G!!! Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 srbin problem rusi imaju male kite!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Mali im je obim koliko sam ja shvatio iz price . Imaju crvolike kite, tanke a duzina je tu negde. Nije to kao srpska debela kobasica . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Dobro bre Srbo post je bio vise zajebancija kako nista nije sigurno .Nema 100%, - ili ne jebes.A cekaj sad, Durex nema u Rusiji ili sta?Durex ima od 48-60 ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 kad vec pricate o velicinama , jel postoje kod nas veci (po obimu) kondomi od Durexa XL ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) U tome je fazon - durex XL je dugachak (kao i svi ostali XXL kondomi mainstream proizvodjacha), ali nema neki veliki obim (mislim da je na XL-u 56 ili tako neshto). Chitao sam na netu, ima mnogo ljudi koji imaju problem sa shirinom kondoma i koliko sam skapirao jedini normalan model je magnum XXL, ali njega mozesh da kupish samo u Americi :(( Edited June 3, 2011 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 No no no, Zerbah The Wide Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 kontraceptivna tema ili mesto gde ljudi diskutuju velicinu svog penisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Zbunjujete me momci. Ja znam samo za jedan Durex XL (gde je XL eXtra Large - extra long & wide).Svi ostali sensationi,tingle,performa,love etc.., su standardne duzine, ali na svakoj kutiji ima nominalna sirina.Znaci meni lezi "love", ja kad kupujem vrsljam po kutijama dok ne nadjem sirinu 56.V|idjao sam sirine od 48mm do 62 mm.E sad ako ni to nije dovoljno onda svaka cast :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=jG1wNPBerBE Edited June 3, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ne znam, mozda u Rusiji prave specijalno manje XL kondome da bi se Rusi osecali dobro, ali realno kada napishu 62 mm, to nema nikakve veze sa zivotom... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Izbacuje se semena tecnost sve vreme, i moze i tako (doooosta, dosta tesko doduse) doci do oplodjenja. Tako da, nije samo pitanje u tajmingu, a nije da bih se rado igrao sa tim. :) Naravno i vi opet smislite neki izgovor. U stvari, samozivi ste i sebicni supci kojima je lakse da vam riba abortira nego da vi primite inekciju. Jedite govna. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 si čuo Leško? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Naravno i vi opet smislite neki izgovor. U stvari, samozivi ste i sebicni supci kojima je lakse da vam riba abortira nego da vi primite inekciju. Jedite govna. Ja nisam samozivi sebicni shupak :(, ali opet kad pogledash SSI . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Naravno i vi opet smislite neki izgovor. U stvari, samozivi ste i sebicni supci kojima je lakse da vam riba abortira nego da vi primite inekciju. Jedite govna. ili zamisli da RODI pa da se sjebe za ceo zivot!!!111 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 (edited) si čuo Leško? Kvotovala sam leska jer je u pravu za to @Fatso treba da rode i ostave vama Edited August 11, 2011 by Dz Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 sto da ne. Probaj stvarno malo veselija/manje ogorcena da budes. Ili ne znam, nisu muskarci svi prasece svinje koje idu i sjebavaju zivot nekom. Ko da su deca govna, takav vam je trip... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Sad su mushkarci krivi opet... Kao zene ne zele da ih jebesh golom kitom. Shto se tiche kontracepcije, sve varijante su realno sranje, kurton nije 100% siguran, pilule rokaju zene hormonima, spirala je WTF, a seckanje spermovoda i injekcije ne dolaze u obzir. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Sad su mushkarci krivi opet... Kao zene ne zele da ih jebesh golom kitom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Shto se tiche kontracepcije, sve varijante su realno sranje, kurton nije 100% siguran, pilule rokaju zene hormonima, spirala je WTF, a seckanje spermovoda i injekcije ne dolaze u obzir. Realno sranje? S obzirom na alternativu tesko. Chinjenica je da je vecina neodgovorna, ili da bi se drugacije ipak ponasali da ste drugog pola. Drugo to vajnovanje oko kontracepcije mi tek ne kapiram... Ja ne mogu nikada da kazem da je nesto od toga sranje, ako to podrazumeva da koristim da bi imala sex sa osobom koja mi se dopada. I zar vam ipak nije sranje sto morate da ga vadite? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Nije poenta u tome koja kontracepcija je bolja, poenta je u tome da ne mogu samo mushkarci da budu krivi shto ne koriste kontracepciju zato shto je sex dobrovoljna stvar. Devojka uvek moze da kaze liku da nece bez kontracepcije i to je normalno. A reci neshto u fazonu "ti si kriv shto sam trudna" posle seksa bez kontracepcije je po meni licemerno... Shto se mene tiche, kurton moze, pilule moze, spiralu ne bih nikome preporuchio, a sve vivisekcije i injekcije cao-zdravo. I da, nije mi sranje da ga vadim :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 al ako ga posle opet gurnes Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Mislim da preterujete kod pilula, usavrsili su to sad, realno nema lakseg resenja a i bezbolnijeg. Ziveo izumitelj pilula za kontracepciju! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Do jaja su usavrshili pilule - toliko sjebu hormone da se ni ne zna chime ce se sve to zavrshiti za jedno 10-20 godina... Pa se posle pitaju ljudi zashto su im deca kilava. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 bionic, ti izgleda nikad nisi imao posla sa ženom koja počinje ili prestaje sa pilulama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Napraviste od jebanja horror film. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts