RaveN Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 haha, prskaj kalija :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 hahah vala bas :D ne mozes pobeci od sudbine :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 ne želim ni da znam :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 tesko je. mnogo ste kilavi bre drugari, moracemo da otvorimo rur online kliniku! btw, fin dan bas, jos kad mi ne bi ispod prozora drndao buldozer...znaci jebenu ulicu od 200m su poceli da rade u oktobru i jos je nisu zavrsili pa nisi mi rekao sta da radim.... kupio sam neku mast, kolko me secanje sluzi neki fastum gel, tako nesto... jel vredi to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 gledao na prvoj Noz, opasan film... chudo ga nisam ranije gledao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 (edited) @manager moze da prodje. Edited April 4, 2011 by sleeper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 jel video skoro neko negde one podloge sto imaju silikon/podlogu/sundjer za ruku Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Tezak dan u najavi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 sve pohvale za fastum gel, zaista je pomogao! mislim, boli i dalje, ali mnogo manje. sada ne znam samo da li bi mi bol prosao sam od sebe, mislim bez pomoci gela... inace, probudio sam se zato sto mi se kenjalo, nisam bio srao 3 dana i to sam tek sada izvalio POZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ja sam posle 100 godina otišao da kuntam pre 12 i odmorio za sve pare 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Ja sam opet nešto šlogirano spavao, ne mogu da se vratim na redovno spavanje :( kad legnem ranije onda se probudim oko 01-02 i ne mogu da zaspim neko vreme, a kad legnem malo kasnije nema šanse da se pridignem pre 9... valjda ću se do kraja nedelje srediti. Plus je tu i prolećni umor kojeg ne smemo izostaviti iz jednačine :) Nego, jel ima neko predlog 'de da idem da pazarim odelo? Trebaće mi, imam sredinom aprila neki događaj gde nažalost moram biti full skockan, naravno neću da kupujem neka fensi i skupa, više bih se oprobao u prvom maju, brankodexu i tako tim mestima, pa ću to i obići, plus ona Moda Mi ili kako se zove. Imam i hint za Piramidu, to je kul, kažu da tamo ima gomile stvari a povoljno, pa ako neko zna, neka kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 ja sam sanjao neke gluposti, ali ne moguda se setim tacno sta(veoma cesta pojava) idem da skeniram neke dokumente, pa da odnesem ortaku lap koji sam mu popravio i da popijem kafu sa njime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ja sam opet nešto šlogirano spavao, ne mogu da se vratim na redovno spavanje :( kad legnem ranije onda se probudim oko 01-02 i ne mogu da zaspim neko vreme, a kad legnem malo kasnije nema šanse da se pridignem pre 9... valjda ću se do kraja nedelje srediti. Plus je tu i prolećni umor kojeg ne smemo izostaviti iz jednačine :) Nego, jel ima neko predlog 'de da idem da pazarim odelo? Trebaće mi, imam sredinom aprila neki događaj gde nažalost moram biti full skockan, naravno neću da kupujem neka fensi i skupa, više bih se oprobao u prvom maju, brankodexu i tako tim mestima, pa ću to i obići, plus ona Moda Mi ili kako se zove. Imam i hint za Piramidu, to je kul, kažu da tamo ima gomile stvari a povoljno, pa ako neko zna, neka kaže. u DC-u je skoro bio popust u Navigare-u, odela su u fullu sa kravatom bila ispod 30k 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 To je zapravo korektno, nije loše ... mada ova priča u Piramidi prolazi sa 15k zajedno sa cipelama (!). Ok, jeste neki "Pera & Mila trikotaža" ali ume i to da bude izdržljivo odelo. Samo da nije neki kroj iz sedamdes' šeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 sta je ovo bilo, otisao sam kao na faks, stigo do mosta za sat vremena i vratio se gajbi... gomila pandura skrece sve, pa i autobuse ka hotelu jugoslavija, ne moze na most. nisam hteo da proveravam tramvajski, mrzelo me, a jos vise me je mrzelo da cekam negde... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 sta je ovo bilo, otisao sam kao na faks, stigo do mosta za sat vremena i vratio se gajbi... gomila pandura skrece sve, pa i autobuse ka hotelu jugoslavija, ne moze na most. nisam hteo da proveravam tramvajski, mrzelo me, a jos vise me je mrzelo da cekam negde... Zapravo, osim ako nije bilo još nešto, bio je protest "građevinara". Tj. valjda je i dalje. Zaposleni u Preduzećima za izgradnju puteva "Beograd", "Vranje", "Niš" , "Kragujevac", koji su u štrajku, okupili su se jutros ispred upravne zgrade na Voždovcu, odakle su otpočeli protestnu šetnju beogradskim ulicama. Oko 700 radnika okupilo se oko devet časova u Viskoj ulici ispred zgrade "Nibens Grupe", kojoj preduzeća pripadaju, a odatle su krenuli Ustaničkom ulicom, pa dalje, kako su najavili, Bulevarom oslobođenja i preko Trga Slavija ka zgradi Vlade u Nemanjinoj ulici. "Očekujemo da nam se pridruži još 400 kolega putara iz unutrašnjosti, kako bismo zajedno protestovali zbog neisplaćenih zarada i regresa iz 2009. i 2010. godine", rekao je predsednik štrajkačkog odbora PZP "Beograd" Bojan Jeftović. Jedino što ja ne znam za drugu Visku osim Viške, koja je pak na Vračaru, niti kakve veze njihova šetnja Ustaničkom do Vlade ima veze sa brankovim. Možda je Vića u pravu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
putar Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Istina, zaista nismo mogli više da čekamo na isplatu. Mnogi izlaze na ulice zbog manjih stvari, da ne kažem gluposti, nama je dojadilo čekanje. Budite solidarni, moramo i mi da prehranimo svoje porodice. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Vidi ga ovaj Pera Navigare. Lale, videh reklamu na televiziji sinoć da taj Brankodex ima neka volšebna sniženja pa znaš šta ti je činiti. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 izgleda da je bio neki udes, pored putara. mislim, oni bleje po nemanjinoj i slaviji, a gomila pandura na nbg strani brankovog skrece i civile i gsp u munze... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 Brankodex it is! Javiću kako sam proš'o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 To je zapravo korektno, nije loše ... mada ova priča u Piramidi prolazi sa 15k zajedno sa cipelama (!). Ok, jeste neki "Pera & Mila trikotaža" ali ume i to da bude izdržljivo odelo. Samo da nije neki kroj iz sedamdes' šeste. brate, ovo za 27k će da ti traje i traje, a ti naši fušeri će em da se raspadnu posle tri nošenja, em su ružni za sve pare :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 To sve stoji, mada mi je neko skoro kukao da ga Navigare nije dugo poslužio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 evo zasto je guzva :D http://www.mondo.rs/s202360/Info/Hronika_i_Drustvo/Kolaps_saobracaja_u_Beogradu.html Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 pogledajmo ciklicnost mode, odelca su vec neko vreme dosta sedamdesetasta, tako da ti je taj hipoteticki model zapravo sasvim okej:) evo zasto je guzva :D http://www.mondo.rs/s202360/Info/Hronika_i_Drustvo/Kolaps_saobracaja_u_Beogradu.html jebo mu ja mater, treba da trube non stop o tome tri dana unapred... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 a ja išao peške na posao, sasvim slučajno. Koliko bih se zajebao da sam odlučio da idem busom 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts