trn Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Pa zavisi ko kakve apetite ima,meni treba ono za "zivot" ne treba mi neki spektakularni kes,na primer 3.5k mi je bilo i vise nego dovoljno u utorak(ponedeljak sreda cetvrtak petak po jedan gol) i u tom duhu sam odigrao u subotu,pao na arsenal samo i rekoh danas malo jace da udjem i nije se isplatilo nikako :( Znam da se nekad i isplati,uzimao sam jedan period mnogo novca ali to kad tad stane i krene samo vece bunarenje,treba znati kad dodati gas a kad ukociti sto ja izgleda bas i ne znam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Taj spektakularni keš se dogodi samo par puta (možda jednom ili čak ni jednom) u životu kladioničara.. al opet sve zavisi šta ljudi smatraju za spektakularno, meni je to svaki dobitak veći od 20.000 din (jer u principu ne stavljam više od 200 na tiket) Edited November 25, 2012 by iAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ispraticu ovo :D i vece su kvote u mocartu 2.25 i 2.45 :o Mislio sam da se igra kod Rusa zbog racunanja Overtimea. Zato su tamo manje kvote. Blah za NO, dva INT vracena TD. Da nisu vratili za TD nego samo presekli lopte uslo bi se u egal zavrsnicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 skapirao sam posle da je to to... nema veze, samo ti kaci analize za NFL, bice vise srece drugi put :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 mi ionako ni fudbal ne mozemo da ubodemo..mislim siti i celzi 0:0, klub briz nije dao 2 nekim bednicima, cirih u subotu isto ne moze ni gg3+ da izvuce, u nedelju odigram bazel iz 1u2 oni puknu iz 2 u 1 od tuna..avaj.. ali zato veceras igram dubl napoli i inter bole me kurac, iako su kriticni i jedni i drugi ,mislim da ulaze obe.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ne zaboravi mrtvi Tvente, jeste da je bila mala kvota, ali gaze sve gajbi i kad ih ja stavim na glavni tiket ne mogu Cvole da dobiju :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ja se izvinjavam zbog NFLa. Failovao sam opako. Nadam se da ce sledeca analiza biti bolja. Ako uskoro uzmem NBA Gametime ili uhvatim vremena za gledanje skinutih NBA tekmi analiziracu i njih. Inace zadnij mesec dana mislim da tiket, sem par NFL tiketa, nisam pogodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 (edited) mene je subota unistila, arsenal i everton si mi dosli glave Edited November 26, 2012 by Shomi~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Ja se izvinjavam zbog NFLa. Failovao sam opako. Nadam se da ce sledeca analiza biti bolja. Ako uskoro uzmem NBA Gametime ili uhvatim vremena za gledanje skinutih NBA tekmi analiziracu i njih. Inace zadnij mesec dana mislim da tiket, sem par NFL tiketa, nisam pogodio Eh kada bi se svi izvinjavali :) Jbg kada je odbrana sejntsa bila kriminalna i dozvolila da 256 puta sakuju brisa i 320 puta mu pridju na pola metra, metar, kao i on sto je imao nekoliko intersepsn pasova :D Pejkerse nisam gledao, ali kapiram sta je bilo po rezultatu :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 nema potrebe da se izvinjavas, lol. samo iznosis svoje misljenje, kao i svako ovde kada pise, na igracima je sami da odaberu sta ce i kako ce... ja sam juce isfejlovao jako, ali bas bas jako, ceo vikend mi je bio veliki minus... nisam imao vremena danas da sastavim nesto za danas, za nekih cuku vremena bacam neki report za danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 ja sam bas do jaja prosao za vikend,petak otkinuo,subotu superica,nedelja kanal (cekao sautempton 3+ na jednom i GG na drugom,ostao sam bez kose sta se sve desavalo na tekmi)...ali mislim da sam dobro prosao samo zato sto su mi na tiketima bili timovi iz crne gore,hrvatske,azerbejdzana,da sam regulare igrao,popucao bih ko majmuncina...a da ne pricam da sam cekao volsol-hartlpul iz 2 u 1 za 85e,i cistog keca za 65e :c 1:1 (0:1). I to u 47. minutu gol za 1:1. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 jeste doslo 90% kvota kretenskih liga, koje su pritom bile solidne (preko 1.50). sledeci vikend kapiram da ce biti suprotno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2237786/Shocking-moment-woman-leaves-little-girl-outside-betting-shop-tied-reins-goes-place-bet.html hahahah jaoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Jel igrate poene igraca u Max Betu, Meridianu, Socceru ? Cekao sam malo da se razigraju, da vidim ko kako stoji pa cu od veceras krenuti opet sa tim, prosle godine se fino uzimalo na igracima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 Jebi ga, nisam stigao ranije, tako da slede tekme od 19h, neka moja misljenja: Arhus - Midtilend X2 - Mislim da ovde nema pobede domacina. Gledam h2h i dosta mi je sumnjiv. Retko kada dolazi X, u prvom duelu ove sezone dosla je dvojka na Arhus, sada treba Mitjulandu, tako da mislim da ce mozda doci i dvojka. Kaljari - Napoli 2,X2 - Kavani u formi, strasnoj, ne vidim ovde nista sem pobede gosta, dupla sansa za one bojazljivije Vintertur - Arau golovi - Ovde vidim golove, a i Svajcarska druga je po tome poznata. GG3+ ili 4+, birajte Os - Kambur - U prethodne 4 utakmice ovih timova palo je 29 golova :o, prosek 7 po tekmi :) Samo naglasavam! Parma - Inter X2 - Ne smem ovde cistu dvojku, zato sto je Inter u seriji od 3 poraza, mada je u Rusiju putovao bukvalno treci sastav, tako da su svi prvotimci odmorni i voljni prekida serije od 2 meca bez pobede u prvenstvu. Parma je dobra ove sezone kod kuce, jos uvek nemaju poraz, tako da ne iskljucujem mogucnost GG-a Toliko, cisto da ispostujem svakodnevno pisanje :) Odigrao sam vec neki tiket, padam ocigledno Zenit CSKA gg3+, tako da cu verovatno na popravku uskoro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 26, 2012 Report Share Posted November 26, 2012 mene zivot ne voli :c na 100 dinara,i jos mi nije odigralo sporting X na drugom tiketu a mislio sam da jeste bar da se izvucem,omasili su boga oca :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) Uhvatio Duncana manje , Rudy Gay vise , Detroid - Portland manje i ujebo me samo JR Smith vise za pare :( @trn koja je ovo igra ? Edited November 27, 2012 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Live bet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Veceras Englezi :D Na zalost, samo championship :( Brighton - Bristol 3-4 Sheffild Wed - Watford 3-4 Leeds - Leicester 2-3 Braintree - Havant & Waterloovile 4+ !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 njukasl 2 sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Njukaslu ne igraju Cabaye i Ben Arfa plus igraju uzasno... Mislim da tu nema dvojke nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 jebote sjebo me dortmund...jos u 75. minutu saljem ortaku sms,posto mi je ceo tiket isao do jaja,"evo sad ce fortuna da im da gol".I nema da fali,BAM!Juce isto tako hocu da branim inter x2,cekam za pare,i selektiram keca na parmu,kvota 4.8,i da uplatim,Sansone se pretvori u Mesija i da gol... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 pa sto grujo cistog keca 1.15 kvota :c inace sansone ce biti opasna macka,igra i za repku koliko sam video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Podelicu sa vama analizu jednog drugara koji je vec predugo u kladionicarskom svetu :D Kolumbija: Millonarios - Deportes Tolima tip 2 Ovaj singl dajem dan unapred iz razloga sto ce kvota sigurno mnogo pasti do pocetka meca. O cemu se ovde radi, Millonarios igra svoj redovan mec u prvenstvu sa drugim timom iz razloga sto narednog dana, najbolji sastav igra revans mec polufinala Copa Sudamericana, sa Tigreom u kojem imaju istorijsku sansu da udju u finale. Prvi mec je bio 0:0. Dovoljno podataka da se pozuri sa opkladom. Inace, ovde se radi o sasvim drugacijoj situaciji, Milonarios igra sutra prvenstveni mec u grupnoj fazi i oni su prvenstvo stavili u zapecak. Oba meca u ovaj zavrsnici su izgubili. Cuvaju se za ovaj revans i verovatno finale. Znaci sigurno izlaze sa omladincima, petlicima ili vec redarima, a dan nakon toga docekuju Tigres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 milonariosi vec neko vreme igraju sa kombinovanim i osakacenim timom i znali su da izvuku pozitivne ishode...nemojte se zaletati... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts