Grgile Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Koliko ja vidim , nije on nista nasledio http://www.atpworldtour.com/Scores/Finals-Group-Standings-2011.aspx A Djokovic se opet ponasa kao razmazeno deriste kao pre 2010-te... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Meni nije jasno kako neko moze TOLIKO da osciluje formom? Mislim, jedino ako poslednja dva meseca nije uopste trenirao, pa ajde da kazes. Ali ovo je stvarno bilo smesno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Ni ja ne kapiram , ako bude igrao ovako u petak , dobice ga Tipsarevic . Ako vec ne padne neki dogovor :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Koliko sam ja skapirao, ko pobedi u mecu Tipsarevic - Djokovic zauzima 2. mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Zajebano je , djokovic sad ima 2:3 u setovima a berdih je cak bolji ima 3:3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan 1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković 2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković 3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova 1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih 2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje 3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih 4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 shta kako? odigrao je zilion mecheva ove sezone, uzeo 3 grend slema i 5 mastersa, naravno da ce umor da ga stigne koji vam je kurac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Icice na Federera i tu ce mu biti kraj, ionako se samo pojavio da uzme pare..Ne bi mu dozvolili sponzori da i ovaj turnir preskochi, a i vidi se da se zasitio tenisa ove godine aka boli ga racku da se i ovde trudi, kad mu nije ugrozhena pozicija na listi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola kralj Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) Scenario prvi, u kome broj osvojenih setova nije važan 1) Ako Đoković pobedi Tipsarevića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković 2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković 3) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Berdih Ferera, dalje idu Berdih i Ferer Scenario drugi, u kome je važan broj osvojenih setova 1) Ako Đoković dobije Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih 2) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u dva seta, a Berdih Ferera u tri seta, Ferer i Đoković idu dalje 3) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u dva seta, dalje idu Ferer i Berdih 4) Ako Đoković pobedi Tipsarevića u tri seta, a Berdih Ferera u tri seta, dalje idu Ferer i Berdih samo jedno pitanje, zashto tipsarevic ne bi mogao da prodje dalje, jer ako dobije djokovica 2:0, a berdih izgubi 2:0, onda on, berdih i novak imaju skor 1-2, s tim da tipsarvic, u tom slucaju ima set kolicnik 3:4, nole 2:5, a berdih 3:5? a u medjusobnom skoru niko nema 2 pobede, tj svi imaju 1-1 aa my bad, sad video post pri vrhu, koja glupost, znaci tipsarevic nije nasledio marejev poraz, vec se racuna odvojeno? smor za tipsu Edited November 24, 2011 by nikola kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 tipsa dobio noleta :) sad ako berdih izgubi 2-0, njih troje skor u setovima 3-5, jel se gledaju gemovi ili sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 namestio tole. realno, ne moze janko dobiti posteno najveceg srpskog sportistu ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 tipsa dobio noleta :) sad ako berdih izgubi 2-0, njih troje skor u setovima 3-5, jel se gledaju gemovi ili sta ? This > 2) Ako Tipsarević pobedi Đokovića, a Ferer Berdiha, dalje idu Ferer i Đoković Realno, nije djokica zasluzhio da ide dalje..Berdih do pobede vecheras 1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 This > Realno, nije djokica zasluzhio da ide dalje..Berdih do pobede vecheras 1! berdih je bas zasluzio... ako cemo o zaslugama tipsa treba da ide dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 dogovorili su se bre.. noletu je apsolutno svejedno dal' dobija ili gubi od janka a janko dobija 200 poenta i 120k $ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ne mogu da verujem da cu morati da navijam za Ferrera jebote :D toliko antipatican lik , bar meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 berdih je bas zasluzio... ako cemo o zaslugama tipsa treba da ide dalje... To svakako da, al' imao je shansu i sjebao ju je bash protiv Berdiha :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 a berdih je zasluzio jer je jedva dobio tipsu?ili zato sto nije mogao onako tromog djovaka da dobije? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 po meni 1. tipsa pozer 2. berdih 3. djoka Na kraju ce ipak da prodje djoka, ferer 1-0 u setovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 To svakako da, al' imao je shansu i sjebao ju je bash protiv Berdiha :c istu sansu je imao i berdih bas protiv djokovica... ne gotivim tog berdiha i ferer mi je od njega drazi nevezano za danasnji mec :Dsamo mi je najveci bedak da djokovic izgubi od federera... to deluje kao izvesno u ovom trenutku... ali uzadjmo se u cudo ako ferer zavrsi posao sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 ja ne znam koji je ovo kurac od tenisa. conga i federer jedini igraju na turniru, a ova dvojica su metle. 1st serve in 40% posto obojica. mnogo gresaka i retardiranja Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 jel pratis ti mec i ovo neznanje? berdih je do polovine drugog seta imao 50 neiznudjenih gresaka, a nijedan ne zna da ptebaci mrezu iz prvog servisa. da ne pricam sto svaki drugi zicer kod obojica zavrsi u mrezi Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Ovo je po Djokovica realno bolji ishod , da se ne bruka protiv federera i ne nabacuje jos poraza na ovogodisnji skor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 ja ne znam koji je ovo kurac od tenisa. conga i federer jedini igraju na turniru, a ova dvojica su metle. prosetali se do finala. i onda daki troluje. go conga care Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 kolko mrzim ovu igru iz ochajanja, ko djokovic lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Iju sprdnje sa Federerom. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts