Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro drushtvo! Uspeo sam, kolko tolko rano, da ustanem :))

E sad, jel zna neko dal mozhe iz Makenzijeve preko Slavije pa Nemanjinom dole do autobuske, el ishta zatvoreno od ovoga? Ja sam jedino skapirao da je Kneza Milosha zatvorena. Mm??

Edited by InfernOwn

neće ništa s te strane save biti zatvoreno bar do podneva, pošto putin s aerodroma ide u SIV, pa tek posle u skupštinu.

to mi je bas cudno jer si ti jedini i prvi koji je to rekao posle desetak likova od kojih je par avid chinese gourmets:)

kažem, možda sam zaboo neku lošu smenu, možda se hrana okvocala dok sam je doneo gajbi (mada je bila topla), možda je crna rupa :D

meni najbolji kinez u beogradu ostaje onaj li u ruzveltovoj kod nadvožnjaka. vredi spomenuti i one kvazikineze u delta sitiju, jeftini su a porcije su ogromne i hrana je nekako lagana i "zdrava", mogao bi da jedem tamo svaki dan.

Delta City kinezi su preporuka stvarno, zbog porcija i cene.

Li u Ruzveltovoj je sjajan, kad je sezona ne propustite plavi patlidžan.

Meni je ok i Tofu u Makau, a i Pin Up je svojevremeno bio ok ali nisam bio otkad su poskupeli i ukinuli male porcije, pa kapiram da je sad bezveze.

nije, odličan je pin up, baš sam jeo juče tamo sa švecom, jedino to što je velika porcija prevelika stvarno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nije, odličan je pin up, baš sam jeo juče tamo sa švecom, jedino to što je velika porcija prevelika stvarno

i od mene preporuka za pin up, samo sto sad imaju onu varijantu kao neke "akcije", da dobijes za tipa 500din svega po malo, od cega zaista mozes lepo da se najedes.

p.s. http://rastanj.me/sport/baba-iz-indian-velsa-prijavila-silovanje/ - jel ovo neka druga verzija "Njuza"? Kako god, meni je smesan ceo opis slike. :D

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

lol 'domaci' od kada nisam cuo tu rec

kol'ko sam mator jbt

vratio se iz bga u svoje selo, nisam placao gracki autobus, kao blagu meru bunta zbog visevekovnog plljackanja Vojvodine od strane Djilasa

zavrsio sam sve sto sam planirao i lepo se proveo

setih se svog sjebanog sna od sinoc

Mesto dešavanja: ogromni hodnik moje osnovne škole

Ambijent: završetak neke proslave, svi napuštaju hodnik koji je pun klupa i gluposti

Glavni akteri: LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ, onaj rogue iz "Tangled" animiranog filma ali u ljudskoj formi, jedna plava devojka i ja

Dakle sedam na jednu od tih klupa i na drugom kraju sedne i Ljubivoje Ršumovic. Krene on nešto da priča kao za svoj ćef, pokušavajući da me uvuče u konverzaciju. Ja iz kurtoazije kao učestvujem u toj jednosmernoj diskusiji, kad na klupu seda ovaj iz Tangled. Ljubivoje i ja nastavljamo da "pričamo" dok je ovaj iz tangled u nekom svom tripu i razmišlja nešto. Nailazi plavuša. Nosi bade mantil i peškir na kosi onako umotan u ogromnu punđu. Devojka je inače metar osamdeset plave kose i jako jako dobro izgleda. Vidno dobro raspoložena ona me pozdravlja uz poljubac (znamo se?) i seda između Ršumovića i ovog iz Tangled, tako da ja imam jedno mesto lufta odaljenosti od njih troje. Obojica je očigledno ne poznaju, sudivši po izrazima njihovih lica. Pošto je vec prekinula razgovor i zamišljenost onog lika, koji jos uvek ima neku emo facu iz nekog razloga, nastavlja sa obgrljavanjem obojice i zapitkivanjem. Ljubivoje odmah ulazi u spiku (matori džek!). Plavuša mu prebacuje jednu nogu preko njegovog kolena, a ovog rogua kreće da golica po kosi prstima. Meni se scena ni malo ne sviđa: 20% zbog ljubomore, 50% zbog socijalne nelagodnosti (javno mesto, i nisu bas svi jos otisli), 20% jer bih je sprco odmah/ konflikt zbog "balls touching" pravila, i 10% zbog raznih drugih stvari. Onako raskrečena riba opušteno otkriva svoje čari. Skida onaj "turban", govori Ljubivoju da se upusti u felacio (u koji se ovaj momentalno upušta), i kreće da žvalavi ovog emo rogua. Ja ustajem sa klupe misleći "jebeš ovo" i odlazim. Po otvaranju vrata škole ja se budim.

fml. jako retko sanjam seksualne aktivnosti, i kad se to desi, onda bude ovako neko sranje. :D

setih se svog sjebanog sna od sinoc

Mesto dešavanja: ogromni hodnik moje osnovne škole

Ambijent: završetak neke proslave, svi napuštaju hodnik koji je pun klupa i gluposti

Glavni akteri: LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ, onaj rogue iz "Tangled" animiranog filma ali u ljudskoj formi, jedna plava devojka i ja

Dakle sedam na jednu od tih klupa i na drugom kraju sedne i Ljubivoje Ršumovic. Krene on nešto da priča kao za svoj ćef, pokušavajući da me uvuče u konverzaciju. Ja iz kurtoazije kao učestvujem u toj jednosmernoj diskusiji, kad na klupu seda ovaj iz Tangled. Ljubivoje i ja nastavljamo da "pričamo" dok je ovaj iz tangled u nekom svom tripu i razmišlja nešto. Nailazi plavuša. Nosi bade mantil i peškir na kosi onako umotan u ogromnu punđu. Devojka je inače metar osamdeset plave kose i jako jako dobro izgleda. Vidno dobro raspoložena ona me pozdravlja uz poljubac (znamo se?) i seda između Ršumovića i ovog iz Tangled, tako da ja imam jedno mesto lufta odaljenosti od njih troje. Obojica je očigledno ne poznaju, sudivši po izrazima njihovih lica. Pošto je vec prekinula razgovor i zamišljenost onog lika, koji jos uvek ima neku emo facu iz nekog razloga, nastavlja sa obgrljavanjem obojice i zapitkivanjem. Ljubivoje odmah ulazi u spiku (matori džek!). Plavuša mu prebacuje jednu nogu preko njegovog kolena, a ovog rogua kreće da golica po kosi prstima. Meni se scena ni malo ne sviđa: 20% zbog ljubomore, 50% zbog socijalne nelagodnosti (javno mesto, i nisu bas svi jos otisli), 20% jer bih je sprco odmah/ konflikt zbog "balls touching" pravila, i 10% zbog raznih drugih stvari. Onako raskrečena riba opušteno otkriva svoje čari. Skida onaj "turban", govori Ljubivoju da se upusti u felacio (u koji se ovaj momentalno upušta), i kreće da žvalavi ovog emo rogua. Ja ustajem sa klupe misleći "jebeš ovo" i odlazim. Po otvaranju vrata škole ja se budim.

fml. jako retko sanjam seksualne aktivnosti, i kad se to desi, onda bude ovako neko sranje. :D

*kunilingus

osim ako nije u isto vreme blajvila ljubivoju i krljala rouga :D

jel stigao putin, kakvo je stanje tamo kod vas beogradjani:)

Ja radim u Kosovskoj, ispred prozora mi dva dzipa sa nindza kornjacama, a iza jedno 4-5 oklopljenih kombija. Smarali ljude jutros koji su prolazili tuda, i dalje su zatvorene neke ulice.

Edited by Sinistral

Evo i kod mene...u Srpskih vladara ne daju gore i dole da se ide...

bez veze...

ja sam ih zajebavao...da dodju i sutra, posto onda ne moram na posao :)))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

neće ništa s te strane save biti zatvoreno bar do podneva, pošto putin s aerodroma ide u SIV, pa tek posle u skupštinu.

kažem, možda sam zaboo neku lošu smenu, možda se hrana okvocala dok sam je doneo gajbi (mada je bila topla), možda je crna rupa :D

meni najbolji kinez u beogradu ostaje onaj li u ruzveltovoj kod nadvožnjaka. vredi spomenuti i one kvazikineze u delta sitiju, jeftini su a porcije su ogromne i hrana je nekako lagana i "zdrava", mogao bi da jedem tamo svaki dan.

tesko da si zabo losu smenu jer mislim da im je onaj mali kinez sto lici na miks ajversona i moreire jedini kuvar:)

verovatno si zabo random lose pripremljeno jelo ili tako nesto. ortak mi je jednom prijavio da je jeo nesto bezveze (a tipa pedeseti put je haso tu), tako da mozda je to. a mozda ti ne leze, otkud znam, mada vecina se odusevljava... probaj ako te bude put naneo da hasas ovo sto sam preporucio, mozda stvarno losije prave druge stvari, a nisam ih probao.

moracu da overim to u ruzveltovoj... mada ne znam kad i kako posto posle lakija nisam trazio, pa sam u fazonu "jooo imam pare za kineze i hasaju mi se, odo do lakija" rather nego da questujem:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...