Popular Post prota_ Posted June 20, 2013 Popular Post Report Share Posted June 20, 2013 (edited) za koliko ti se povećao procenat penisa u vagini otkako izgledaš ovako ? nije lejm trol, ozbiljan sam, radim neko istraživanje. Edited June 20, 2013 by prota_ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 radim neko istraživanje Radis kod Istoka, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 da, kapetane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 za koliko ti se povećao procenat penisa u vagini otkako izgledaš ovako ? nije lejm trol, ozbiljan sam, radim neko istraživanje. Nisam ja nikad imao problema sa tim,ali menja se stav ljudi prema tebi itekako.Zanimljivo je da me devojke uglavnom etiketiraju kao kazanovu,makar dok ne progovorim sa njima.Neverovatno je kako ljudi jedva cekaju da te strpaju u unapred odredjene kalupe.U svakom slucaju,ja imam devojku neko vreme pa se ne zanimam muvanjem random devojaka,ali je good looks asset bitan faktor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 bravo, dende! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Drugovi, posto se od sedenja i ucenja osecam kao glista, odlucih da malo idem u teretanu. E sad, posto blage veze o vezbanju u teretani nemam hteo bih da postavim par pitanja. Cilj mi nije da nabildujem ruke/noge/stomak nego da se jednostavno malo dovedem u red. Imam 72 kile a visok sam 173 tako da nemam problem sa kilazom. Mozda bih malo vise trebao da radim na nogama koje su kao cackalice i, posto sam kao klinac isao na plivanje, imam potencijala za man boobs i zelim to da sprecim, znaci malo grudi da ojacam. Koliko poseta teretani je potrebno za ovako nesto? Kontam da mogu izdvojiti nedeljno 4x1h. Ima li u svakoj teretani neki instruktor koji bi mi pokazao kako da radim vezbe? Koje vezbe su adekvatne za ovo sto ja zelim da postignem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 dosta ti je tri puta, al će ti verovatno trebati 75-80 minuta svuda ima instruktora ali po pravilu pokažu dve i po vežbe preko kurca i brže bolje pobegnu nazad iza pulta, tako da ti je bolje da uhvatiš nekog ortaka koji zna i/ili da gledaš na youtube-u kako se šta radi. sa programom ćemo ti pomoći mi ovde, to nije frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Radi cucanj i listove redovno, i doruckuj ovsene pahuljice. Ta formula ne moze da pogresi! 1 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 jebeš listove, radi čučanj, dupe i donja leđa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Секира је ко нека жена !:) Мисли ако иде у теретану и диже тегове да ће обим руке за два месеца да му нарасте на 45 ! Edited June 24, 2013 by Kal1mero 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Nadam se da znash da bez redovnih jedno 6 meseci necesh videti nekog napredka na telu. Imam jedno relativno tupavo pitanje. Vezbam aktivno vishe od godinu dana i pre toga sam vezbao dosta dugo u naletima. Od tih godinu dana trchim 2-4 puta sedmichno po oko pola sata, a prethodnih pola godine radim aktivno vezbe i za noge. Uvek su mi one bile najslabija tachka i do skora su bile bash mrshave. Da li je moguce da i posle 6 meseci kad uradim samo 4 serije chuchnjeva sa 20-40kg noge krenu da mi otkazuju? Znachi, krenu da klecaju k'o nenormalne i pored chuchnjeva jedino imam snage za vezbe za listove sedeci. Naravno jedno 2-3 dana posle treninga imam upale. Jel' moguce da i posle 6 meseci imam isti problem kao i kad sam pocheo da ih vezbam? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 donja leđa donja ledja su jako bitna kod prcanja! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Jebeš prcanje, bitnija su kad stojiš i sediš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Nadam se da znash da bez redovnih jedno 6 meseci necesh videti nekog napredka na telu. Imam jedno relativno tupavo pitanje. Vezbam aktivno vishe od godinu dana i pre toga sam vezbao dosta dugo u naletima. Od tih godinu dana trchim 2-4 puta sedmichno po oko pola sata, a prethodnih pola godine radim aktivno vezbe i za noge. Uvek su mi one bile najslabija tachka i do skora su bile bash mrshave. Da li je moguce da i posle 6 meseci kad uradim samo 4 serije chuchnjeva sa 20-40kg noge krenu da mi otkazuju? Znachi, krenu da klecaju k'o nenormalne i pored chuchnjeva jedino imam snage za vezbe za listove sedeci. Naravno jedno 2-3 dana posle treninga imam upale. Jel' moguce da i posle 6 meseci imam isti problem kao i kad sam pocheo da ih vezbam? Имаш неки проблем очигледно :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Nemam teretana ortake, svi su čiviluci kao ja. Youtube će mi biti glavni izvor tih informacija. Planiram od sledeće nedelje da krenem ba bi bilo lepo da mi napravite neki program uzimajući u obzir moje potrebe. @Kali Puno mi je dva meseca, mora to brže! Što se tiče ishrane, mislim da nema potrebe za nekom regulacijom, jedino da ubacim redovni doručak u ishranu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 nemoj ubacivati doručak ako ti ne prija, uopšte nije obavezan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) @jasamnepismen mozda si konstantno pretreniran? trcanje ti odmaze u napretku u svakom slucaju.. hodaj umesto trcanja.(ako moras) Probaj jednom nedeljno da radis noge samo i to 3 serije cucanj/leg press, 2 3 serije iskorak i listovi. Koliko god da ti je retardirana ishrana sa ovim moras doci do 60 70kg cucanj barem :D Edited June 24, 2013 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Sekira, Ja ti savetujem da radis umesto 3 x nedeljno standardne rotacije grupa misica... da probas da ides cesce na treninge i da radis nonstop kruzne treninge a da pri tom ne tovaris mnogo kila (tacnije da ne radis maksimum do otkaza), i da menjas vezbe cesto. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Slazem se sa Pesmom, po meni nema potrebe ulaziti u teretanu dok ne udjes u neku formu. A to mozes tako sto ces raditi sklekove, cucnjeve, iskorake, zgibove, trcanje bar mesec dva. Edited June 24, 2013 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Па ако неко може да ради све што си ти набројао онда му теретана ни не треба :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Odabrao sam teretanu zato što imam problem sa motivacijom u kućnoj varijanti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Pa dobro, ovo sto sam ja nabrojao je okej za kondiciju/snagu i vecina ljudi moze da radi neke vezbe ako ne i sve, ali ako hoce treninge u teretani(vezbe sa vecim tezinama) ja bih mu prvo preporucio ovo neko vreme. Ovo sto sam te ja savetovao, mozes da radis bilo gde gde mozes da nadjes sipke za zgibove, propadanja i neku stazu za trcanje sto je po meni bolje od bilo koje teretane. Planiram sam da krenem da vezbam tako kad se preselim za bg zbog faksa cisto da se ne bih usvinjio od ucenja,studentskog zivota :P. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Дечко је глиста тј није никада вежбао :) Како замишљаш да он оде у парк и ради пропадања и згибове :)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts