Jump to content

FIFA 12 - PC

Recommended Posts

/facepalm

Hvala Lex :( elem el neko uspeo da da go dalje od 20 metara? :D odavno me neki fudbal nije ovako odusevio, definitivno uzimam original ako bude postojala mogucnost multiplaya bez nekog ogromnog laga, pa da se svi igramo, napravimo neku ligu ili nesto :D

Nema potrebe da fejspalmuješ... Ortak i ja smo odigrali pet utakmica međusobno, dok on nije slučajno provalio kako se brani. :D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

takodje ako niste izvalili kad protivnik ima napad mozete da branite sa golmanom pritiskom na "help button" i onda samo golmana pomerate,mnogo mocna stvar :)

ne znam za FIFU ali i na PESu vec par verzija da kontrolises golmana na L1+klik analognog dzojstika (ne secam se sad dal' je levi ili desni)

i meni ova nova FIFA deluje super

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

U pesu mozes da selektujes golmana i da ga kontrolises u smislu da ga postavljas gde mislis da treba, istricavas itd. I dalje se baca sam i brani, to ne kontrolises. Kamera ostaje ista, a komp kontrolise ostale tvoje igrace.

Kapiram da je drugacije nego u FIFI jer kontrolises i bacanje, ali me interesuje sta se desi ako peglas 1na1, i onda sa tim help dugmetom selektujes gosu, jel' se promeni kamera ili ostane normalna?

Ako se promeni sjebes protivnika za sve pare, em branis ti em treba da se on navikne na novu kameru :D

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Drago mi je sto vidim da se ljudima konacno svidja fifa 2012...Ja je vec igram 4 i vise godina i mislim da zaista ovde kod nas moze mnogo finih turnira da se pravi,samo ako bi zajedno napravili nesto...Licno mislim da je fifa 2012 konacno bolja od pes-a,i da ce poceti visel judi da je igra...Dosta dobrih online turnira ima gde su nagrade na zavidnom nivou..Zanima me do pocetka novembra da vidim koliko igraca ce se pojaviti,i da krenemo zajedno da organizujemo ovaj nas uspavani community :) Jedino sto je problem jeste da morate da posedujete original fifu kako bi igrali turnire i samu ESL ligu preko interneta....Ali ako vam se zaista toliko svidja nadam se da to nece biti problem..samom aktivacijom igraca imacemo sanse da igramo WCG recimo kod nas i da pokusamo da odemo negde i da napravimo rezultat...To takodje podrazumeva igranje najvecih turnira online.... Samom organizacijom pravimo vise mogucnosti...pozz svima...

Drago mi je sto vidim da se ljudima konacno svidja fifa 2012...Ja je vec igram 4 i vise godina

a wizard! ;)

skida se, a greskom sam skinuo 2011 verziju i daleko mi je bolja od proslog pes-a. tako da izgleda da i ja prelazim na fifu od ove godine.

I see by your outfit, that you are a cowboy.