Latino ^ Beat Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Pozdrav bojs end grls, evo novog smiksa od minja tu ju.. Kaver za neki dan, ako me ne bude previse mrzelo :D Indzoj :) Tracklist: Paul Hazendonk & Furrr - Conie Veer Twee Hellenbach - Hardbody (Original Mix) Federico Milani - Tucano (Original Mix) Cliff Law & De La Maso - Mashudu Chris Lake - Secrets In The Dark (Alex Kenji Remix) NiCe7 - Point (Original Mix) NiCe7 - Red Air Victor Ruiz & Vogue - Saint Tropez (Original Mix) Nora En Pure - The Show (Original Mix) Ramiro Lopez - Dance For Me (Ronan Portela Remix) Marco Bailey - Watergate Rodrigo Carreira & Gabriel Boni - Free Your Body (Victor Ruiz Remix) Daniel Dubb - She’s A Swinger (Original Mix) Sergio Fernandez - Nefertiti (Mikalogic Remix) Andy Kohlmann - Toastbrot El Mundo & Satori - Kheysa feat Fat Fingers (Original Mix) DOWNLOAD Edited March 1, 2011 by Yogi_Man Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) NiCe7 - Point (Original Mix) NiCe7 - Red Air Mixuješ pesme istog izvođača... I ne samo to ovo je valjda iz istog EP-a :/ Izbor traka je opet odličan. Snow mi je do jaja! Edited February 28, 2011 by Manny Calavera Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Mixuješ pesme istog izvođača... I ne samo to ovo je valjda iz istog EP-a :/ Šta fali, ako je EP osmišljen kao celina što da ne. A i viđao sam gomilu puta kako Sasha i Digweed puste original mix neke trake, a zatim odmah ili malo kasnije remix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Pa realno ima još jedno 10ak njihovih pesama koje je on mogao posle u nastavku da smixa i da to bude dobro. Nije fora u tome da li se one uklapaju ili ne, u pitanju je koncept puštanja pesama od istog izvođača. Ne bi trebalo da imaš više od 2 pesme od istog izvođača u svom mixu. Pogotovo još ako idu jedna za drugom. Mix onda izgleda neozbiljno... Iako normalno on ima prava na to. To može da prođe u suštini ako je on NiCe7 pa promoviše svoju muziku pa zgruva za redom po 2-3 svoje pesme. Što se tiče Sashe i Digweed-a to je sasvim ok da pustiš original pa zatim nastaviš sa remixom tog originala jer uglavnom taj remix im više odgovara za sledeću pesmu koju bi hteli da nadovežu. edit: typo. Edited February 28, 2011 by Manny Calavera Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 zavrsio je fakultet za mixeve, smer - koriscenje pesama istog izvodjaca u jednom mixu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) Gruja/Vlada_: Da vam odmah odgovorim. Ja sam nekad ovde na RUR-u kao i svi bio mlad i glup što se tiče muzike i svega ostalog. Međutim vreme je prošlo, usavršavao sam se i učio od mnogo većih DJ-eva i pametnijih ljudi od mene. To što sam napisao nije "moja filozofija" nego opšta filozofija DJ-eva koju sam ja vremenom pokupio. Dok sam ja kačio mjuzu na RUR-u ljudi su skidali i redovno pratili. Nakon nekog vremena podigao sam svoj blog sa ortakom (Miksa sa foruma) i podigao sve to na veći level. Danas održavam kao admin Electro Station sajt koji ima preko 100.000 poseta mesečno i koji je prebio 3.000.000 za nešto manje od 3 godine. Sarađujemo sa preko 100 label-ova; od domaćih Disko Zoo pa do internacionalnog Defected-a preko popularnog MTV-ija. Mixeva i setova dnevno dobijam na tone i svakako znam o čemu pričam. A poslednji mix za naš sajt je radio Olav Basoski. Tako da možete samo malo da mi se sagnete i eventualno da kliknete na gore-pomenuti link i da se malo update-ujete. Pusa Edited February 28, 2011 by Manny Calavera Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 e sad ce neko da ti napishe swe pohwale Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Pa ajde da ispoštujem grujana koji me potpuno de facto ovako troluje i ovog malog srednjoškolca koji je kao "opasan" po forumu svojim "epskim" one-linerima, a tek ima da se opameti. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 NiCe7 - Point (Original Mix) NiCe7 - Red Air Mixuješ pesme istog izvođača... I ne samo to ovo je valjda iz istog EP-a :/ Izbor traka je opet odličan. Snow mi je do jaja! to mi je ostala navika otkad ikad, a i nekada mi je lepo da smiksam jednu za drugom.. nije isti EP, Point je na GRUUVu sa In Beetwen i nekim remixima a Red Air je izdat za Monique Musique sam samcat :) in d mintajm, fala na slusanju i komentarima, nadam se da je miks osvezavajuci :D Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ma samo radi i nećeš da omaneš :) I koliko sam shvatio i za EXIT si sad konkurisao? :) Takođe čekiraj Nora En Pure – The Show (Sons Of Maria Rough Dub) Fritz Kalkbrenner – Kings In Exile Cristian Varela & Sergio Fernandez - Smash TV (Original Mix) kad već gotiviš taj groove :) Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Gruja/Vlada_: Da vam odmah odgovorim. Ja sam nekad ovde na RUR-u kao i svi bio mlad i glup što se tiče muzike i svega ostalog. Međutim vreme je prošlo, usavršavao sam se i učio od mnogo većih DJ-eva i pametnijih ljudi od mene. To što sam napisao nije "moja filozofija" nego opšta filozofija DJ-eva koju sam ja vremenom pokupio. Dok sam ja kačio mjuzu na RUR-u ljudi su skidali i redovno pratili. Nakon nekog vremena podigao sam svoj blog sa ortakom (Miksa sa foruma) i podigao sve to na veći level. Danas održavam kao admin Electro Station sajt koji ima preko 100.000 poseta mesečno i koji je prebio 3.000.000 za nešto manje od 3 godine. Sarađujemo sa preko 100 label-ova; od domaćih Disko Zoo pa do internacionalnog Defected-a preko popularnog MTV-ija. Mixeva i setova dnevno dobijam na tone i svakako znam o čemu pričam. A poslednji mix za naš sajt je radio Olav Basoski. Tako da možete samo malo da mi se sagnete i eventualno da kliknete na gore-pomenuti link i da se malo update-ujete. Pusa a mogu i da ti kazem da si jebeni mazohista i to je to Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 e poslushao sam i ja tvoj mix... treklist je bash bash super, melodijice su bash super, kao da mi je pochelo proletje ranije :) samo, mislim ja ne bi tako radio, mnogo su ti kratko trajale pesme, pritom ne mislim sad da smarash celu pesmu da pushtash, nego, eto na primer, kolko sam primetio, Nefertiti ti traje nekih 3 min, ali to je do stila pushtanja, eto... poz, i samo tako nastavi! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 nisam konkurisao za exit, bice mi zauzeto leto bas bas, a ne ide mi se da tamo vrtim 15 - 30 minuta i da me smene :) ako budem ikada radio tamo, bice onako kako je Bog zapovedio-na neki normalan stejdz :) Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 e fala na slusanju, pa se slusamo uskoro opet :) danke! Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Zanimljivi su ovi coveri i dalje :) a muziku skidam pa slušam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 6, 2011 Author Report Share Posted March 6, 2011 fala glavni bajo :) Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Kazem ja da je Laki posto rejver swe pohwale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 haha, volim ja ove setove da pustim da se vrte dok nešto radim, pošto onda znam da narednih sat i kusur ne moram da razmišljam o muzici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ko si ti kruko da tako pricas?! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 ne zanima me ta muzika, samo da pohvalim "omot" :) a za ovu pricu oko pesama istog izvodjaca lol omot je carski, sledeci ce biti tek epik :) al polako. Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts