GibanicA Posted July 28, 2011 Author Report Share Posted July 28, 2011 Malaga pobedjuje ipak..opet jedan fin transfer, nista bombasticno ali kvalitetno - Santi Kazorla, 19m.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 ali opet,da li santi vredi 19 milki.Naravno da ne. Mislim ja ga bruka gotivim i sve to,ali kojih crnih 19 miliona. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Malaga pobedjuje ipak..opet jedan fin transfer, nista bombasticno ali kvalitetno - Santi Kazorla, 19m.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 (edited) pa pazi, vredi bar 15..da kazemo da su im ukrali 4 na arapsko bogatstvo..ali s ovim cenama ne moze se zamisliti da realno kosta manje od 15 mislim kad za modrica pominju 45, za pastorea 40(lol), za aleksisa 35 onda i santi moze da vredi 15-20.. PSG isto sipa..uzeli su Sisoka iz Juvea i mocnog MILANA BISEVCA! jebote, zivece u parizu i primace platu..kakva nepravda. edit: arsen se jutros probudio i popio pogresnu pilulu za prostatu..od ove je poludeo i poceo da nudi pare za igrace! i cak cemo nekog i kupiti..J.M.Mata iz Valensije stize za 20..(to mu dodje kao 100 za arsenal)..druga ponuda je jos bolja, Fil Jagielka, 15 miliona, ali se jos pregovara..ne znam zasto mu je Jagielka ispred Sambe ili Kejhila ali samo nek kupi nekog, slavicu.. a bendtner nas konacno konacno konacno napusta..kupicu sportingov dres sa njegovim imenom i okacicu ga na zidu..da uvek znam da smo se otarasili bede.. Edited July 29, 2011 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) PSG isto sipa..uzeli su Sisoka iz Juvea i mocnog MILANA BISEVCA! jebote, zivece u parizu i primace platu..kakva nepravda. PSG objasnjava: Mohamed Sissoko (Juventus) 6.160.000 £ Jérémy Ménez (AS Roma) 7.040.000 £ Blaise Matuidi (Saint-Étienne) 8.800.000 £ Milan Bisevac (Valenciennes) 3.080.000 £ Kévin Gameiro (Lorient) 9.680.000 £ Nicolas Douchez (Rennes) free transfer Salvatore Sirigu (US Palermo) 3.080.000 £ ali posle Malage :) Isco (FC V. Mestalla) 5.280.000 £ Sergio Sánchez (Sevilla FC) 2.464.000 £ Joaquín (Valencia CF) 3.696.000 £ Jérémy Toulalan (Lyon) 9.680.000 £ Joris Mathijsen (Hamburger SV) 2.200.000 £ Nacho Monreal (CA Osasuna) 5.280.000 £ Ruud van Nistelrooy (HSV) free transfer Diego Buonanotte (River Plate) 3.960.000 £ Santi Cazorla (Villarreal CF) 18.480.000 £ Edited July 29, 2011 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Ajde sto smo ponudili pare, napokon, nego je i hilvud rekao da je arsenal jako blizu toga da prekine ikakve razgovore sa barselonom, ako ne ponude ono sto se trazi. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 pa realno,jebi bre spanske cigane,dajte pare ili se terajte u kurac.Rekao bih da prodaju Judu u Milan,ali moje srce je i crvenocrno:)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 29, 2011 Author Report Share Posted July 29, 2011 nemaju prevaranti para, tek ove godine su platili ibru..i jos ovih par sharawija i ostalih kad se nakupi..nema silvio ni za leba..treba 500 miliona da vrati onoj medijskoj kuci sto ga dobila na sudu:) Fabregas omitted from squad for Emirates Cup. lose.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Mozda je bolje da prodaju Fabregasa i pojacaju odbranu,ionako ce Nasri da pokida na toj poziciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 zar nasrija nece prodati ove godine? ostala mu jedna godina ugovora i ode sledece godine kao slobodan igrach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 nasri je juda takodje,ko ga jebe,nek ide i on,tu su ramzi i vilsher,samo nek igraju britanci,takav tim hocu da vidim,a ne ove janjichare Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Tako je, neka igraju nashi domaci britanci! oh wait... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 pastore u psg-u za...wait for it...43 miliona evra.majko mila. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 30, 2011 Author Report Share Posted July 30, 2011 ja ne znam kako su uspeli toliko da ih opljackaju..lik nije ni tevez ni eto ni aguero pa da kosta tolko Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 ovo sa pastoreom i psg-om me suvishe podseca na betis i denilsona.Osrednji klub koji polozi suvishe para i nade u jednog coveka Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 italijanski predsednici su ludaci,zajebali su i mamica Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jebote za 43 miliona su mogli da plate kinezima da im kloniraju ronalda ili maradonu, i verovatno bi im ostalo josh para, gledao sam par puta pastorea, dobar je ali ni blizu tolikim parama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Ima se, moze se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 jel doveo celzi nekoga ove godine uopste? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 koliko ja znam, samo onog golmana iz Genka... i trenera naravno :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 uskoro ce oni u shopping spree Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) doveli su i onog klinca iz sao paula (Lucas Piazón) sto je sa Zicom izvlacio grupe za svetsko. ima 17 godina, igra na poziciji polu-spica, perspektivan, placen oko 7mil. evra. ali tek dogodine dolazi u celzi, kad bude punoletan. Edited August 1, 2011 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 uskoro ce oni u shopping spree koje je "veliko ime" ostalo, pogotovo na sredini terena? Neimara definitivno nece kupiti ( pogotovo ako Drogba ostane, a izgleda tako), Aguero je otisao, Pastore isto... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Dovoljno da maznu Modrića i da najbolje prođu od svih Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 koje je "veliko ime" ostalo, pogotovo na sredini terena? Neimara definitivno nece kupiti ( pogotovo ako Drogba ostane, a izgleda tako), Aguero je otisao, Pastore isto... Dolazak Nejmara uopste nije vezan za Drogbu,posto uopste nisu isti igraci,a pritom Celsi je ispao iz te price kada ga nije doveo prosle zime...Cudi me kako su izduvali za Aguera,a isto to je rekao i Forlan...Pastore je bulja,zasto bi za njega davali bruka lovu,Modric je javno rekao da zeli na Stamford Bridz,ali Rednap ne zeli da ga pusti jer zna da ce onda morati da proda i Bejla:) Po meni dovesce Lukakua da zameni Drogbu,a ne bi me cudilo i da Viljas Boaš pokupi nekog iz Porta,tipa Fredi Guarin...videcemo jos... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts