Jump to content

Gumiflex.kpg

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Gumiflex.kpg

  1. Probao sam sve, skinuo nekoliko "verzija" cs 1.6 v42 ali i dalje nista. Zar je moguce da necu moci igrati cs na windows 7? Ima li neko save?
  2. Probao i nista. Nece ni kada ga prihvatim u firewall-u ni kada skroz iskljucim firewall. Reinstalirao sam drajver za graficku, i instalirao verziju od pre 15ak dana. Ucitao je CS bez problema i mogao sam da igram, ali kad sam izasao i usao opet, opet je poceo da blokira pri pravljenju servera ili pri ulasku na server. Ne znam kog djavola vise da radim...
  3. Instalirao sam Windows 7 32bit. CS sam instalirao kao i na xp-u, sa V42 protokolom. To veče, tj sinoć, CS sam probao i radio je. Međutim, danas neće. Zablokira ili pri ulasku na server ili pri pravljenju servera, i tako stoji, dok ga ne ugasim iz task menagera. Sve sam probao. Kompatibilnost podesio sa XP-om, ali ništa. Reinstalirao drajvere od grafičke : Uspeo da udjem, ali kad sam pokušao opet, ista priča....Šta da radim? Na XP-u je radio besprekorno. Mašina nije loša : Intel E2180, 2GB ram, Ati 3850....sasvim dovoljno za CS. Svaki savet je dobrodošao. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...