gruja Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 eshli jang zvanicno u mancester junajtedu.Brutalan transfer. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Nije ni Ferguson blesav, samo ja sam ga ocekivao jos prosle godine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 hijao? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 za mene je vilas boas najbolji transfer ove sezone, kad takvom ludaku date resurse i pare koje celzi ima ko zna sta moze da uradi ako dovede hulka ima da lomi kicme po engleskoj lepo je videti janga u junajtedu, nadam se da ce uspeti da radi svoj posao svidja mi se sto ferguson pravi britansku kicmu u timu, jang, dzons, smoling, velbek, kleverli, evans, runi i ovi klinci sto dolaze iz akademije ce biti i vise nego dobri u buducnosti nije mi samo jasno sta venger ceka, dok se on smisli i ocisti tim svi normalni igraci ce naci svoje klubove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 pa doveo je žervinja, dosta za Arsenal :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 jebes hulka,ne deluje kao covek za velike utakmice.dovesce boas kolumbijsku gol masinu a drogba ili anelka ce da traze novi klub. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 blasphemy Ne mogu da zamislim Drogbu nigde drugde, omiljeni mi je igrac. Imam osecaj da ce pokidati ovu sezonu. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ja kad sam procitao da arsenal razmislja da dovede bartona,bio sam u fazonu kupujem dres odmah,i cak sam na blicu furao pola dana onu njegovu hipstersku sliku,samo zato sto bi mi to vredelo vise nego svi zervinjovi i fini momci ovog sveta,covek bi bio jebeni novi dejvid plat,pol merson,rej parlor:)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) nije mi samo jasno sta venger ceka, dok se on smisli i ocisti tim svi normalni igraci ce naci svoje klubove Pa nije ni meni jasno, ali ono nije ni poceo prelazni rok :) @gruja citam ove blogere, i mogu ti reci da su i oni, a i prilicno velik broj navijaca jako jako protiv tog transfera. Mada ne sumnjam da bi dobro dosao. Edited June 24, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Kad su sisice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 ti po blogovima retardi su i protiv vengera,sta pricati dalje Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-United-news-See-pictures-of-staff-fail-as-try-to-hide-David-De-Gea-arriving-for-medical-article753460.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ja kad sam procitao da arsenal razmislja da dovede bartona,bio sam u fazonu kupujem dres odmah,i cak sam na blicu furao pola dana onu njegovu hipstersku sliku,samo zato sto bi mi to vredelo vise nego svi zervinjovi i fini momci ovog sveta,covek bi bio jebeni novi dejvid plat,pol merson,rej parlor:)) Two dresa pls :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 grujo boze brate, ja sam prso ladno sam sanjao da je dzoi barton presao u arsenal i da svi igraci imaju brchice kao hitler, nose dres sa brojem 7 barton i da si ti jedan medju njima. a on to sve gleda sa klupe za rezervne igrace i smeje se :o moram na lecenje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Jun/De-Gea-signs-on.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 au jebote pricali su o krizi glejzerovih a likovi su dali laganih 60 miliona za pojacanja.. man siti uzo Savica..pominje se cifra od oko 7-8 miliona..BSK Borca trlja ruke sa svojih 40 posto..a i FK Brskovo ce dobiti dresove i kopacke sa svojih 10 posto Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 au jebote pricali su o krizi glejzerovih a likovi su dali laganih 60 miliona za pojacanja.. za sada man siti uzo Savica..pominje se cifra od oko 7-8 miliona..BSK Borca trlja ruke sa svojih 40 posto..a i FK Brskovo ce dobiti dresove i kopacke sa svojih 10 posto A za Savica, ako se ostvari bice najsmesniji transfer poslednjih par godina. Najzalije mi je decka jer ce realno propasti, a mogao je da bude dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Jesu, ali cini mi se da prosle nisu skoro nista potrosili, a prodali su Kristinu za silne pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 i njemu ce biti za osto ce zaradjivati milion godisnje :D suza suzu stize :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 3, 2011 Author Report Share Posted July 3, 2011 ma siti ce da ga grune na neku pozajmicu da se bije jedno godinu dana..neki qpr ili blekburn sa sambom bi mu dobro stajali da proba da se pokaze Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 mozda ga daju viteseu da igra u tandemu sa racom petrovicem...voleo bih da se to desi i da vidim savicevu facu kad mu budu saopshtili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 pa nema šta da slaže facu, valjda je i sam svestan da trenutno nema šta da traži u Engleskoj Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Otisao klisi u city za 7m. Da vidimo ko je sledeci! Samo mi nije jasno kako klisi i savic imaju istu cenu, jasno mi je da je klisi u zadnjoj godini ugovora, ali opet . Savic nema sta da trazi u premier ligi lepo rece hajli, bar ne jos. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 grujo boze brate, ja sam prso ladno sam sanjao da je dzoi barton presao u arsenal i da svi igraci imaju brchice kao hitler, nose dres sa brojem 7 barton i da si ti jedan medju njima. a on to sve gleda sa klupe za rezervne igrace i smeje se :o moram na lecenje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 pa nema šta da slaže facu, valjda je i sam svestan da trenutno nema šta da traži u Engleskoj ne to, mislio sam njegovu facu kad mu budu rekli da ce opet da igra sa petrovicem u ekipi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts