SavKe Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 uu jeboteeee [roflmao] У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 budo nadji zenu, ili crnca ko daki! infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 lik iza bude u sivoj kosulji je vishe buda nego buda realno Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 budo nadji zenu, ili crnca ko daki! gtfo lik iza bude u sivoj kosulji je vishe buda nego buda realno qft O.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 (edited) sta je upisala Ceca? nadam se nesto u Bg-u Edited July 9, 2011 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 mwa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 шечер! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 jes bas je slatka, videh i na fejsu slike :3 oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 stvarno si isti onaj lik iz mitbastersa :D a ona ovde lici na sarliz teron :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 :D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Ahaha true, licis na tog lika bruka, koji smor.. Mozda neki goatee il nesto tako bi te spaslo poredjenja :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 G to ti je žena? Jako je lepa :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 LOL, rur je smekšao :D 2 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 који си ти мамлаз. како ти замишљаш да се прича о нечијој супрузи? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Lepa zena je lepa. Nema shta tu smekshao. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 који си ти мамлаз. како ти замишљаш да се прича о нечијој супрузи? Ja, hvala Bogu, normalno. Ali ti kao da si se juče ovde registrovao ili su ti komentari samo zato što je to G!!! i njegova mlada? :] Stvarno su lep par, to stoji. :) Nego RUR je navikao na jbj, sprcao? itd. :D 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 koji si ti degen 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Dobro bre hajli, u formi šale of course... 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 sa nekim stvarima se jednostavno ne šali 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Naravno. Ja nikada ni na čiju ribu nisam postavio komentar "jbj" ili tako nešto, ali dešavalo se npr. da na moje ili od drugih "manje elite" članova vidim takve komentare i uvek sam se pitao koliko debilan treba da budeš... Samo me zanima gde su sad te junoše da postave komentar, a ima ih sigurno, čak iako ne znaju Džija. Izvinjavam se Džiju ako sam slučajno implicirao na to, ali svakako mi to nije bila namera. EDIT: Zato sam i stavio ":D" Edited July 13, 2011 by Mr.Minus 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 jedno je riba, drugo je žena, majka ili buduća majka tvoje dece. Ako ne kapiraš razliku, ja ti je sigurno ne mogu objasniti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Kakve veze ima to što je riba? Pa i ona je njemu nekada bila riba. Je l' je bitan bračni status za tako nešto? Možda je neko u mnogo ozbiljnoj vezi samo ne mogu da se uzmu pa trenutno imaju status "momka i devojke". Možda neko već ima dete sa svojom devojkom ali se nisu uzeli jer nemaju keša za to... Šta, onda je opravdano napisati "jbj"? Daj, molim te... 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 otvoriš forum > čitaš postove > pročitaš vudumenovo sranje > facepalmuješ i pomisliš u sebi - sve je u redu, vudumen je i dalje mentol > nastaviš da surfuješ forumom kao da se ništa nije desilo someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 reki, sto si pulen jebeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts