Jump to content

RUR MAJICE 2011 - nikad veći izbor!

Koji je po vama najbolji dizajn za ovogodišnje RUR majice?  

121 members have voted

1. 1. Koji je po vama najbolji dizajn za ovogodišnje RUR majice?

• Majica 1 - RUR invaders
      31
    • Majica 2 - RUR pixel
      40
    • Majica 3 - RUR star
      33
    • Majica 4 - RUR skull
      13
    • Majica 5 - RUR skull headset
      10
    • Majica 6 - Force-a-Nature
      10
    • Majica 7 - 1UP
      17
    • Majica 8 - Baseball
      9
    • Majica 9 - Blow me!
      9
    • Majica 10 - Good dog
      7
    • Majica 11 - Klonja :)
      12
    • Majica 12 - Evolucija
      18
    • Majica 13 - Left 4 Dead
      28
    • Majica 14 - Shut YSM
      18
    • Majica 15 - RUR invaders 2
      9
    • Majica 16 - Tramvaj
      12
    • Majica 17 - Dare to Dream (samo ženska)
      3
    • Majica 18 - Triforce
      3
    • Majica 19 - Domo 1
      22
    • Majica 20 - Mario
      21
    • Majica 21 - Samo Rejv reprint
      33
    • Majica 22 - Hurry up!
      7
    • Majica 23 - Control me!
      5
    • Majica 24 - Transformers
      11
    • Majica 25 - Rabotnik
      15
    • Majica 26 - Portal
      15
    • Majica 27 - 404 error
      19
    • Majica 28 - Grmbl
      8
    • Majica 29 - Domo 2
      7
    • Majica 30 - Iron Fist
      11
    • Majica 31 - Join revolution
      23
    • Majica 32 - Aggro range
      12

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dajte ako imate neke predloge za majice, rado ćemo ih ispitati.

1. Majice da budu minimum kao i prosle godine sto se tice kroja i kvaliteta, SIROK OTVOR SA TANKIM PORUBOM pre svega,

da me ne gushi oko vrata, proslogodisnje su bile pretty much takve...

2. Hocemo SVE SU ISTE/KMIJ 3rd generation majice, svaka je bila bolja od prethodne, pa zasto ne bi i ova?

3. Hocemo TROLLFACE majice i to bar 3 PREDLOGA DIZAJNA ZA ISTE, kapiram da svi zele da troluju uokolo sa njima.... :tf:

4. Hocemo neke majice tipa RUR-Grill logo ispod kojeg stoji nesto poput "TESKO JE"...

PS: polovina majici NISU interne RUR fore i kao takve treba ih odbaciti sa gadjenjem!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

1. Majice da budu minimum kao i prosle godine sto se tice kroja i kvaliteta, SIROK OTVOR SA TANKIM PORUBOM pre svega,

2. Hocemo SVE SU ISTE/KMIJ 3rd generation majice, svaka je bila bolja od prethodne, pa zasto ne bi i ova?

3. Hocemo TROLLFACE majice i to bar 3 PREDLOGA DIZAJNA ZA ISTE, kapiram da svi zele da troluju uokolo sa njima.... :tf:

4. Hocemo neke majice tipa RUR-Grill logo ispod kojeg stoji nesto poput "TESKO JE"...

PS: polovina majici NISU interne RUR fore i kao takve treba ih odbaciti sa gadjenjem!

+1

Seconded.

Definitivno SSIKMIJ i Trollface majice, ovaj put da bude bolji kvalitet SSI majica, proslogodisnja vec posle tri meseca nosenja izgleda dojaja ofucano.

infidel

I mi smo iznenađeni da smo ove godine ovako "rano" ušli u proces odabira majica za 2011 godinu, vrlo verovatno što više ne sarađujemo sa Togfuom koji nas je usporavao, na vešala sa njim! Ne, iz zbilje, Lozo je uvek davao veliki doprinos majama ali eto, ove godine prosto nije imao vremena. Što napominjem samo zato da ne hejtujete njega ako vam se niti jedna ne dopada :)

radio sam danas, radim sutra i prekosutra takođe. Teško je, ali stvarno :(

Aj malo i ja da dodam, ne nekim određenim redosledom:

- Majica broj 6 je u stvari Team Fortress 2 majica, ali dizajner iste nije baš bio pri svesti kad je obeležavao nazive majica, pa je nazvao Team Force (!?). Pa smo (Laki) prekrstili u to što je sada, imenom naravno.

- Majice prošle godine su bile isti kroj, ali od dva "proizvođača" (a ni jedan od ta dva nije bio fruit of the loom) i oba su šila custom kroj za nas. Slažem se da su mogle da budu veće, ali su to realne muške veličine za M, XL, XXL itd za hendsom ljude/ macane, a ne one srpske od 50XL na koje smo navikli. Pa kome kipi stomak i širi mu se majica u struku, sam je kriv (me included). Što se tiče kvaliteta, to je očigledno širok pojam, pošto meni i dan danas SSI majica izgleda ko nova, a opet, nekima se raspada navodno. Pa ove godine gledamo da baš ubodemo zlatnu sredinu sa kvalitetom i cenom i veličinom.

- Što se tiče dizajnova, moguće su promene i poboljšanja u trenutnim, a i dodavanje novih. Strpljenja molim. Ja prvi, kao zadrti mizogenista ne mogu da prežalim nedostatak SSI/ KMIJ majice.

I dalje je sve u alfa fazi majica za ovu godinu, tako će većina, a nadam se i manjina (znači - svi) biti zadovoljna kad se majice finalno pojave.

pljk!

Jedan decko iz Smedereva se bavi dizajnom, postavio je neke radove na fejs, ima dobrih ideja, pa vidite da li biste, i na koji nacin mogli to da iskoristite...

Lik se zove Vladislav Perge, ako je bitno...

188555_10150180666450609_505120608_8880004_6874148_n.jpg

188555_10150180666460609_505120608_8880005_7065520_n.jpg

207494_10150233528135609_505120608_9071447_4126182_n.jpg

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"