Jump to content

NBA play-off

grb1tj

Recommended Posts

• Replies 280
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne kontam sto hejtujete Lebrona. Ajd dobro ne svidja se nekom kao igrac ali da igra kao zmaj , igra. Sto se mene tice on je trenutno najbolji igrac na svetu ili recimo u NBA da nebi ulazili u diskusiju evropska kosarka vs NBA. Bas sam sad gledao neke njegove snimke. Evo recimo ovaj

http://www.youtube.com/watch?v=2bfXzCycVvw

Top 10 iz njegove rookie sezone. Jebote kakva eksplozivnost, kakva snaga, kakva moc. I sada je car ali tacno se oseti da sa 27 vise nije toliko eksplozivan kao sa 19. Daleko od toga da je mator, ali cenim da ce sve vise da se oslanja na znanje i iskustvo nego na snagu. Ja ga gotivim i voleo bi da uzme prsten sa Miamiem kad vec nije mogao sa Cleavlendom.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

dobro nece njemu nestati snaga skroz. Samo ce vremenom morati da sve vise sutira iz daljine a sve manje probija do kosa

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

taj faj,meni je dvejd nekako umetnik,a lebron mi ono fazon runi:))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa ima vise razloga za to :)

1.oni imaju onu ilegalnu odbranu :)

2.igrac napravi dva koraka pa spusti loptu u dribling tesko je da ga mozes stiic i postaviti se za faul u napadu :)

3.Odbrana je potcenjena u nba :)pa nema motiva za igranje :)

Нема  будућности без истине.