Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

ja sam odigrao all in na sahtjor - juve x.

istripovali ste sa tim vasim analizama, jednostavno je ulog prevelik da bi oba tima rizikovala.

ne igra sahtjor protiv ROZENDALA pa da mu je zagarantovana pobeda, ako budu igrali kako hoce. imaju sa neresenim zagarantovano prvo mesto, juve nece jurisati i rizikovati, tako isto i sahtjor, ne mora da bude dogovora. stvarno ne znam zasto bi rizikovale obe ekipe :)

a i price abramovic (rusi) i ukrajinci, pa rusi se ne vole sa ukrajincima, ko mi sa hrvatima :D

takodje TR 0:0

Um caruje, Dundo Maroje!

Chelsea - Nordjeland

Utakmica koju Chelsea treba brzo da resi i zatim se nada usluzi Sahtjora. Pretpostavljam da ce dati barem 2 u prvom poluvremenu, ali posto je ovo za sigurniji tiket 1&3+ ok sa kvotom 1.33

Barcelona - Benfika

Benfika mora da uzme bodove na Nou Campu sa kojim god Barcelona sastavom izasla. Ako pretpostavimo da Benfika mora da jurisa, a da Barca u bilo kakvom sastavu da gol 3-5 je solidan izbor uz kvotu 1.72

Man. Utd. - Cluj

Ista prica kao u slucaju Benfike. Cluj ima trenutno poziciju broj 2 sa 7 bodova ali toliko ima i Galatasaraj. S'obzirom da Mancester za vikend ceka vrlo bitan gradski derbi ocekujem da mladji dobiju sansu, koji su i dalje u stanju da poraze tim kao sto je Cluj kuci, ili barem daju gol ili 2 . 3-5 je 1.78.

Sahtjor - Juventus

Ako ipak odluce da igraju posteno sumnjam da moze Juve ovo da dobije. 1x je 1.19

Kvota je 4.85

Tiket 2

Man Utd - Cluj ( GG ) - objasnjenje u tekstu prvog tiketa

Barcelona - Benfika ( GG ) - objasnjenje u tekstu prvog tiketa

Sahtjor - Juventus ( x )

Celsea - Nordsjeland ( 1ug 2-3 )- objasnjenje u tekstu prvog tiketa

Seltik - Spartak M .

Iako Seltik mora da pobedi, iako igra kuci , sastav ovog tima nije kvalitetan. Jesu oni dobili Barcelonu, ali sada je pritisak veci, sada su favoriti i moraju da dobiju. Za slucaj da na vreme daju prvi gol ocekujem 1&2-3 , sto je 2.7 i lagano privodjenje utakmice kraju.

Kvota je 27