zytherius Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Jel se nekom promenio ukus eurokrema od kad ga swisslion pravi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 samo beli eurokrem poy Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Najk kesa u frizyyy !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 meni sestra kad zatvori flasu soka moram da je secem, jer ni kljestima ne mogu da je otvorim :D i eurokrem > nutela, tj nutelu ne podnosim uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 kako serete, nutela sabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 samo beli eurokrem poy kili imperial gran wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Glupi ste Lepota eurokrema je kad zavatiš i crno i belo u istu kašikuOvi što vole smao belo (hehehe smao belo) su preteča hipstera Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 ja beli uopste i ne volim. A kad uporedis crni eurokrem i nutelu... zapravo ne moze da se poredi. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 eurokrem>>>sva ostala kremasta sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 +1 za djoleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 gadite mi se svi koji vise volite crni eurokrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Najbolja krema ikada = kinder lada! end of story. Mozda je bila radioaktivna i kancerogena, ali je bila najjacha. A dalje, ja bih rekao ovako nutela>eurokrem>cipiripi А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 taj beli eurokrem ima ukus limuna, fuj nutela ftw "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 nutela ftw! oh ne, izdao sam Kosovo sad! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 +1 za kinder ladu, skroz sam zaboravio na to imam 5, 6 casa sa onim krokodilima sto si bili na pakovanju kinder lade pre 10ak godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 jel se seća neko ovoga ? znam da su moji matorci to kupovali u mađarskoj dok sam bio klinja i da je bilo megaukusno, ali nisam ni video ni čuo za to jedno 10 godina ako ne i više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Па киндер лада се не спомиње јер се подразумева да је свети грал чије име се не спомиње узалуд. Узмите линоладу пробајте, осећа се хинт киндерладе, није то то, али је најближе од свега, поготово бело. Што и не чуди с обзиром ко је прави. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 beli eurokrem zakon,ukucani se pobiju oko crnog a ja tamanim belu polovinu!sto je najtuznije,nemam nutelin ukus u glavi koliko sam je jeo puta u zivotu,jednostavno,za mene u glavi postoji samo eurokrem kao merna vrednost i nikad nisam zeleo to da menjam:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ципирипи је био најбољи кад је киндерлада умрела, али су га после ЖЕСТОКО сјебали не знам шта им је било. Тај милки веј је био добар, јес. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 morao sam da kucam na guglu da se setim sta je kinderlada. kad ono medjutim ispade da sam imao ovu sholju kao klinac \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 sto je najtuznije,nemam nutelin ukus u glavi koliko sam je jeo puta u zivotu,jednostavno,za mene u glavi postoji samo eurokrem kao merna vrednost i nikad nisam zeleo to da menjam:) нутела је на брзину уфурана у наше животе и сви су је одједном испрејзовали ко да је есенција самог космоса, али се код мене никад није примила. Зато сад и немам ''стандардни крем'', ципирипија су убили пре 10 година или тако нешто, боље да су укинули производњу, еурокрем су још раније убили ако се добро сећам, а нутела ми је лол, мислим, нема чак ни бело, то рачунам у ''течну чоколаду'' или тако нешто Понекад узнем нутелу или линоладу.Најјаче оно 93. кад једном у метар дана добијеш од кеве паре да узмеш ону најмању могућу киндерладу са она два каналчића. ЈЕБОТЕ колицко је то, па то је било дупло мање од оног најнајмањег еурокрема, који је био екстра мали:) Просто не зна човек дал је било добро што си јео пола грама тога месечно, па си оргазмирао сваки пут или је срање јер се ниси давио у томе... Иначе, поред линоладе, флеширање на киндерладу активира и бели киндер буено (не црни). brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Batalite stripove, ajdemo jos pricati o nuteli i kinde ladama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 ja još uvek imam jednu kinderlada šolju, ponekad pijem kafu iz nje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) Meni niste jasni vi što jedete samo jednu boju eurokrema, šta više ide mi na kurac kad vidim da je neko pojeo samo jednu polovinu eurokrema. Edited September 7, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 pa onaj krem u kinder buenu je zapravo kiner lada? right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts