beep Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Morao sam da vidim what’s all the fuss. Ne znam da li mi verujete, ali do pre tri nedelje nisam niti jednom pogledao tu emisiju, nekako mi je u nezgodno vreme, a valjda “pomaže” i to što ni nemam televizor. No, primetio sam da sve veći broj ljudi gotivi pomenuti show-program, i to još povrh svega, dosta “segmentirana” ciljna grupa – mlađi, stariji, muškarci, žene, ljubitelji domaćih filmova, ljubitelji stranih serija, oni koji prate politiku, oni koji ne vole politiku, sportisti, antisportisti … I kažem ja tako sebi – “Sad ćeš ti blago meni da gledaš tri epizode, tri nedelje za redom“. I tako je i bilo. Koncept, ok, nije originalan, ali šta je danas originalno. Talk show emisija “od preko”, nema frke, gosti, bend, sve ok. Dolaze na red fore – zapravo, nisu loše … odnosno, nisu loše utoliko što je čovek spreman da na TV-u kaže ono što drugi ne smeju. U spremanju ovog beep-a jurio sam i neke komentare na Ivanovićev rad, pa sam naišao i na izvesnu “Cecu”. Ne bih išao tako daleko u onome što je ona rekla, a to je: Ivane Care!!!Nije čudo što ovi polupismeni ne mogu da razumeju tvoj britki um kojim, na krajnje duhovit način, opisuješ sve anomalije ovog društva, ne bi li probudio uspavale i depresivne u ovoj napaćemoj Srbiji. … “opisuješ anomalije društva da bi probudio uspavale i depresivne“. Whoa … Kao što rekoh, ne bih išao tako daleko, ali se mogu složiti da je u tom smislu čovek osveženje. Međutim, onda sam pogledao drugu epizodu, video sve isto, samo sa malo izmenjenim rečenicama (pričam o delu sa forama), a onda sam pogledao i treću epizodu i skapirao da je i ona ista. Ne znam da li se sećate epizode South Parka kad treba da ukinu Family Guy zbog prikazivanja proroka Muhameda, pa klinci otkriju da Family Guy epizode zapravo prave morske krave koje guraju lopte sa raznoraznim pojmovima? E, stičem utisak da ti scenaristi koje Ivanović ima predstavljaju bukvalno te morske krave koje guraju lopte i tako prave fore. Osim što za razliku od Family Guy krava, Ivanovićeve imaju znatno manje kugli na raspolaganju, pa se one mahom baziraju na Krkobabiću, Bokiju13, Jeleni Karleuši i još nekoliko popularnijih političara. I onda, u skladu sa tom spoznajom, i ja sam odlučio da uredim jedan “štos-segment” za Veče sa Ivanom Ivanovićem, potpuno besplatno! Ivanko, slobodno možeš da iskoristiš bilo koju (ili sve!) od ovih fora za narednu emisiju, samo javi, da znam! Fora 1: Ne znam da li ste čuli, ali na skoro održanom izboru za Miss Transvestita u Budimpešti, pobedila je izvesna Hanka Borguti iz Rumunije, među takmičarkama iz čitavog regiona. Hanka je imala sreću da je upravo tog dana Jelena Karleuša imala koncert u Ljubljani, pa nije mogla da se prijavi! * pali se lampica za aplauz * Fora 2: Pre nekoliko nedelja češki arheolozi otkrili su posmrtne ostatke najstarijeg poznatog gej pračoveka za kojeg se smatra da je sahranjen između 2900. i 2500. godine pre nove ere. Način na koji je sahranjen ukazuje na to da je bio homoseksualne orijentacije. A ako se pitate zbog čega su ga naučnici tek sada otkrili – Krkobabić nije mogao da se seti gde je živeo u tom periodu, pa dok se čovek setio da pokaže gde da kopaju! * pali se lampica za aplauz * Fora 3: Mlađan Dinkić je skoro objavio da će iznova krenuti da komponuje pesme za poznate muzičare. Kao što znamo, već neko vreme nije ministar, pa bi mnogi pomislili da je to zbog toga što sad ima viška slobodnog vremena. Međutim, prava istina je da je Mlađan uvideo iz prve ruke rezultate njegovih reformi i privatizacija, pa sad zna koliko se teško živi od jedne plate, pa mora da radi i dodatni posao da bi preživeo, kao i ostali građani Srbije! * pali se lampica za aplauz * Fora 4: Boki13! * pali se lampica za aplauz * Fora 5: Tomislav Nikolić je konačno odlučio da prekine štajk žeđu, pa sad samo gladuje. Valjda čovek hoće da iz prve ruke vidi kako je narodu Srbije svakog dana! * pali se lampica za aplauz * Fora 6: Seka Aleksić je odlučila da tuži slovenačku kompaniju koja proizvodi lek “Askalcin” kao i slovenačku pevačiću Rebeku Dremelj, jer su odlučili da iskoriste Sekinu pesmu “Aspirin” u svrhu promocije njihovog leka protiv glavobolje, i kao naknadu traži 60.000 evra. Manje je poznato da je ovo zapravo Sekina odmazda zbog toga što je slovenačka kompanija odlučila da ponudi “Askalcin” svakome koga zaboli glava kad na televiziji vidi Seku i čuje njene pesme! * pali se lampica za aplauz * Fora 7: Lider LDP-a, Čedomir Jovanović je još jednom izazvao gnev u javnosti. Nakon ispada sa “kanibalima”, u Kažiprstu Radija B92 izjavio je: „Imam utisak da u Srbiji postoje dve krajnosti. Jedna koja onako sa strane posmatra sve kao ’Farmu’, samo više nema kepeca, nego je sad tamo Tomislav Nikolić, koji je u krevetu, pa se sad licitira koliko će da izdrži i šta će biti na kraju“. Zbog toga nikada neće biti gost u mojoj emisiji! (dobro, ovo sam ja poturio Ivanu, jasno je da ovo nikada ne bi rekao, prim.ja). The list goes on! Tako da, u tom smislu, Ivane, kad odlučiš da unaprediš emisiju humorom koji neće da obuhvati 5 osoba koje vrtiš u krug, javi se, tarife su mi sigurno povoljnije nego kod AstroVojvodine! Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Ivan ivanovic je dosadan, ali zanimljiv onima koji nikada nisu gledali Jay Leno ili Conan O'brajan talk show-ove od koji je ivan ripoff naravno... Ima nekad ok goste, koji cak neshto interesantno i kazu ali sve u svemu apsolutni prosek. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 uhvatio sam ga par puta na tvu, ima tu i tamo neku dobru foru, ali nije ni za prineti obrajenu i ekipi. Ako mu je za utehu, bolji je od amidzica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 ja i kad pogledam, sto je retko, ne gledam zbog njega, a realno mislim da je to neki zdrav pristup. mislim, ja uvek te voditelje kontam ko neke alatke za nudgovanje gostiju i to je to. gledao sam jednom, bio je divac i bilo mi gotiva da gledam divca sta prica. a posto bi divac cutao ili pricao mozda nesto bezze da stoji sam tamo, onda lepo imas voditelja koji razgovara s njim i mozes lepo konzistentno da slusas sta prica covek:) i to je to, bas retko kad idem dalje od toga u 'dozivljaju', jedino sto vidim da je bitno kod boljih voditelja su i bolji gosti, sto je meni primarno. razlike u kvalitetu voditelja naravno da postoje, ali ja ne vidim da kvalitet voditelja nesto kosmicki utice (/raises shield). cak i kad sam gledao konane, lenoe i ostale, gledao sam zbog gostiju koje oni mogu da dovuku na ugled. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 ah. ja sam ga jednom uhvatio onako ovlash dok sam prolazio i pomislio sam "hej vidi jay leno klon, nice" ali ako je suditi iz ovog teksta, nema narocito kvalitetne pisce iza sebe. jebi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 isto kao i kesic, fali mu dobar hm tekstopisac :) za te humoristicke dosekte ali je okej, veseo, raspolozen, pljune tu i tamo po svakodnevnim glupostima oko nas, sali se na svoj racun... naravno da nije prineti popularnim emisijama tog tipa "na zapadu" ali s obzirom da je ovo kod nas tek zazivelo nije lose... moze i mora bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 a brate kesic, nemojmo preterivati sad:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 sto ? :) ima drugaciji stil, ali se ponavlja vec poodavno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 ne znam, meni je on covek jednostavno neduhovit i nereprezentativan, al bas ono, vise od, ne znam, nekog drugara koji je sa tobom u ekipi i zove te ga 'onaj sto nije duhovit':) mislim, jesu moja dva centa, ali ja sve sto sam video od njega, bilo mi je samo neprijatno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 (edited) ne znam, meni je on covek jednostavno neduhovit i nereprezentativan, al bas ono, vise od, ne znam, nekog drugara koji je sa tobom u ekipi i zove te ga 'onaj sto nije duhovit':) mislim, jesu moja dva centa, ali ja sve sto sam video od njega, bilo mi je samo neprijatno. Kesic je car! Ja sam ga gotivio jos sa metropolisa mada mu show postaje monoton.. al ajd recimo u prve 2 sezone je imao dosta dobrih epizoda. Tad sam gledao svaku. U svakom slucaju on ne moze da se poredi sa Ivanom koji protura fore: kazi rupa, ciganka te kupa i tako to.. Edited April 30, 2011 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 ne znam dal je car, ne poznajem ga. ali znam da sam se osecao ko cetrnaestogodisnja devojcica iz prihvatilista posle prve noci prostituisanja kada sam pogledao ozbiljne vesti, bio sam prljav sam sebi:) ivan ivanovic mi ide na kurac, ali rupa ciganka te kupa per se je eonima ispred samog koncepta koji fura kesic. mislim, doktor sica moze da mu drzi casove iz glume, duhovitosti i prirodnosti... dragomir bojanic moze da mu drzi kurs iz urbanog skec humora, a lazar ristovski casove repovanja:) ne kazem da sam u pravu, nisam ni ja etalon za procenu duhovitosti, ali meni on nije prosecno neduhovit, nego i da nije poznat, da ga poznajem ovako iz vidjenja, ja bih se cudio njegovom netalentu. moja dva dinara barem:) mozda karikiram malo, al to je samo zato sto sam iznenadjen jer sam mislio da je default stanje stvari da kesica mogu da gotive samo likovi koji nisu presli tinejdz godine i/ili oni vukajlija likovi sto pisu 'zauvek sam, ni tatu nema' demotivatore. pa zato sad serem nekontrolisano u afektu neverice. kao kad bi sad dosao ceo rur i bio u fazonu 'dule, mi se zezamo za jecu, al ako cemo pravo, ona ne samo da peva, nego i izgleda'. normalno da bih poceo da pisem preterana poredjenja i da walloftextujem, mucam i tome slicno. lol ladno sam napisao "zove te ga", i popped my grammarerror cherry! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 hahaha, ovaj dule je car :) meni je kesić zapravo neinteresantan iz drugih razloga, što se stalno negde nešto gura i radi neke tezge, otkud znam. A i u fazonu istinskog hipstera, više sam voleo dok je bio na metropolisu, valjda je tad nekako bio slobodniji, sad na Foxu ipak mora da ispoštuje neka pravila. A za Ivana Ivanovića, manje-više ste to sve pokrili, ali nije poenta da je Leno bolji od njega, mislim, razlike u produkciji, budžetima itd su neverovatne. Na kraju krajeva, nešto slično Ivanoviću sada je vodio onaj (po meni tek) retard drugi glumac, sad mu zaboravih ime, što je jedan od najpropalijih koncepata ikada, pa ipak moraš da imaš nešto da bi bio popularniji, ali isuviše mi se ponavlja i isuviše je u tom "batica" fazonu, što bi rekao milić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 tome treba dodati i trip da tip humora nije isti za nas i za amere. tako je top lista nadrealista smesan program. pajtonovci su smesni, pojedini americki sitkomi su smesni, ali to ako se samo emulira kod nas, to je onda fail. pogledajmo samo crnog gruju jebote:) tako da i ti sou programi treba da se nekako udenu u mentalitet podrucja na kome se emituju. mi imamo specifican humor (kao sto svaki narod ima specifican humor) i kontam da to mora da se ispostuje. npr, taj lik na koga ti mislis, mislim da znam ko je, onaj mali crni, ja kontam da je on kao on radio sasvim okej posao, ali da princip i koncept mora da se menja. ovaj ivan je gledljiv zbog gostiju, sto mu dodje standardan talk show, a to nije to. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2011 Report Share Posted April 30, 2011 Marko Živić se zove, sad me je "udarilo". Brate, ne sećam se većeg promašaja od te emisije i "draga mama" ili kako se zvalo ono kad kao keva oblači ćerku, a ćerka kevu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts