baltam0s Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Torent bude oko 8 9 ujutru, odma bude i titl engleski, mada mozes sacekati i baltamosa on posle 12 okaci :D bude epizoda vec oko 6, pola 7:) sutra ce mozda i ranije da bude titl:) @dule srpski, po knjizi radim:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 hijao brate care, pa sto ne kazes:)...daj samo link gde kacis titlove, promakao mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 ja narucio mrtvu knjigu u cetvrtak jos nije stigla :@ je l' su i ostali delovi oko 1k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) hijao brate care, pa sto ne kazes:)...daj samo link gde kacis titlove, promakao mi je ili podnapisi, prijevodionline ili moj blog za to:) @dzere http://www.laguna.rs/index.php?m=naslovi&zanr=37 pa pogledaj pojedinacno... uglavnom su oko 1k. Edited June 12, 2011 by baltam0s Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) I meni ce trebati prevodi na srpskom,cale i keva odgledali prvu epizodu i sad me smaraju da im skinem prevode za ostale :) @śavke Ma opusteno,ja na forume gledam kao na okupljanje ljudi koje zanimaju iste/slicne stvari...ne znam zasto ljudi uopste krecu da se peglaju online...meni je to retardirano :) EDIT: Skinuo sam msn jer sam nasao dl link za sve 4...mislim da nije po pravilima da kacim ali ako nekome trebaju engleske verzije pusticu mu na PM. Edited June 12, 2011 by Insomnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) yep odatle sam i narucio xD @Insomnia ima i za android sva 4 dela na engleskom al' citati tako je makar za mene debilno xD Edited June 12, 2011 by Dzere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Pa meni nije debilno kada nemam 4000 trenutno a cita mi se uzasno :P Sa telefona vec ne bih citao nikako,mozda sa tableta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 To da... ja zavisim od caleta,al' kontam da ce mi za knjige dati bez problema xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 aj okaci to na neki sajt npr na sendspace. voleo bih da procitam na eng. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) 3. knjiga spoilers vi sto niste citali knjigu, ne citajte spojler: meni je najvise bilo sranje zbog roba starka njega sam zgotivio.. al neobjasnjivo je kako neki karakteri prave sumnjivo glupe odluke - rob ozeni neku random no level kurvu, deneris primi k sebi vesticu sto su je silovali i spalili joj selo da izleci coveka koji je na celu vojske koja ju je silovala i spalila joj selo, ket je glupa pa je glupa, pa ajde mogu da razumem sto je oslobila dzejmija, zbog cega je rob direktno izgubio karstarkove.. al jednostavno neke odluke mi ne prilice osobama koje ih donose. Catelyn je otisla u kurac jer je majka koja bi uradila sve za svoju decu i onda gubi racionalno razmisljanje. Rob boluje od iste bolesti kao i njegov otac - retardiran lawful good lik. Pukli ga hormoni, sprcao ribu i onda je morao da je ozeni. Momenat sa Khal Drogom jeste malo tanak i neuverljiv, ali ako pogledas to treba da je neki medieval setting, ljudi su umirali i od jace prehlade cesto, a od rana u borbi kao dobar dan. Inace davno citah prvu knjigu, ne secam se da li je vestica direktno kriva za to, nesto mi u glavi da je samo "pomogla", u fazonu on bi svakako dumro. Edited June 12, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Kakva serija jooooooooooooj, po 3 puta sam obrnuo svaku epizodu od ovih 8, za 2 dana :v Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) omg sto kace fejk snimke napokon sa wareza! Game.of.Thrones.S01E09.720p.HDTV.CRF.x264-IMMERSE Edited June 13, 2011 by buddy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Jebeni Dzofri.... i mrtvi HBO mater im jebem stekarsku i mrtvu, jedva sam docekao da vidim kako ih je rob zajebao i sjebao kraljeubicu, i oni mi daju kurcinu, toliko veliku i gorku, jebem im seme neopevano. I glupost nad glupostima, jebeni cekic u tirionovu glavu. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Catelyn je otisla u kurac jer je majka koja bi uradila sve za svoju decu i onda gubi racionalno razmisljanje. Rob boluje od iste bolesti kao i njegov otac - retardiran lawful good lik. Pukli ga hormoni, sprcao ribu i onda je morao da je ozeni. Momenat sa Khal Drogom jeste malo tanak i neuverljiv, ali ako pogledas to treba da je neki medieval setting, ljudi su umirali i od jace prehlade cesto, a od rana u borbi kao dobar dan. Inace davno citah prvu knjigu, ne secam se da li je vestica direktno kriva za to, nesto mi u glavi da je samo "pomogla", u fazonu on bi svakako dumro. ona mu je previla ranu i stavila neku mast, pa je svrbelo, pa je on pokidao povez, rana se inficirala i gg no re. sad naravno, pitanje je da li je vestica namerno stavila nesto u zavoj, al posto je sjebala deneris kad joj je uzela dete, nije iskljuceno. generalno, zamisli da je ratko mladic uzeo neku zenu iz srebrenice da mu previja rane, yea right :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 @trooper Vestica kasnije pita Dany kako je mogla da ocekuje da ona pomogne coveku koji je spalio sela njenog naroda,ubio ljude i silovao zene...tako da jeste ona smuckala tu svasta.Izjebala je naivnu Dany mnogo,pa je ova spalila kada je skontala kako i sta da radi sa zmajevim jajima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 Ratko Mladic nikada nije bio ranjen1 :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Pazi u knjizgi se jasno kaže da je Drogo skinuo zavoje i lekarije koje je MMM napravila jer su mu bili neudobni kada jaše, i da je uzeo tradicionalnu dotračku medicinu od njihovih vidara, koja je tako "dobra" da znaš koliko je najebao čim je navedu. Tek posle toga, kad je Deni krenula da traži nemoguće je MMM odlučila da je full zajebe. A što se manjka bitaka tiče. To košta. I u Rome koje je bio skuplji po epizodi su se jako prenemagali da izbegnu prikazivanje što više mogu. Žao mi je što Tirionovu bitku bar nisu prikazali jer to je bilo sitno koškanje po obodu bojišta pa su mogli da uglave nešto. Robova bitka je u knjizi preskočena i ispričana iz druge ruke. GRRM sam dosta izbegava direktne opise bitaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Bravo care, evo ti Bambi Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 gotov titl. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Jebote kakva epizoda, nisam ocekivao da ce ovako da se zavrshi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 hahahah, lik koji radi ovakve reviewe cele sezone, sad je dostigao vrhunac:D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 [roflmao] [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 I'd buy a "They Killed My Nigga Ned" T-shirt. haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 watching GoT with friends who read the books Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Kako Martin pise ovaj ce da crkne do kraja druge sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts