gruja Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 da bog da umrli svi u mocartu,jebem im mater u picku znaci,ne mogu bas da kazem da sam redovan tamo,tu pored kli klija u francuskoj,ali ono,dolazim tamo da uplatim rekreativno neke tikete protiv dosade,i svaki put jebeno,ali SVAKI PUT me smaraju da li sam punoletan e sad,ajde ok,razumem ja prvi,drugi,treci,deseti put,ali stoti put,i to kad mi utakmica pocinje za pet minuta i nemam vremena da odem po dokumente na posao,pritom UVEK ISTA RIBA ME SMARA,i lik koji mi uvek kucao,nije hteo sad da mi kuca...i ja mu kazem,sta jebote da radim hoces da zovem kevu ili caleta da ti kazu koliko imam godina:))))))))))ili kucaj mi pa cu ti doneti dokumenta za 10 minuta,I NECE JEBOTE,KAZE NE MOZES NI DA BUDES U KLADIONICI,i ja poceo da se smejem u stilu serijskog ubice i izasao napolje,i evo prosao tiket... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 prvo ne mogu da verujem da misle da si maloletan drugo, ako vidis da su retardirani umobolnici, sto ne nosis dokumenta salno sa sobom? :) posto vidis da se to desavalo vise puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 grujo, zar ti nisi batalio kladjenje? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 @branko ozbiljno da,sad sam kao penzos:) @mendzi pa rekoh ti vec,ne mogu ja sa sobom nista da nosim,mrzim to ne nosim kljuceve od kuce,novcanik ne nosim jer me nervira taj osecaj u dzepu i non stop bih brinuo,dokumenta takodje,itd itd itd,nosim mesechnu,a i nju preko kurca jer moram:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Uslikaj lichnu na telefonu, pa pokazuj tako lol. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 Cek u cemu je fora sto ti ne veruju? Po datumu registracije na rur bi ti dao 25+ . Jesi mladolik ? :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 87 sam,da,izgledam ko pickica,ali jebem mu mater,izgledam valjda kao da imam barem 19! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ja sam '89, pa me je lik ukopao u kladionici kad mi je rekao da sam '80. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 navataj tu sto radi (nece ti biti problem, kruze price da si lep), svrsi joj u oko i onda ce te zapamtiti! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 necu,zakleo sam se da necu da udjem u tu kladionicu vise u zivotu,boli me kara Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Ja se kladim od neke 13-14. godine i nikad me nisu smarali. Al kontam da ove kladionici u Futogu niko ni ne kontrolise pa su pustali i maloletnike da se klade Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Jos Vosa za 7k. Idemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 jebo te konj,si lud! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ako udje ovaj tiket, zvanicno ce rur curse biti porazen! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 porazen moj kurac,zna se kad rur curse najjace udara! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Pozz :D A na drugom padnem na Levadiu za 5K. Edited July 14, 2011 by b2e.k1De/1/ <3 Marija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 VIdite da rur curse ne postoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1584-8952892-903 Odigrah "muski" tiket - zajebancija iz kladze, tiket na kome mogu da se igraju samo X-evi Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1434-6412117-905 mrtvi celzi :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Malmo FF - Dinamo Zagreb "GG-3+" Zurich - Bayern Munich "2-2" Villareal - OB Odense "DP1" APOEL Nicosia - Wilsa Krakow "2" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 eo 1 danasnji,crkavica kolko tolko :),btw zadnje pare su u pitanju http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-4688416-909 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 lep,steta sto nije za barem 300 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 arsenal 1-1 :) stoke 1x :) ajax 2 :) blekpul 1 :) dizon lion gg :) celzi 2 :) i valensija atletiko gg3+ :( na 200, 10 soma eh zivote lutalico Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 mogo si da branis, mada lupam gluposti :D mene odbojka bacila, lol sta sam ja igrao u subotu kada je puna lista, shok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts