pirun Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Fisherman's Friend FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 haha, da, da, ima tako tih mini hehe momenata što je kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Dobra im je skroz ova nova epizoda, dobar štos :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ova je epizoda nekako manje-više smor, sve do samog kraja, kad ubiju još jednog nadzornika :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 prokleto punze ne citaj spojlereeeeee Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 haha punz, pa u spojeru je sa razlogom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 ali svaki jebeni probation worker ne izdrzi vise od 3-4 epizode xD carski xD sa druge strane, bas se vidi da je kvalitet serije opao u odnosu na prvu i drugu sezonu, ovaj novi mi je bleda kopija nathana Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Pa nije baš, ovaj se dobrano držao ... trebalo bi da je došao početkom druge sezone, i ostao sve do sada, do polovine treće ... nije to malo :)) A za kvalitet, pa sad baš kao teraju neku priču ne znaju ni oni šta bi, to stoji, videćemo kako će je okončati pa moguće da više neće ni da rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex^^ Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Počeo da gledam pre nekih 15-ak dana na preporuku ortaka i super mi je serija. Naravno, odgledao već sve do sada jer "plot" je bukvalno vrh, mada bio sam malo skeptičan kada sam odgledao prvu epizodu u fazonu da će onakav lo-fi uništiti seriju... Sa druge strane, tu sam resetovao očekivanja pa mi je možda i zbog toga sada odlična. Postoje neke yaoming.jpeg scene, ali većina njih je propraćeno jako dobrom trakom in the background. Inače, generalno, soundtrack me je oduševio. Sve preporuke od mene za Misfits! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Jedva sam izdrzao da odgledam polovinu prve epizode trece sezone, ono je uzas boziji u odnosu na ranije. Kakvi bre Misfitsi bez Nejtana, ko da gledam Star Trek bez Pikarda/Siska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex^^ Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Hahahaha, koliko mi je vrh kraj poslednje epizode... ...kad ubiju još jednog nadzornika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Da, da, taj fazon ... mada, čitava epizoda je "ok" sa tom radnjom, malo onako kao pravi treš horor i to ... s tim što će ovaj lik izgleda opet morati da menja moć, jer čemu mu pa ova može služiti u ovakvom obliku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex^^ Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 (edited) Da, da, videćemo... Nekako mi se cela serija prebacila u nekom predvidivom toku, tako da je moguće da neko od njih pogine u sledećoj, pa onda crnja iskoristi svoju moć, naravno uz neku dramatičnu priču da li bi trebalo ili ne, obzirom na posledice koje slede... Mada, bilo bi možda više kul da ne iskoristi i tu se sezona završi. Šta znam, u onom tizeru za osmu epizodu kao fazon svi nadzornici se vratili iz mrtvih... Malo mi je to izlizano i ne uklapa mi se nikako, ali videćemo kako su to odradili. Edited December 15, 2011 by Alex^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ne mislim da su došli na taj način, više mislim da su neki duhovi, da budem iskren. Tj. da zbog onog lika iz trejlera svi oni su se pojavili, no videćemo, možda si u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 'ladno je gotova sezona, ja nešto nisam izvalio da će biti samo osam epizoda (što je jedna više od druge sezone a dve više od prve :)) Šta znam, ok je epizoda, nije toliko loša, ima naravno twist na kraju i sve to. Čitam sad da je mala crnkinja rekla da neće više biti u seriji: "I wont be coming back for series 4 but I can't wait to see it! I've had an amazing time in misfits- it has been epic!xxx" ali ono što me je još više iznenadilo je da neće ni Sajmon tj. Iwan: On December 18, 2011, a behind the scenes video for the season finale was released online, and Iwan Rheon announced leaving the show as well. Tako da sad to dosta menja priču te eventualne četvrte sezone. Ajd' crnkinja tj. Antonia (Ališa) manje više, ali Sajmon je praktično bio glavni lik i neko ko je nosio taj trip od sredine druge sezone pa nadalje. A i kad pogledaš, sad ovo troje što su ostali, jak su tim sa moćima - ovaj može da se podeli, ova je naučnik a ovaj diže iz mrtvih al' mu to ničemu ne služi kad svi postaju zombiji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 nema vise save me barry Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 hahah, da, da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex^^ Posted December 20, 2011 Report Share Posted December 20, 2011 Ništa mi nije spec ova poslednja... Čeka se 4, verujem da će ubaciti još par likova u ekipu. Slaba mi je ova preostala ekipa, glumački mislim. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2011 Report Share Posted December 21, 2011 Pa to je to, nemaju šta da rade, moraju da ubace nove, definitivno. Ali ne znam, meni nije bila loša epizoda, valjda zato što prethodne nisu bile ništa spec :) No definitivno moraju da srede scenario ako hoće da održe gledanost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Čisto da podsetim na one koji su pratili seriju (čoveče ovaj poslednji post je napravljen pre više od dve godine), krajem decembra je završena i poslednja, peta sezona. Ja je pogledah tek ovih dana. http://en.wikipedia.org/wiki/Misfits_(TV_series) U svakom slučaju, skoro kompletna ekipa glumaca je izmenjena još tokom četvrte sezone. Što se tiče pete, ima osam epizoda i izuzev poslednje dosta su interesantne. Poslednja je malo "problematična" i ima čuveni "ne znamo šta da uradimo pa hajde ovo" fazon putovanje kroz vreme :) ali pored toga, vrlo gledljiva sezona, posebno za one koji su ispratili sve prethodne pa bi da imaju "zaokruženu celinu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts