Dule_smor Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 troicki i tipsa u finalu u moskvi, svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 namestili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2011 Author Report Share Posted October 23, 2011 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Bravo za Janka , sad da ga usere malo u parizu i ima sanse za london :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 nole danas igra polufinale sa nishikorijem, go kei! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Novak iskoristio sve bonuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Opet Tole... Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 ma kakvo rame, jel sam rekao da ce da sabije nishikori, banzai! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 igrao je kao robot. najjace mi je u3. setu pred kraj kako je jednu loptu sabio bez gledanja u teren, dobio poen i dalje se nije okrenuo da vidi da li je aut, da li ce se vratiti, a pritom je bila blizu auta.. inace intervju posle, mega skroman mladic. daj boze da sabije fedexa, al predvidjam da ce ga govno dobiti tipa 6-2 6-2 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kapiram ja da on to nije trebao da kaze , ali nije uvredio nikoga zato sto je bio iskren . Djokovic je zasluzio tu pobedu , ali kad izgubis mec nakon sto imas dve mec lopte , ne znaci da si igrao losije ... Glupo je reci da je onaj forhend nekakav vis maior ili skill , to je bila cista sreca, a to najvise boli , kad onog sa kim igras sere. ako si najbolji svih vremena i imas 2 mec lopte... tog nekog mora previse da sere... ako se tome doaju sve ostale pobede ove godine (uz samo jedan poraz po onom polumraku :P) onda si LOSIJI... end of story... znaci i njega je previs sralo da uopste dodje do te dve mec lopte... posto ga je djoka popisao previse puta u malom razmaku da bi se uopste pricalo o postojanju toliko velike srece u vrhinskom sportu u kome covek pogadja linije kad mu se digne... :DDD Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 nesto mu ne ide Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 da a Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Berdih je zasluzio da pobedi do tajbrejka kad se toliko ukopao da je promasio onih par zicer forhenda, a Djokovica nisam skoro video da igra ovako ruzno i sisasto , udri topspin po sredini i cekaj gresku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 pa i ja bih igrao tako protiv berdiha koji je poslao 20 lopti na mrezi sto metara u aut Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Puknem tiket na Djokovica da dobija prvi set , maloumnik [:(!] Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Sad Tipsa dobija Berdiha i Djokera, Tipsa prvi u grupi, Nole drugi i samaraj do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Koje Pishanje po Nadalu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Pa bilo je ocekivati da Fedex pobedi, ali 6:0 drugi set, ma izdrkavanje. Malo mu je vratio za ono ponizenje na Rolan Garosu 2008-e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Fedex sipa po sirotinji, sledeći je ''Djoker''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 nije, ima fedex jos meceva u svojoj grupitj mectj mec Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 (edited) Bice mu lako da sipa po Noletu kad ovaj nije u top formi. Ako ga sad kojim slucajem Nole dobije (mada cisto sumnjam), ima da im pisa u oci i 2012. Edited November 23, 2011 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 šteta, baš šteta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Jel on sad ima sanse za prolazak ako ga djokovic pusti? , i jel igra sa fererom uopste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Jok, "nasledio" je poraz marija protiv ferera. stvarno steta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts