Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

On 6/3/2011 at 3:42 PM, mali_buda said:

Ja sam imao mozda oko kilu ovog proteina, i dobio sam 2-3 kile mase od toga...

Jesi kurac :D, dobio si zato sto si jeo pored toga kao car :D

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

On 6/3/2011 at 2:58 PM, nikita_ said:

U svakom kvalitetnom proteinu u prahu (a i mesu/jajima) ima vec dovoljno BCAA tako davanje 3000din pa na vise za jos 4-5 grama dnevno za nekih 2-3 meseca je bezveze. Ne kazem da je lose, ali je preskupo.

da ga ima dovoljno i ne bih rekao. Jeste on skup, kad pogledas, svi suplementi i jesu, ali je po meni on prvi u arsenalu posle proteina.

I dajte teretana topik!

Edited by Shoocky

samo da kazem, da taj bcaa koji je u proteinu (kao i ostala sranja) je toliko beznacajan, pogotovo ako si tezi od 50kg zive vage!

i nije 4-5 grama dnevno, najbolje da se pije pre/posle treninga 5g i jos u toku treninga 5g direktno kasiku jednu u usta i zaliti vodom...ja sam tada eksplodirao( lol ) posto ti on valjda do jaja vezuje protein, dza bu... uglavnom meni je 10 puta bolji od glutamina, koji mi je vise za neku izdrzljivost

poje, nastavljamo diskusiju u pravom topiku!

Koja si životinja jebote.

Mada ne znam čemu sva ta hemija i kurci jer ćeš da se izduvaš k'o balon kad staneš sa tim. A možda i ne, šta znam.

Born of a broken man, never a broken man.

On 12/12/2011 at 12:33 PM, voodoo_ said:

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

to zavisi najvise od ishrane, ponavljam i ovde, dosta ljudi uzimajuci neki suplement smatraju da je to to i da ce se od toga "napucati", a to je samo DODATAK ishrani, dakli ishrana je i dalje na prvom mestu...posle kreatina se najvise izgubi na snazi, al ako je ishrana bila dobra, malo ce se izgubiti na kilazi i to tek posle odredjenog vremena i pod uslovo da se prestane trenirati...uglavnom, kako god vise je nego pre uzimanja :D

ja sam iz sprdnje stavio one suplemente, koji su mi dosta pomogli, ali dobra ishrana, dobar trening i dobar odmor je 80% posla, ovo ostalo je samo da te pogura malo :)

On 6/3/2011 at 8:33 PM, alpha said:

ja sam iz sprdnje stavio one suplemente, koji su mi dosta pomogli, ali dobra ishrana, dobar trening i dobar odmor je 80% posla, ovo ostalo je samo da te pogura malo :)

This.

Jak i uporan trening, uz dobru ishranu i puno odmora i to je to. Čak ne mora ni teretana za neki regularno mišićav izgled. Zgibovi, propadanja i sklekovi su sveto trojstvo za dobro razvijen gornji deo tela. Doda se tome trčanje i neke vežbe za trbušnjake, te kvalitetno hranjenje mišića (mlečni proizvodi, ribe, piletina, plazma, banane...), i nema da se brineš za formu i figuru.

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Dobro ja vec hodam ali izbegavam da se mnogo oslanjam na nogu, istogao ligamente i nisam nista slomio, mada cu da snimim u ponedeljak cisto da budem siguran.

Ko za kurac nikad tezi nisam bio i u doskoku liku stanem na patiku i cao zdravo o/

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

ja sam zbog istegnutih ligamenata (kasnije se ispostavilo i zbog preloma) nosio gips 3 nedelje

isto kao ti, mogao sam da hodam ali kad sam otisho da snimim skontali su da imam i naprslu kost pride :D

nemoj da se zezash s tim

na terasi se spasi

lesli se vraca kruci

must resist, can't stop... eating

Reveal hidden contents

Keva car zna da obožavam snikers, pa ima naviku da mi ga često kupuje. E sad, pošto ja uglavnom nisam u Jagodini, ona tu naviku zadržava, pa kad god dodjem gajbi (jednom u mesec dana) čeka me 20-30 čokoladica :DDD

Edited by śavke

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...