Gumiflex.kpg Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Instalirao sam Windows 7 32bit. CS sam instalirao kao i na xp-u, sa V42 protokolom. To veče, tj sinoć, CS sam probao i radio je. Međutim, danas neće. Zablokira ili pri ulasku na server ili pri pravljenju servera, i tako stoji, dok ga ne ugasim iz task menagera. Sve sam probao. Kompatibilnost podesio sa XP-om, ali ništa. Reinstalirao drajvere od grafičke : Uspeo da udjem, ali kad sam pokušao opet, ista priča....Šta da radim? Na XP-u je radio besprekorno. Mašina nije loša : Intel E2180, 2GB ram, Ati 3850....sasvim dovoljno za CS. Svaki savet je dobrodošao. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Pusti ga u firewallu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumiflex.kpg Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Probao i nista. Nece ni kada ga prihvatim u firewall-u ni kada skroz iskljucim firewall.Reinstalirao sam drajver za graficku, i instalirao verziju od pre 15ak dana. Ucitao je CS bez problema i mogao sam da igram, ali kad sam izasao i usao opet, opet je poceo da blokira pri pravljenju servera ili pri ulasku na server. Ne znam kog djavola vise da radim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Baguju skoro sve verzije v42 sa Win7 (ako misliš na nosteam) barem meni u lokalu je tako bilo u početku i to od kompa do kompa isti problem kao tvoji. Steam radi bez problema tako da je sigurno nešto do nosteam verzije. Pokušaj da nađeš neku drugu dok te ne usere jedna koja će da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumiflex.kpg Posted February 18, 2011 Author Report Share Posted February 18, 2011 Probao sam sve, skinuo nekoliko "verzija" cs 1.6 v42 ali i dalje nista. Zar je moguce da necu moci igrati cs na windows 7? Ima li neko save? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=50591&st=1720 Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Kupi steam. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Probao sam sve, skinuo nekoliko "verzija" cs 1.6 v42 ali i dalje nista. Zar je moguce da necu moci igrati cs na windows 7? Ima li neko save? Imam i ja no steam verziju na kompu i imam windows 7 64 ultimate i sve normalno radi...ne znam sta bi moglo da ti bude problem tu , probaj da skines ovu verziju skini.me/csfull posto i ja imam istu tu i radi mi savrseno Edited February 18, 2011 by CONFY Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Kupi steam. steam je besplatan lol Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalton91 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 steam je besplatan lol kad se ovako prave pametni, znas i sam na sta je mislio. :) Quote WEMADESHOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 sto lepo to ne raspravite na mircu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Naravno da znam da pravim razliku izmedju cs-a i steam-a, mislio sam na original cs. A i kanterasi kapiraju original cs = steam. Tako da pretpostavljam da me je vecina razumela. Iako i sam imam dosta igara na steamu. Evo recimo dalton je skapirao, a CBETA je hteo da napravi lepu foricu, iako me je i on razumeo. :D Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalton91 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Naravno da znam da pravim razliku izmedju cs-a i steam-a, mislio sam na original cs. A i kanterasi kapiraju original cs = steam. Tako da pretpostavljam da me je vecina razumela. Iako i sam imam dosta igara na steamu. Evo recimo dalton je skapirao, a CBETA je hteo da napravi lepu foricu, iako me je i on razumeo. :D sad su svi srecni i zadovoljni ^^ Quote WEMADESHOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 A možda je to prosto skraćeno kao "kupi steam (counter)" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts