MilanGM Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ne znam ko je od vas ranije igrao Natural Selection (mod za Half Life 1) ali ja i moja stara ekipa se ponovo posle X godina okupljamo u igraonici da igramo ponovo (ATG-Arena kod Wuka) Podcećanje: Natural Selection je zapravo real time strategija ali gledano iz prvog lica: Note: postoji i Natural Selection 2 kao stand alone igra, i ja imam account na steam-u za dvojku, ali je još uvek u beta fazi i ima bagova... Ko je zainteresovan da ponovo igra keca, ostavite poruku ovde na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Kakko misliš ponovo, kad je niko živ ni pre nije igrao :)) Zapravo jesu Fjuzovci nešto aktivnije, ali njih sad sakupiti ne verujem da je lako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 prokleti fjuzovci, pederi stari!!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Ko bre star! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Tu smo josh uvek kali,lex,ja. Kidali smo realno...samo je lagovalo tada i likovi su nas rashovali par puta na onoj online ligi ;) Krivim leksa !!! Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Ja krivim Tomcata! A zatim i Crovaxa! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted June 7, 2011 Author Report Share Posted June 7, 2011 (edited) Dobro, a dal neko xoće revanš onda? :) Mi se dogovaramo za sledeći ponedeljak u 21h. Nekako ponedeljak je ispao najbolji jer nikome ne ugrožava wikend, a obično posle 00 kreću noćne rezervacije tako da neće biti zaglavljivanja do kasno u noć, (ipak je u utorak novi radni dan) :) Moram samo da znam koliko ljudi dolazi zbog rezervacije. Možete i da mi bacite PM. Edited June 7, 2011 by MilanGM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanGM Posted June 8, 2011 Author Report Share Posted June 8, 2011 Šta? Neće niko? Ranije je bila jedna ekipa od desetak ljudi protiv koje smo igrali ali su oni nestali i niko nikada nije pokupio njihove kontakte... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ja se nisam igrao u igraonici godinama, a NS nisam igrao još više godina... Možda kada NS2 izađe full krenem da igram na netu malo. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Za sad je NS2 još uvek neigriv, nadajmo se da će jednog dana izaći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts