lawl_ Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Jutro o/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Dobro jutro, dobri ljudi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Dobro i tebi jutro, jesi li se naspavao? People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ponako, morao sam petlove da probudim ipak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 jel vadio neko skoro licnu kartu i pasos? jel se jos uvek ceka onako ludacki od ranog jutra za one brojeve i ostala sranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 vadio drugar, i cekao je broj oko 4 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 momci dragance se salio kad je rekao za 5 minuta do centra :D http://www.mondo.rs/s205959/Info/Hronika_i_Drustvo/Cetiri_saobracajke_dvoje_poginulo_u_Beogradu.html @mendzi rekli su da moze sada i telefonom da se zakaze proveri :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 da li je moguce da jos uvek cekas na to i posle onog basketa Verovao ti ili ne, prijatelju, jos uvek. I pitanje je da li ce i danas moci bilo sta da urade. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ne daj se, leško! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 telefonski je kad oces da pogledas nesto (nemas vremena da gledas sve) i onda se ulogujes i pogledas to nesto i caos a onda kad dodjes kuci za GLAVNI NALOG, pogledas sve natenane jer nisi sjebao sa bezveznim logovanjem! ovo je verovatno najgluplja stvar koju sam cuo ove nedelje :) mada dobro, tek ce vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 ovo je verovatno najgluplja stvar koju sam cuo ove nedelje :) mada dobro, tek ce vikend ako mi kažeš pametniji način da nešto na brzaka overim (nebitno preko kog uređaja) bez da forum proglasi sve postove pre tog momenta pročitanim, dođem ti pet interneta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Sanjao sam sinoc da nam je neka zhena doshla na forum, strasan san... Inace imam mrave u sobi :( Gde prodaju one krede za njih ? Cuo sam da postoje i neki sprejevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Ja forumam preko telefona sa istim userom.Nisam primetio da mi preko pca sve topice oznaci procitanim. O.o Kako najbezbolnije sutra da stignem do Obrenovca i nazad? Jel ide tamo mozda neki trocifreni bus? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) ako mi kažeš pametniji način da nešto na brzaka overim (nebitno preko kog uređaja) bez da forum proglasi sve postove pre tog momenta pročitanim, dođem ti pet interneta :) pa ja ne kapiram taj koncept "procitati nesto na brzaka", tj. razliku izmedju toga i "procitati u fullu". Ispada da forum za svaku temu treba da ima tri stanja "nisam procitao temu", "procitao sam na brzinu", i "procitao sam kompletnu temu" i onda vi simulirate ta tri stanja kreiranjem vise naloga. Ako otvoris temu na telefonu i procitas post-ove u njoj, sto ne bi bila oznacena kao "procitana" pobogu? :) @exile: te krede sam vidjao manje vise na svakoj vecoj pijaci/buvljaku, a kapiram da ih ima i kod Kineza, oni moraju imati problema sa mravima Edited May 13, 2011 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) @jasamnepismen Mislim da ćeš morati Lastom do tamo... Koliko se sećam nema direktna linija do tamo. Mada možeš i da ideš sa 552 do Umke, i onda odatle neki bus (verujem da ima) do Obrenovca... Nek me neko ispravi ako grešim... Edited May 13, 2011 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Sa glavne autobuske uhvatis lastu i pravo Obrenovac. Tako ide moj drugar koji zivi u Obrenovcu, pa kapiram da je tako najlakse. Jel zna neko gde najpovoljnije da dekodiram mobilni telefon? Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Jel zna neko gde najpovoljnije da dekodiram mobilni telefon? daš Fatboyu da ga otključa za milion eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Jel zna neko gde Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Raspadam se... jebala ih unutrasnjost i rocista u 8 sati ujutru... morao sam da vezujem petla za nogu, da me probudi jutros... Inace, izgleda deca maturiraju pa su svuda po gradu u pijanim gomilama...:) Edited May 13, 2011 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Verovao ti ili ne, prijatelju, jos uvek. I pitanje je da li ce i danas moci bilo sta da urade. :\ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ali stvarno ovo vec postaje smesno. Dodjem ja na kontrolu, legnem na sto, ona mi pogleda koleno, pipne malo casicu i kaze "aha, pa dobro je ovo" i da nastavim vezbe da radim, sa povecanim opterecenjem. Ja pitam "a snimanje? Posto nisu znali da mi kazu da li je meniskus ili nesto drugo?", a ona mrtva 'ladna "ma jok, ne treba to da se snimi, nije to nista". I sad kao, treba eto da vezbam koleno, a ono ce valjda postepeno da ojacava i da prestane da me boli. WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Trebalo je surovo da se svađaš i da ne izađeš dok te ne snime. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ali stvarno ovo vec postaje smesno. Dodjem ja na kontrolu, legnem na sto, ona mi pogleda koleno, pipne malo casicu i kaze "aha, pa dobro je ovo" i da nastavim vezbe da radim, sa povecanim opterecenjem. Ja pitam "a snimanje? Posto nisu znali da mi kazu da li je meniskus ili nesto drugo?", a ona mrtva 'ladna "ma jok, ne treba to da se snimi, nije to nista". I sad kao, treba eto da vezbam koleno, a ono ce valjda postepeno da ojacava i da prestane da me boli. WTF?! Ja mislim da bi trebalo da vodis Hristinu na reprizu nove godine... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ali stvarno ovo vec postaje smesno. Dodjem ja na kontrolu, legnem na sto, ona mi pogleda koleno, pipne malo casicu i kaze "aha, pa dobro je ovo" i da nastavim vezbe da radim, sa povecanim opterecenjem. Ja pitam "a snimanje? Posto nisu znali da mi kazu da li je meniskus ili nesto drugo?", a ona mrtva 'ladna "ma jok, ne treba to da se snimi, nije to nista". I sad kao, treba eto da vezbam koleno, a ono ce valjda postepeno da ojacava i da prestane da me boli. WTF?! some idi kod doktora za sportske povrede sad u 77 shibanje baba u busu... hahhaha jbt ne verujem Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 E Formi, do kad si u Srbiji? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 E Formi, do kad si u Srbiji? do kraja leta sigurno Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts