Longleyy Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Procitao sam da ne bi trebalo prelaziti 500 mg u duzim periodima vremena, tako da sigurno necu uzimati vise od 2, na stranu cinjenica da u zivotu nisam pio kafu, tako da i nemam visok prag tolerancije na kofein. Zbog toga mislim da ce i jedna tableta u pocetku biti dovoljna... Onda opusteno kreni ti sa jednom tabletom, mene je prva dva meseca jedna radila najstrasnije a ja sam covek koji ne funkcionise bez 3-4 kafe dnevno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Koristio ja THE casein jedno vreme, kada se izracuna ispadne jeftiniji gram za gram proteina nego iz elle, sem sto moras odjednom da pljunes vecu kolicinu novca jelte. Mada je THE casein medju najjeftinijima, a trajace ti u zavisnosti dal pijes jednu il dve merice pred spavanje. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 pretpostavljam da si uzimao kod pedje, jer je on uvoznik za to. pa kapirao sam i ja da je jeftinije, hvala dzoni :) inace, odrao sam ruke skroz, imam zuljeve kao da sam najgori fizikalac, nikako da uzmem sundjere :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Je, kod Pedje. Video sam da si postova gurtne, ne znam kakve su te koje ti stizu ali meni moje nisu nesto pomogle a najvise su mi trebale za mrtvo gde mi je jacina hvata ogranicavajuca okolnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) ove su neke koje jos niko ne uvozi kod nas, narucio sam par komada iz londona, jer treba par likova iz teretane nema nikakve namestanja one trakice oko tega, jer ovaj gumeni deo koji ide preko shake stegne teg sam pritom ce mi pomoci oko zuljeva, nadam se! Edited September 29, 2011 by shecky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 deluju mi previse krute, da bi ti pomogle oko zuljeva bolje nabavi sundjere ipak! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 fensi izgledaju ... skupio sam neke pare za suplementaciju ...pa rekoh jel ima neko od vas neki popust negde ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja znam za standardnih 10% za preko 10k dinara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja sam isao na carb rotaciju jedno mesec dana, nije teska uopste za drzanje, cak najtezi dani su mi bili oni gde sam morao da unosim najvise hidrata, jer nisam mogao toliko da jedem. Trenutno sam i dalje na 100g hidrata dnevno, ali cu menjati uskoro. Razmisljam da uzmem kazein, jer stvarno mi je tesko jedem ellu / jaja pred spavanje. Jel koristio neko i koliko mu je trajalo? za tebe je decko infuzija :D kakvo zvakanje cile mile samo zvekete u krv odma :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Gde si nabavio efedrin i sta je to winstrol? :) Neki odgovor, nesto, nista a? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Slr odakle si ako si ns mog da ti nabavim ako hoces. Info za winstrol http://www.isteroids.com/steroids/Winstrol-Stanozolol.html Edited September 29, 2011 by Belgarath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Obozavam tvoje savete i kritike Fico :D Steta sto si me prodao za zurke, ti i ja bismo bili na vrhuncu sada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Neki odgovor, nesto, nista a? :D Postovao sam gore o Winstrol-u, dosta ozbiljna hemija, i mislim da bi bilo bolje da ti kazes sta zalis da postignes, pa da ti neko kaze sta ce ti najbolje odgovarati... Sto se tice Efedrina on je ilegalan od 2004, tako da ga je nemoguce kupiti na legalan nacin (osim efedrinskih kapi za nos valjda, a to ti nece koristiti), tako da ti jedino preostaje da kupis od nekoga ko prodaje. Mozes da uzimas cisti Efedrin, ili uobicajenije ECA Stack (Ephedrine Caffeine Aspirin), naravno potrudi se da ga kupis od nekoga kome verujes, dosta ljudi bi te zakinulo ako si neiskusan... Edited September 29, 2011 by zuzilinjo Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 moja trenutna forma: znam da nije nesto, ali eto, cisto da otvorim sezonu postovanja slika ruke su mi premale, ali radim na tome do sledeceg leta ce biti nesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmslayer Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Postovao sam gore o Winstrol-u, dosta ozbiljna hemija, i mislim da bi bilo bolje da ti kazes sta zalis da postignes, pa da ti neko kaze sta ce ti najbolje odgovarati... Sto se tice Efedrina on je ilegalan od 2004, tako da ga je nemoguce kupiti na legalan nacin (osim efedrinskih kapi za nos valjda, a to ti nece koristiti), tako da ti jedino preostaje da kupis od nekoga ko prodaje. Mozes da uzimas cisti Efedrin, ili uobicajenije ECA Stack (Ephedrine Caffeine Aspirin), naravno potrudi se da ga kupis od nekoga kome verujes, dosta ljudi bi te zakinulo ako si neiskusan... Hvala. Hocu da smanjim procenat masti u telu. Probao sam sa raznim dijetama i ne vredi :D Idem u teretanu i ubacio sam trcanje. Mislim da ce mi E/C/A resiti problem. A jel' i winstrol ilegalan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Moje misljenje je da su ti ruke srazmerne sa ostatkom tela, mada ugao nije neki pa ne moze bas najbolje da se ocene ruke, tako sam zakljucio iz ove slike. Zanima me koliko dugo ides u teretanu, i jel imas neku sliku od pre, onaj fazon pre i posle, da uporedimo :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Zašto bi smanjivao procenat masti u telu pred zimu? Nije da ćeš da šetaš okolo go do pojasa, a mast ti treba zimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 E voodoo, jel onaj whey protein dymitaze elite i dekstrozu mesam u jednom sejku? ili pijem svaki posebno sa 3dl vode? I jel bolje piti sa vodom ili mlekom? Uzimam sledece nedelje, pa da znam :) Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 idem 3 meseca, malo jace. imam slike od pre, ali mi trenutno nisu tu. a i sramota me malo! bio sam svinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Neki odgovor, nesto, nista a? :D Heh, mislim da pitas iz pogresnih razloga za ta dva a to je da smrsas, not gonna happen... Zuzilinjo ti je sve lepo reko za efedrin, znaci apoteka u obliku kapi, ili diler (u danasnje vreme dilera ima i po fejsu, sto nije sigurno jelte dok ne vidis ono sto kupujes iz ruke), trece bi ti bilo da ako ti neki drug ili drugarica radi kao farmaceut u apoteci, oni dobijaju to u cistoj formi pa posle tek prave kapi za nos. Sto se winstrola tice, vlada jako pogresno misljenje da se od njega mrsavi. Jednostavno se koristi u fazi definicije zato sto ne navlaci vodu i daje taj puniji, tvrdji izgled misicu ali tek kada ti procenat masti vec ozbiljno nisko padne da bi to i moglo da se vidi. Takodje se koristi za vreme definicije zato sto ima veliki "anabolicki index" sto znaci da ce sluziti kao odlicna potpora da ne sagoris misice dijetom i kardiom. Popularan je jos medju "pocetnicima" zato sto ne aromatizuje u estrogen pa nece ni da se javi peckanje u bradavicama, odnosno neces fasovati ginekomastiju, ali ce ti zato ako si genetski predisponiran za to u rekordnom roku otpasti kosa (zato sto je derivat DHT-a). Poprilicno je otrovan za jetru, mada ti od par nedelja ne bi bilo nista. Da ne pominjem opet da ako ne znas sigurnog dilera moze da se desi da ces za skupo placeni winstrol dobiti neki d-bol i naduti se ko prase od vode, pa ti vidi dal ti se isplati to planinarenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) moja trenutna forma: znam da nije nesto, ali eto, cisto da otvorim sezonu postovanja slika ruke su mi premale, ali radim na tome do sledeceg leta ce biti nesto! DISLAJK!!! evo mene pre oko mesec dana, malo sam se bio izmastio, jeo svasta i nisam radio trbusnjake, pa su mi spali dosta. tad je poceo rok i od tad nista nisam radio. :( edit: ne vidi se ta cela toliko u rl-u, ovo je samo od svetla! :D Edited September 29, 2011 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ne vidi se cela kada presadis kosu burzuju! Hvala za dislajk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 a nije, lajk je nego sam ja tako sasav. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 u bre al ste mrsavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 E voodoo, jel onaj whey protein dymitaze elite i dekstrozu mesam u jednom sejku? ili pijem svaki posebno sa 3dl vode? I jel bolje piti sa vodom ili mlekom? Uzimam sledece nedelje, pa da znam :) Mešaš u jednom (zajedničkom) šejku, dve mere dekstroze i jednu meru wheya, s vodom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts