nikita_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ja sam imao mozda oko kilu ovog proteina, i dobio sam 2-3 kile mase od toga... Jesi kurac :D, dobio si zato sto si jeo pored toga kao car :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 ja sam za krace vreme dobio onu masu al ne na istim mestima a suplemente video nisam jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) U svakom kvalitetnom proteinu u prahu (a i mesu/jajima) ima vec dovoljno BCAA tako davanje 3000din pa na vise za jos 4-5 grama dnevno za nekih 2-3 meseca je bezveze. Ne kazem da je lose, ali je preskupo. da ga ima dovoljno i ne bih rekao. Jeste on skup, kad pogledas, svi suplementi i jesu, ali je po meni on prvi u arsenalu posle proteina. I dajte teretana topik! Edited June 3, 2011 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234919514 eto! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 samo da kazem, da taj bcaa koji je u proteinu (kao i ostala sranja) je toliko beznacajan, pogotovo ako si tezi od 50kg zive vage! i nije 4-5 grama dnevno, najbolje da se pije pre/posle treninga 5g i jos u toku treninga 5g direktno kasiku jednu u usta i zaliti vodom...ja sam tada eksplodirao( lol ) posto ti on valjda do jaja vezuje protein, dza bu... uglavnom meni je 10 puta bolji od glutamina, koji mi je vise za neku izdrzljivost poje, nastavljamo diskusiju u pravom topiku! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 koja si strvina. Koliko si visok, 195cm? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 197! eto aco, neka ti ja budem uzor, samo vezbaj! :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 realno. Čist trening, nikad proteini ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Koja si životinja jebote. Mada ne znam čemu sva ta hemija i kurci jer ćeš da se izduvaš k'o balon kad staneš sa tim. A možda i ne, šta znam. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 to zavisi najvise od ishrane, ponavljam i ovde, dosta ljudi uzimajuci neki suplement smatraju da je to to i da ce se od toga "napucati", a to je samo DODATAK ishrani, dakli ishrana je i dalje na prvom mestu...posle kreatina se najvise izgubi na snazi, al ako je ishrana bila dobra, malo ce se izgubiti na kilazi i to tek posle odredjenog vremena i pod uslovo da se prestane trenirati...uglavnom, kako god vise je nego pre uzimanja :D ja sam iz sprdnje stavio one suplemente, koji su mi dosta pomogli, ali dobra ishrana, dobar trening i dobar odmor je 80% posla, ovo ostalo je samo da te pogura malo :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) ja sam iz sprdnje stavio one suplemente, koji su mi dosta pomogli, ali dobra ishrana, dobar trening i dobar odmor je 80% posla, ovo ostalo je samo da te pogura malo :) This. Jak i uporan trening, uz dobru ishranu i puno odmora i to je to. Čak ne mora ni teretana za neki regularno mišićav izgled. Zgibovi, propadanja i sklekovi su sveto trojstvo za dobro razvijen gornji deo tela. Doda se tome trčanje i neke vežbe za trbušnjake, te kvalitetno hranjenje mišića (mlečni proizvodi, ribe, piletina, plazma, banane...), i nema da se brineš za formu i figuru. Edited June 3, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 vanja koliko si tezak? Ocu plan rada ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Resio aca da se ''zgruva'' :D. It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 nego, vanja druze, jel si gej ili nisi? sto doca na tome non stop potencira? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Sto je babi milo, to joj se i snilo. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 mendzi rek'o ti pekar da si gej baba heheheheeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Pa ne, rekao sam da je doca gej baba, nisi ispratio tok :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Moj basketaski uspeh \o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 u jbte, skoro kao stanko kad je sjebao nogu onomad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Dobro ja vec hodam ali izbegavam da se mnogo oslanjam na nogu, istogao ligamente i nisam nista slomio, mada cu da snimim u ponedeljak cisto da budem siguran. Ko za kurac nikad tezi nisam bio i u doskoku liku stanem na patiku i cao zdravo o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 ja sam zbog istegnutih ligamenata (kasnije se ispostavilo i zbog preloma) nosio gips 3 nedelje isto kao ti, mogao sam da hodam ali kad sam otisho da snimim skontali su da imam i naprslu kost pride :D nemoj da se zezash s tim na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) must resist, can't stop... eating Keva car zna da obožavam snikers, pa ima naviku da mi ga često kupuje. E sad, pošto ja uglavnom nisam u Jagodini, ona tu naviku zadržava, pa kad god dodjem gajbi (jednom u mesec dana) čeka me 20-30 čokoladica :DDD Edited June 4, 2011 by śavke У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 suvise sam mamuran da napisem bilo kakav komentar fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 to 50 godina mature? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts