agrsv Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Ja za sada samo golove gg svonsi stutgart bajer az psv 500 Edited November 25, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) trener Bakua je Bozidar Bandovic da da, ipak nisam dobro razumeo, klinac je doveden u baku da bude menadzer, zaduzen za prodaju i dovodjenje igraca :D ali eto, da je iko poslusao... dosla je i dvojka i x-2 :) 1:2 (0:0) Edited November 25, 2012 by iAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Свака част! У надокнади је пао победнички гол. :) 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) Sada dvojka na zvezdu 4.55 450 > 2k edit: ipak 4.95 o/ :) Edited November 25, 2012 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) ma nista od toga.. Edited November 25, 2012 by edit_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Sada dvojka na zvezdu 4.55 450 > 2k edit: ipak 4.95 o/ :) gg za muda :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 a kvota u 70 i nekom bila 11 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Odigrao http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1011-9056355-1036 na 320 kinti :) valjda ce da prodje majku mu Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 bravo agrsv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 ja bi zabranio mocart zbog prejadnih kvota.... ne znam sto se ljudi klade tamo :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 ja se kladim tamo zato sto su mi najblizi :c 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Mozzart daje najbolje kvote za autsajdere od ovih jacih kladionica, a najbolje kvote, bar kad sam ja proveravao neke tekme daje baltbet, mada se nikad nisam kladio tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 za vadjenje ukoliko su pali svi tiketi za danas bahia - nautico 1 (brazil prva liga) 20:00h kvota u mocartu 1,65 (bila je 1,90 juce) svi zivi spominji neku saradnju ove dve ekipe, 3 za 3, i po toj saradnji danas dolazi kec ja sam odigrao i tacan rezultat 1:0 hahe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pittsburgh Posted November 25, 2012 Popular Post Report Share Posted November 25, 2012 Postavicu dva NFLa koja treba ispratiti veceras kod Rusa(BetCity). New Orleans vs San Francisco bh1(kvota 2.15). New Orleans pronalazi formu, igraju bolje u odbrani od povratka Vilme, napad je poceo odlicno da igra i trcanjem a igraju kuci gde uh je mnogo tesko poraziti( istina ove godine imaju 3-2, ali su izgubili prve dve itakmice kuci kada su bili potreseni promenom trenera zbog.kazne Seanu Peytonu). Sto se tuce San Francisca, imaju najbolju odbranu u ligi, ali napad nije toliko dobar, pkus gostujuci teren, a i ne zna se da li Alex Skith igrati. Na kvotu 1.6 ne buh uplacivao, ali ovo je poklon kvota. New Giantsi vs Green bay Packersi bh2(kvota 2.3). Eli Manning ne moze da nadje formu, a samim tim ni Giantsi. Packersi imaju veliki motiv da pobede jer ih ta pobeda ostavlja iznad Chicaga i u borbi za drugu poziciju u konferenciji. Packersi imaju pet vezanih pobeda, a Giantsi su u ociglednom padu forme. Verovatno cu i ja ispratiti i poceti ponovo da se kladim, makar na NFL, sa ovim tekmama. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 ajde sto sam pao sve tikete, nego sto skoro da nisam ni jedan par ni pogodio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 ja isto :c prvih sest tekmi sto sam predlozio, nije niti jedna dosla, ne racunam fioru x2.... valjda ce veche doneti bar 5/8, evo, fener je dosao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 ja debil misklikovao na bet at home i odigram keca na ath bilbao umesto na ath madrid i sad se nadam da cu promasiti trecu utakmicu sa tog tiketa posto je druga dosla ko me jebe kad sam retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Postavicu dva NFLa koja treba ispratiti veceras kod Rusa(BetCity). New Orleans vs San Francisco bh1(kvota 2.15). New Orleans pronalazi formu, igraju bolje u odbrani od povratka Vilme, napad je poceo odlicno da igra i trcanjem a igraju kuci gde uh je mnogo tesko poraziti( istina ove godine imaju 3-2, ali su izgubili prve dve itakmice kuci kada su bili potreseni promenom trenera zbog.kazne Seanu Peytonu). Sto se tuce San Francisca, imaju najbolju odbranu u ligi, ali napad nije toliko dobar, pkus gostujuci teren, a i ne zna se da li Alex Skith igrati. Na kvotu 1.6 ne buh uplacivao, ali ovo je poklon kvota. New Giantsi vs Green bay Packersi bh2(kvota 2.3). Eli Manning ne moze da nadje formu, a samim tim ni Giantsi. Packersi imaju veliki motiv da pobede jer ih ta pobeda ostavlja iznad Chicaga i u borbi za drugu poziciju u konferenciji. Packersi imaju pet vezanih pobeda, a Giantsi su u ociglednom padu forme. Verovatno cu i ja ispratiti i poceti ponovo da se kladim, makar na NFL, sa ovim tekmama. ispraticu ovo :D i vece su kvote u mocartu 2.25 i 2.45 :o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 (edited) jako tuzan dan :c laze sekira nub ne razlikuje bilbao od madrida!!!1 Edited November 25, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Kec na Beniteza sam cekao za 50 e ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 jel neko gleda porto braga i moze da kaze da ovo nije namestena utakmica jipm cigansku i crnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 nema veze braco, danas je bio tezak dan, sutra ce biti laksi! IDEMO SAMO JAKO NEMA PRESTAJANJA NI STAJANJA! http://www.youtube.com/watch?v=Thxdsus0wKQ SVE SAM PARE STROVALIO U NJU, A JA OPET IGRAM LA KORUNJU! MAJMO Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 Taj faj,da sam normalan nastavio bih igrati na sitnije,al ne alavost je uzela danka i donela poveci minus danas,od sutra na starom! Juris na Inter i Rubin! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 25, 2012 Report Share Posted November 25, 2012 pa nije bas ni tako (mislim na trnovu recenicu) moras igrati jako, da bi dobio jako... jedino ako te ne prokenja na 200 dinara kvota 100 :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts