Jump to content

Tenis 2011

Lucky

Recommended Posts

• 2 weeks later...

igrao je kao robot. najjace mi je u3. setu pred kraj kako je jednu loptu sabio bez gledanja u teren, dobio poen i dalje se nije okrenuo da vidi da li je aut, da li ce se vratiti, a pritom je bila blizu auta.. inace intervju posle, mega skroman mladic. daj boze da sabije fedexa, al predvidjam da ce ga govno dobiti tipa 6-2 6-2

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Kapiram ja da on to nije trebao da kaze , ali nije uvredio nikoga zato sto je bio iskren . Djokovic je zasluzio tu pobedu , ali kad izgubis mec nakon sto imas dve mec lopte , ne znaci da si igrao losije ... Glupo je reci da je onaj forhend nekakav vis maior ili skill , to je bila cista sreca, a to najvise boli , kad onog sa kim igras sere.

ako si najbolji svih vremena i imas 2 mec lopte... tog nekog mora previse da sere... ako se tome doaju sve ostale pobede ove godine (uz samo jedan poraz po onom polumraku :P) onda si LOSIJI... end of story... znaci i njega je previs sralo da uopste dodje do te dve mec lopte... posto ga je djoka popisao previse puta u malom razmaku da bi se uopste pricalo o postojanju toliko velike srece u vrhinskom sportu u kome covek pogadja linije kad mu se digne... :DDD

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

• 2 weeks later...