sh Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Pozz drugari nije me bilo 200 god ovde :) Evo nesto na cemu radim poslednjih par nedelja http://vimeo.com/21787464 Softver koriscen: Archicad, Cinema 4d + Vray, After effects Vreme rendera oko 70h otprilike ne znam tacno Ovde fali ispred animacija eksterijera, bice kroz par dana, inace radjeno je kao reklama za zgradu.. Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 bravo! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 u svaka čast, kul je, kul je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 kvalitet rendera je super, samo sto bih ja 'ugasio' tv i laptop. nisu oni tu primarni, a skrecu paznju. isto i onaj deo od 10sec kad su case i flasa u fokusu a i camera movement mi je onako! :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Lepo izgleda samo kamera tripuje malo kad stoji dok se ne završi fade pa onda bude "ajd sad" momenat... režija Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 U principu je cool, ali se meni ne svidja kretanje kamere (previshe je brzo za arhitektonsku vizualizaciju), "mrlje" od GI po svim velikim povrshinama i dof+dupla slika efekti... Jebiga, znam da sam picajzla... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Hvala na komentarima.. @zerbah jbg, malo sam zasrao brzinu kamere i nema popravke sem da pustim render ponovo ili malo da se povadim u afteru :).. a rok je tri nedelje i za enterijer i eksterijer a nemam renderfarmu, radim samo na jednom kompu (x6 @ 3.8, 12 gb rama )jbg Srbija.. Sto se tice GI-a jbg, i tu je problem vreme, morao sam maksimalno da skratim rendertime po frejmu.. @peja casa i flasa u fokusu klasicna kradja vremena, od jednog frejma sam napravio 10 sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 pa vise bi vremena ukrao da si stavio brzinu kamere manju od 100kmh! :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Jbga, uvek su kompromisi u pitanju kada traze da napravish chudo za pet para i juche... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 pa vise bi vremena ukrao da si stavio brzinu kamere manju od 100kmh! :) Naravno da ne, posto bi onda render time bio ne 70 sati, nego 140 :) @ zerbah Upravo tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ^ what he said. Možda ti ne ide najbolje režija, ali modeli su odlični, kao i dizajn stana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 pogledacu kasnije, ali cini mi se da easy in/out krive na kameri mogu bolje. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 jesi ti radio enterijer? ako jesi, kad budem imao svoj stan, you're hired :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 @ saint Jesam, ali nista specijalno tu nema jer nije posao za dizajn enterijera nego cisto prikaz za buduce kupce tih dupleksa :) @zerbah Mnogo bi bolje ispalo da sam pogodio animaciju za 10k eura pa da napucam podesavanja i da se koncentrisem samo na taj posao tih par nedelja i uz to da mi ne bude zao da platim renderfarmu par hiljada za render :).. Ali, jbg, nema to ko da plati u Srbiji pa sam pored ovog prihvatio jos par poslova koje moram da radim uporedo i ispalo je kako je ispalo.. Moje misljenje za te pare i vise nego odlicno :) Okacicu za par dana i eksterijer zgrade cim zavrsi render pa da pogledate komplet kako je ispalo Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Ma sve mi je jasno, koliko puta sam radio slichne stvari i svaki put kazem sebi da cu se vratiti kasnije istom projektu i doraditi ga da bude za portfolio i prc :) Dodushe, u poslednje vreme se ipak stvari popravljaju - posle nepunih 20 godina igranja sa 3d-om i grafikom, napokon mogu da lupam velike cene i uposhljavam ljude, a ne sve sam da radim... BTW, ako ti zatreba farma, pishi na PM, deshava se da je slobodna ponekad (dodushe nemam Cinema4D na njoj, za sada samo 3dsmax i maya). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 11, 2011 Author Report Share Posted April 11, 2011 Sve im se dopada, samo ako moze veci televizor .... jbt veci televizor .. Tako da cu morati da izrenderujem sve ponovo, taman i da usporim malo kameru kada krene ka spratu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Hahah, da, to je to - "ako može samo da cveće bude crveno a ne žuto", "uf, pa to znači da moram sve ...", "pa samo cveće, ništa drugo, šta ti je to da zameniš, minut!" "ali rendering i to..." "pa ne tražim sve da se menja, samo cveće!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 pa valjda moze selektivno da izrenderuje frejmove gde se pojavljuje TV ako ne dira kameru :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Sve im se dopada, samo ako moze veci televizor .... jbt veci televizor .. Tako da cu morati da izrenderujem sve ponovo, taman i da usporim malo kameru kada krene ka spratu relano trebao si prvo neki preview nesto, prvi render nikad nije zadovoljavajuci ... to svi znaju! :D Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 @ laki da to je to :) @shekk zaboravih da kazem da traze da se promeni i slika na zidu u dnevnoj zato sto je i u spavacoj ista :) tako da sam morao da pustim sve ponovo, jbg.. @spu tu si u pravu, sl put test 320x240 izvolite :) Sve je ok, ali jbt ne diluju televizore 72" za sto evrica i slike pa da bude neki problem, treba duplekse da uvale ljudima i nije mi jasno sta je problem tv i slika ali ok, pobedicemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 E da, to za sliku sam primetio... a za šta ko valja, jebiga, kad neko kupuje dupleks, ne kupuje što ima sedmoro dece pa mu treba prostor nego zato što mu se digla piša, treba da mu reklama digne tu pišu, da mu šašolji komplekse, da zamisli svoje buduće leglo sa tom plazmom od 72" i fancy slikama Soldier on! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Evo konacno kako je ispalo: http://vimeo.com/22592705 cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Kakva je ono bela posteljina u sobi? Pa nije to bolnica! Izmeni da bude nežno kajsijasta! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jel može sa Dormeo jastucima? Ja volim Dormeo jastuke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 i vrati tv na stari, ipak je bilo bolje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts