Jump to content

Boykovich & Stefan Vuckovic - back 2 back - Tech-house therapy

Veljok

Recommended Posts

Opet ja, ali sada sa podrshkom :))

Imam chvrste razloge zashto bih vam preporuchio da poslushate ovaj mix (ne samo jednom :)) jer je stvarno satkan od kvalitetnih tech-house zvukova koji ne mogu da dosade :))

Uzhivajte i komentarishite, kritikujte, hvalite i sl.!!

>>> <<<

>> <<

> <

Tracklist :

1. Tube & Berger - Fog Head (Louis Osbourne & Jamie Anderson Remix)

2. Michel De Hey & M.I.R.K.O. - 5th Business Day (Nic Fanciulli Remix)

3. NiCe7 - In Between (Supernova Remix)

4. Anton Pieete & DJ Madskillz - Sylenth Salsa

5. DJ Madskillz pres. Morning Glory Seeds - Be Ready (Original Mix)

6. Muzzaik – Fat Patchy (Belocca & Soneec Dark Dub)

7. Ant Brooks & Pete Griffiths - Filtered (Original Club Mix)

8. Wehbba - All I Need

10. Danny Serrano & Mendo - Poupea (Original Mix)

11. Stefano Noferini - Move Your Body (Original Mix)

12. Sergio Fernandez - Nefertiti (Mikalogic Remix)

13. Mark Knight - Yalta Groove

14. Nic Fanciulli & Gary Beck - Hear Me Out

15. Jay Lumen - Come 2 Gether

16. LYS - Few Things (Original Mix)

17. Mihalis Safras & Simone Tavazzi - Leave (Part 1)

18. Groove Armada – Superstylin' (Ant Brooks Re-Edit)

19. Hector Couto - Amanece (Original Mix)

i da, u ovom mixu nema nikakvih smetnji kao shto je bio sluchaj u prethodnom [:D]

Edited by InfernOwn

Preko čega ste radili? Vidim da ste imali otprilike par efekata koje ste forsirali kroz ceo mix (flanger, jet, wah) što ume nekad da smori. Pogotovo flanger. Manje toga plz u sledećem.

Ovako mix je solidan, prelazi and stuff. Od 43 minuta kao da neko drugi radi :D oseća se drugačiji ritam i dosta je drugačiji stilski. Tako da se oseća tech house sa više podstilova u pozadini (funk, african, hip-hop, latin) što je svakako + jer ovakvi mixevi po default-u mogu da smore ako su trake previše slične i ako previše dugo traju. Prvi deo je mračniji sa manje šaranja :)

Moj pick iz mixa je - 15. Jay Lumen - Come 2 Gether i 19. Hector Couto - Amanece (Original Mix).

Samo cepajte!

edit: typo

Edited by Manny Calavera

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Ja to skinem i onda stavim da svira dok nešto raduckam, nisam siguran da sam relevantan da dajem komentare o kvalitetu :)

takođe, ona tri linka na početku su zapravo jedan? nisam baš sa ovim soundcloudom najjasniji, pa ne kapiram da li sam nešto propustio :)

hvala hvala :)

@Voodoo : Pioneer 400 mixer i Traktor + audio2dj

pa flanger, echo....ma de, i ja sebi kazhem uvek, shto manje efekata, al meni se neshto mnogo svidjaju i onda ne mogu da odolim, jbg...

za to od 43. min, pa takav bio treklist, sharali smo malo, ali sve u domenu tech-a..

@Lucky : ma sva 3 su ista, nego da bude "puniji" poust xD

Preko čega ste radili? Vidim da ste imali otprilike par efekata koje ste forsirali kroz ceo mix (flanger, jet, wah) što ume nekad da smori. Pogotovo flanger. Manje toga plz u sledećem.

Ovako mix je solidan, prelazi and stuff. Od 43 minuta kao da neko drugi radi :D oseća se drugačiji ritam i dosta je drugačiji stilski. Tako da se oseća tech house sa više podstilova u pozadini (funk, african, hip-hop, latin) što je svakako + jer ovakvi mixevi po default-u mogu da smore ako su trake previše slične i ako previše dugo traju. Prvi deo je mračniji sa manje šaranja :)

Moj pick iz mixa je - 15. Jay Lumen - Come 2 Gether i 19. Hector Couto - Amanece (Original Mix).

Samo cepajte!

edit: typo

samo kvalifikovano!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.