prota_ Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 može. suština je u unosu i potrošnji kalorija. ivke je kačio u proteklih recimo 20ak stranica lika koji sve to dobro objašnjava, pa potraži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Izbaci slatkise jedi pirinca brateeuuuu, trci svaki dan i za 6 nedelja si ripped 6pack mike chang sick cunt. Klanrur broscience v201. Naravno sve te masne naslage ces "pretvoriti" u misic 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 iako si uspeo 27. put da ne kažeš ništa konstruktivno, ovaj put si ipak zaboravio da nam naglasiš kako ti znaš kako se trenira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Još nisam došao do tog nivoa da sam sebi pravim trening, samo pratim proverene metode. Ovde nikad nisam nešto pametovao niti cu, jednostavno me mrzi da bilo šta objašnjavam kad me iovako neće poslušati nego će poslušati napucanog lika u teretani koji skida masti tako što jede ananas. Mogu samo da preporučim neke forume/yt kanale al opet napucani lik iz teretane > all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 radi kardio, izbegavaj slatkiše. Katastrofalan savet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Katastrofalan savet. Pa sta bi mi ti savetovao, primo? Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Prvo da pogledas slike ljudi i steknes malo realniju sliku kako bi izgledao sa -5kg u tvojoj trenutnoj situaciji(187cm 80kg)... u svakom slucaju pogledaj par strana u nazad onu piramidu od eric helmsa... tu ti je sve slozeno lepo u 5 6 delova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Milane koliko imas godina, dali si aktivan, dali si trenirao nesto ili treniras? Sem teretane sto si krenuo pre par meseci? I ovo sto kaze primo, ja se i dalje kajem sto mene neko nije umeo da usmeri kad sam krenuo da treniram kako da se hranim i treniram al jbg.. Ja sam tek posle 2 godine pohadjanja teretane (bilo bi sramotno reci treniranja), krenuo na dijetu a pre toga nisam nabacio masu, jeste prvi put u zivotu sam skinuo stomak i imao abs al je bilo smesno kako sam izgledao. Zato moj savet ako si tek krenuo u februaru da treniras drzi se nekog lean suficita pa kasnije na cut..Ili ako ti je bitno da se izdefinises za leto, za sta je malo kasno, google Lyle MCdonald Rapid fat loss, knjiga se placa ali kontam da s emoze naci kopija...Ima i free verzija ali kazu da nije to to,mada za nas nivo je sasvim dovoljno kontam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Imam 22 godine, bavio sam se sportom, trenirao karate i fudbal. Isao sam u teretanu pre, ali to je bilo na smesnom nivou i neozbiljno. Nije mi cilj ovo leto, vec zelim to da odrzavam na duze staze. Pre svega zelim da sredim ishranu, da rastem i jedem dosta proteina, a u isto vreme i da se "topim" tako sto cu izbaciti secere i smanjiti kolicinu uh. Da li je to ostvarljivo? Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted July 15, 2014 Report Share Posted July 15, 2014 Jeste ali jako sporo ako budes na maintance, zato se uglavnom i rade faze bulk i cut, mnogo efektivnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Jel neko imao problema sa isijasom? Kako ste se izborili? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 jeste Vića, cimaj ga na pp Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 To je nama pricao da ide kod doktora za ledja, dok je ustvari isao tamo gde lezis i pricas sa specijalistom Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2014 Author Report Share Posted July 19, 2014 Pa u sustini izbegavam sedenje jer me donja bole ledja dobro i gornji deo dupeta,a redovno osecam da mi trne stopala. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 nikita, meni ovo tvoje deluje kao ukljesten zivac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srednjoskolac Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ja imam slicne probleme kad dugo sedim. Donji deo ledja i dupe mi otpadaju od bolova. Cak i kad dugo spavam (recimo vikendom) bok me boli kao da na kamenu spavam. Resenje je, pretpostavljam, to sto Vitja kaze i generalno fizicka aktivnost, al sam lenj do zla boga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 (edited) Mozda bih mogao da vam pomognem.Meni su dijagonstifikovane Smorlove hernije (http://en.wikipedia.org/wiki/Schmorl%27s_nodes) pre par godina,ali sam naucio da zivim sa njima i cak i treniram sa vecim kilazama i da zivim normalno u isto vreme. Smorlove hernije ima vecina stanovnistva ali nekima smeta,a nekima ne,a to je stanje kada se diskovi "useku" jedni u druge u vertikalnoj osi (za razliku od diskus hernije,kada diskovi "iskoce" na stranu).E sad,nekome to tako stoji i nema nikakve tegobe,a nekome prikljesti zivac,u mom slucaju isijadikus na levoj nozi sto se manifestuje bolu u lumbalnom delu pri sedenju na tvrdim povrsinama ili pri duzem neudobnom sedenju.Ja sam to regulisao time sto na cucnju ne prelazim 140kg,na mrtvom 160 :D,a ono sto mi je najvise pomoglo su vezbe istezanja,prateci Anatomiju istezanja,knjiga od 500 dinara. Ono sto bih svima vama koji imate simptome slicnim meni preporucio je da odete kod lekara opste prakse,uzmete uput za RTG i vec ce tehnicar tamo znati da kaze sta je u pitanju,a kamo li lekar specijalista. Ako nastavite da ignorisete simptome,down the line mozete najebati zesce,pa cak iskusiti i paralizu odredjenih ekstremiteta (leve noge u mom slucaju). Edited July 19, 2014 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) Pitanje za ove sto vode racuna o ishrani - Jel vam se smucilo belo meso svaki dan, ili imate neki hax za drugaciji ukus? Edited August 6, 2014 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Ćureće, goveđe, konjsko, šaraj malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Ja koristim onaj 4 vrste sira preliv ponekad, ili soja sos, čisto da razbijem tu monotoniju ukusa. Probaj :) Jel neko imao problema sa isijasom? Kako ste se izborili? radi leđnu ekstenziju što više, ojačaj malo taj deo leđa. preskoči mrtvo dizanje ili čučanj dok ti se ne stabilizuje taj deo malo. nije za šalu, počinje od uklještenog živca, i na kraju pukne disk i gg. desilo se mom drugaru skoro, 6 meseci se drkao po banjama posle operacije... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) Curece sam nasao na pijaci, nije valjalo ni za q... Staro, ne moz da se zvace. Izvalio sam neke pljeke od mlevenog mesa, jedem ih vec mesec dana. Uzmem pola kile juneceg buta, pa izmesam sa 3~jaja , luk( iscedjen), biber, i neki barbakju sos. Sve to izmesam pa napravim male pljeke pa metnem u rernu bez ulja. Ispadne bruka. Al dosadi i to, rekoh da se vratim na piletinu al ubi me ukus, ovako bez icega je uzas. Edited August 6, 2014 by Kemp. 1 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 terijaki,soja, vorcester,bbq sos, pecurke, crni luk sa testeninama i pirincem.. ne moze da dosadi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) http://www.dailymotion.com/video/x22p3g0_deadlifts-from-the-washed-up-loser-olympics_fun?start=155Deadlifts from the Washed Up Loser Olympics:Dkakva gomila majmunčina, koja fejluju mrtvo :D Edited August 7, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 cccccccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 also, https://www.youtube.com/watch?v=Kf4rk8Lz5xY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts