bi nam prijalo mirnije mesto da uzivamo malo i da se odmorimo od buke tinejdzera. Malo razgledanje, setnja, uvece neka vecera, klub (a da nije krcato ovim tdi zurkama, i da nisu klinci sa go2travel ili tako nesto pa da se gazim sa njima usled velikog broja). A da, cuo sam i za orange beach (valjda joj je tako ime) za koju kazu da je jedna od najlepsih, pa sam se bas zainteresovao za Sarti, zbog toga.

Edited by bulbi
  • Downvote (-1) 2

Има три ноћна клуба . Мада не раде свако вече нит раде сва три . Тако је макар било прошле године- У сваком случају сјајно место за одмор.  У околини има сјајних плажа тако да су мотор или кола добро дошли :)

Нема  будућности без истине.

• 2 weeks later...

poboljšala se crna gora drastično u odnosu na ono što svi pamtimo, al opet ne vidim razlog da se ide tamo ako nije varijanta da ti ili neko od ortaka ima kuću i sl.

Ma ne idem ni ja u CG sto mi se bas ide tamo, nego je devojci istekao pasos, a posle svih sranja u Obrenovcu procedura za vadjenje isprava traje dugo, redovi su ogromni, a ona je na odmoru do 27 Jula, tako da kad bi se cimala i jurila sve to vrlo lako bi moglo da se desi i da ne odemo...ako mislim ove godine da vidim more CG mi ne gine! Zato i pitam kako je sad tamo dole, ako je neko bio skoro, ja eto nisam 7 godina i secam se i problema za vodom, prljavih plaza i ostalih sranja, pa reko da vidim da li su se malo civilizovali.

Za Becice pitam zato sto mi je drugar koji je bio tamo preprosle godine rekao da je skroz ok, nije vasar kao u Budvi, nije smor kao u Canju, a s obzirom da idem sam sa devojkom, ta neka srednja varijanta mi i odgovara, ali reko aj da pitam, da cujem jos neko misljenje pre no sto odlucim :)

pazi, zaliv i taj deo pre budve su ti najbolja varijanta (becici,petrovac)

letujem dole unazad od rodjenja, imam burazera, malo mu pomazem oko posla itd

sutomore generalno svake godine ima problem sa vodom i strujom i bice tako i ove godine garant i tu dolazi narod koji hoce smestaj od 3e za krevet

petrovac je ok godinama, lepo i mirno mesto za parove itd

budva je izivljavanje

Ma ne idem ni ja u CG sto mi se bas ide tamo, nego je devojci istekao pasos, a posle svih sranja u Obrenovcu procedura za vadjenje isprava traje dugo, redovi su ogromni, a ona je na odmoru do 27 Jula, tako da kad bi se cimala i jurila sve to vrlo lako bi moglo da se desi i da ne odemo...ako mislim ove godine da vidim more CG mi ne gine! Zato i pitam kako je sad tamo dole, ako je neko bio skoro, ja eto nisam 7 godina i secam se i problema za vodom, prljavih plaza i ostalih sranja, pa reko da vidim da li su se malo civilizovali.

Za Becice pitam zato sto mi je drugar koji je bio tamo preprosle godine rekao da je skroz ok, nije vasar kao u Budvi, nije smor kao u Canju, a s obzirom da idem sam sa devojkom, ta neka srednja varijanta mi i odgovara, ali reko aj da pitam, da cujem jos neko misljenje pre no sto odlucim :)

Ja jedino što sam video da je u Šjutomoru haos :D Ovo što ti pišeš sounds like Bojana... Pivo ~2 jura na plaži, 1 euro u šumskim kafanama, ležaljku dobiješ ako uzmeš doručak, a fazon dobiješ za 3-4 evra dovoljno školjki da se usereš :) ima uveče raznih žurki po plažama, imaš i delova gde nema ničega... ali da, na granici si sa Šiptarima

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

u boki i budvi nema problema sa vodom i strujom, kao ni u petrovcu, iznenadio me je grbin info za sutomore.

bio sam prošle godine 10 dana u budvi, u jednom trenutku je nestalo struje na 45 minuta, sutradan je u beogradskim novinama pisalo da je budva bila 12 sati bez struje, tako da i takve informacije treba uzeti s rezervom.

inb4 ivke govnogorac