Jump to content

Battlefield 3

dNte

Recommended Posts

Niste bili troo kad se uzimao Limited Edition :tf:

mjok ;) trebao je da bude LE pa je ipak bila regularna verzija za 2200 din, sto opet nije lose - osim sto sada treba da se cimas oko placanja jer neke kartice nece da rade na originu (za razliku od steam-a)

fallout_table.gif

Uspeo sam da pokrenem igru, samo sam je bacio na drugu particiju, sad radi sve kako treba..

Enivej skoro svi serveri su sada sa DLC-om, i ne moze da se udje na njih ukoliko naravno nemas. Sto je krajnje debilno, znaci mi MORAMO stalno uzimati dlc-ove da bi igrali igru, jebem li im ja mater posranu. To recimo u Modern Warfare-u 2 nije bilo, secam se da sam ja uzeo jedan dlc ali za ostale nisam uopste morao da pazarim te dlc-ove i sve je radilo kako treba.

G koliko te je izaslo u evrima dlc, oko 11 ? Si uspeo sve preko kartice nase regularno da uzmes, sta si stavio za Country posto kontam da nema Srbije da se izabere ?

igre koje skidaš (pričam o originalima naravno) je nešto najbolje što se desilo PC igračima od pojave 3D-a. ne voliš dl, mislim nije da lopatom prebacuješ podatke

Daj majke ti, reci mi zašto? Nevezano za činjenicu da to stvarno ne ide na ruku onim paćenicima u manje razvijenim zemljama. Zar ti ne voliš za iste pare da imaš i kutiju i uputstvo? U dlc modelu distribucije korisnik gubi gomilu stvari, pogotovu ako voli da stavi u ormar kutiju sa igrom.

To je sad jedna never-ending diskusija, ali ako DL-uješ prvo možeš kad god hoćeš na koji god hoćeš komp u kojoj god hoćeš zemlji etc etc. Pa onda nemaš tu bojazan da ti se pokvari taj DVD sa igrom ili slično. Pa na kraju krajeva, ja ni nemam više DVD drajv :)) Plus bi me više smaralo to ubacivanje diskova i menjanje itd kod instalacije.

Opet, stoji sve što si rekao, lepo je imati kutiju itd, ali ne znam kako tačno gubiš "gomilu" stvari? Gubiš kutiju i omot, eventualno ako je unutra neka mapica, poster ili slično. Collectors edicije su nešto drugo i to sad već kupuješ i zbog svih dodataka, nekih ingame bonusa, figurica, dobrog pakovanja, bukleta itd.

To je sad jedna never-ending diskusija, ali ako DL-uješ prvo možeš kad god hoćeš na koji god hoćeš komp u kojoj god hoćeš zemlji etc etc. Pa onda nemaš tu bojazan da ti se pokvari taj DVD sa igrom ili slično. Pa na kraju krajeva, ja ni nemam više DVD drajv :)) Plus bi me više smaralo to ubacivanje diskova i menjanje itd kod instalacije.

Opet, stoji sve što si rekao, lepo je imati kutiju itd, ali ne znam kako tačno gubiš "gomilu" stvari? Gubiš kutiju i omot, eventualno ako je unutra neka mapica, poster ili slično. Collectors edicije su nešto drugo i to sad već kupuješ i zbog svih dodataka, nekih ingame bonusa, figurica, dobrog pakovanja, bukleta itd.

Pa da budem iskren pod gomilom stvari sam mislio na kutiju i cd, doduše do cda mi i nije stalo mnogo ali pakovanje volim. Mislim da taj dizajn i lepe sličice na poleđini imaju određenu vrednost i ne sviđa mi se što su mi to zakinuli. Za to da ti je sadržaj uvek dostupan iz bilo koje zemlje se slažem, i meni je to super, no ipak koliko često se dešava da korisnici menjaju zemlje u kojima instaliraju igre? Pretpostavljam da je to pogodnost na nivou promila ukupnog broja korisnika. A nemanje dvda je Laki malo previše hrabar korak u budućnost, šta radiš kada ti treba softver koji nema na sajtu proizvođača? Kako puštaš audio diskove? A smaranje sa instalacijom preko diska, Laki čoveče, daj podeli te pečurke samnom, na koju foru te više smara da ubaciš cd i instaliraš nego da skidaš u ovom slučaju 4 giga fajla i onda da isti taj fajl instaliraš sa harda? Ako mi neko kaže da je brže skinuti 4 giga sa neta nego sa dvda izbaciću ga kroz prozor, pa ko kući ima internet konekciju koja je brža od sata diska? Skroz si hipster! Ono što meni najviše smeta je zavisnost od njihovog servera/servisa, sve je lepo dok je glanc novo i radi brzo i efikasno, ali ako se desi nešto loše po platformu koja ti pruža uslugu downloada, onda sranje, ovako si uvek siguran. Volim fizičku kontrolu nad mojim posedom, ne verujem ea i amerikancima, jebiga. Bojim se da će jednog dana samo da nam kažu nešto u smislu "Jeste, to je tvoje al' nisi bio dobar potrošač i sad ti ne damo". Zli kapitalisti nisu uspeli da nam proguraju ukidanje papira i da nam uvale digitalne knjige kao zamenu tako da navijam iz sve snage da nikad neće ukinuti fizičke nosače digitalnog sadržaja mada sam ubeđen, LAKI, da će pokušati iz sve snage. Super je da je dlc opcija, ili u najgorem slučaju podjednak način distribucije ali odsecanje jedne noge da bi hodali na drugoj je tupavo.

Drugari, jel mogu nekako da kupim ovi expanziju Back to Karkand preko VISA internet kartice ? Jel moguce samo upgrade obican bf3 , npr kao world of warcraft i samo upgrade na cataclysm, ako me kapirate ? Gledam ovde na originu nema Srbije ?

EDIT: Upravo sam orderovao, sad cekam da mi posalju kod ili ??

Edited by Gavralol

Ok, stigao mail sa potvrdom, odem na moj profil u battlelogu i tu isto pise gavricbre now has access to Back to Karkand for Battlefield 3.

Ali kad krenem da udjem u mape pise da nemam expanziju ???? Probao sam na 30 servera i nekad ima ono dugme kao continue da udjem iako nemam al ce me kick, tu udjem i normalno mogu da igram....

Ok, stigao mail sa potvrdom, odem na moj profil u battlelogu i tu isto pise gavricbre now has access to Back to Karkand for Battlefield 3.

Ali kad krenem da udjem u mape pise da nemam expanziju ???? Probao sam na 30 servera i nekad ima ono dugme kao continue da udjem iako nemam al ce me kick, tu udjem i normalno mogu da igram....

Isto i kod mene bilo - logautuj se iz origina i sa ea sajta, posle ponovnog logina bi trebalo da ulazi bez problema.