manager Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 cast bi bila obostrana :)Za danaske, na brzinu, cisto da se ispostuje kladionica, a za sutra ozbiljnije, izjutra se javljam za tipove za subotu! Mozda i ceo vikend, jos cemo da vidimo... SV Seligenporten - Rajn am Leh 1 - U pitanju je 4. Nemacka liga, igra se danas u 18:30, kvota na pobedu domacina je 1.8 koji je u seriji od 3 poraza za redom kod kuce. Taj niz se mora prekinuti, zasto ne na ovom mecu pri ovako simpaticnoj kvoti. Ide ovo na moj tiket. Memingen - Buhbach GG3+ - Pada dosta golova na utakmicama ovih timova Telstar - Vendam GG3+ - Znamo da sve prsti u Holandskoj drugoj, ova tekma me najvise privlaci. 50/50 da dolazi FK Luštenau 1907 - Austrija Luštenau 2 - Za ove dve ekipe se prica da vole tako da namestaju medjusobno, jos su iz istog grada. Moguce da gosti idu na promociju, tako da ne vidim razlog da ne dodje dvojka i to iz keca :) Barnet - Akrington 1 - Nesto kao u poslednje vreme pratim Akrington i ono, ocajni su :) Jes da se ne Barnet ne moze pohvaliti nekom formom ali ovde domacinu dajem prednost. Za hrabrije kec, za one malo manj (medj koje spadam i ja) dupla sansa na domacina! E, da, za nedelju, jedan par na koji ce sto posto pasti kvota a i bojim se da ce postati pablik bet i zbog toga se i najvise plasim konacnog ishoda, ali kec ne bi trebao da izostane: Sogndal - Brann 1 http://www.betexplorer.com/soccer/norway/tippeligaen/nextmatch.php?matchid=959662 Postoji i velika mogucnost da je 3za3 (pogledati istoriju duela), a i domacinu je preko potrebna pobeda, koja je i na redu ako saradjuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Ispratio i vezao lustenao i seligen, svaka cast. Sutra sve pare na bajern x, jebem im majku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 uuuuuuuuuuuuuf, drago mi je sto si prosao, posto su jedine te dve prosle od pet koliko sam predlozio, doduse barnet sam se ogradio malo o 1x :) svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Ajmo za danaske neke tipove: Minsk - FK Brest X2, 2 - Domacin bez 5 standardnih igraca, od toga jedan je najbolji napadac, gostima jedan izostanak odbrambenog. Brest se bori za opstanak, dok je Minks zakucan na sredini tabele, kvota (2.7) je super za probati.. Gomelj - Neman 1 - Gomelju treba za 3. mesto i izlazak u Evropu, a zanimljivo je da isti rivali igraju u finalu kupa i za ocekivati je da gosti puste. Kvota je doduse prejadna, 1.45 Arsenal - Totenhem GG3+ - Mislim da je ovde sve jasno, u londonskom derbiju uvek prsti na sve strane, ocekujem goleadu, kvota je sasvim solidna 2.06 Stutgart II - Alemanija Ahen 1 - Gosti pred gasenjem, klub je vec napustilo 7 igraca i mislim da u takvoj atmosferi ne mogu nista da pruze u ovom mecu. Kvota je u velikom padu, sa 2.25 je na internetu pala na 1.75, neke kladionice su vec blokirale mec, ja sam ovo juce uhvatio po 2.25. Samo se bojim posto je vec postao pablik bet, da kladionice ne umesaju svoje prste u ovaj mec, sto uopste nije nemoguce :) Pripaziti se i ne zaletati. Alanija - Rubin 2 - Jebi ga, na prvi pogled ovaj par ne moze da ne dodje dvojka. Za Rubin vec sam pisao, ozbiljna ekipa u koju je ulozen novac, lepo ide u Evropi, u prvenstvu dobija ove 'male' takmice, grcaju protiv velikih. Domacin bez pobede 9 utakmica u prvenstvu, jos su u seriji od 4 poraza. Kvota od 1.75 obecava. Kvins Park R. - Sautempton 1 - Derbi zacelja, ali bas bas zacelja :) Susret dve ekipe koje su najmanje do sada pokazali u najzanimljivijoj nam ligi u svetu. QPR ima odlicne i iskusne igrace u svom timu i zaista ne znam zbog cega izostaju rezultati. Mislim da od ovog meca krece sve na bolje. 1.95 me privlaci, ali mogu da dodam i GG (poz Vitjo znam da ti je ovo tip sto posto:)) koji i nije reprezentativan po 1.55 Vest Bromvic A. - Celzi 1X - Opasno igra VBA ove sezone zbog cega i ne cudi viiiiiiisoko 5. mesto. Znam da nece izdrzati, svakako, u borbi za Evropu, ali sto ne bi gurali dok moze. U goste im dolazi Celzi koga ocekuje veoma bitan mec u LS protiv Juvea i mislim da ovde nece doci do pobede. Dupla sansa se placa po 1.7 sto je sasvim OK za ovaj par. Juventus - Lacio GG3+ - Ne znam sta preterano da kazem za ovaj derbi, ne volim vise toliko Italijane, ali kapiram da ce ovde pasti dosta golova, a 2.16 je dovoljan razlog da ide na moj GG3+ tiket :) Noric Siti - Mancester J 2 - Iako je kvota mala, 1.5, ne verujem da ovde ima nekog iznenadjenja, ManU gazi sve redom, Cicarito startuje (opet poz Vitjo) i mislim da bi ovo moglo da se stavi i 2-2 i H2... Bajer Leverkuzen - Salke GG3+ - Sta reci za Nemce, znamo da pada dosta golova, tako da je ovo 'realno'! Kvota je 2.00 Napoli - Milan 1 - Svi znamo koliko se Milan raspada, doduse bljesne na momenat, ali ne verujem da taj momenat mogu da traze protiv kaznene ekspedicije u Napulju. Kec je mali za ovaj derbi mec 1.85, sansa se moze traziti i u GG3+ @2.3 I za kraj, slag na tortu!!! Crvena zvezda - Partizan Ovo svakako necu nista igrati, posto sam od proslog kola i definitivno odustao da igram na meceve Crvene zvezde. Svi znamo da se dosta toga promenilo u FKCZ, uprava je smenjena, na celo kluba je dosao, doduse privremeno, Dragan Dzajic. Prvi dan se odma objavilo da se potpisao novi sponzorski ugovor sa DIVA vodom, sto znaci da je dosao neki kesh u klub, Rusi se takodje cimaju za rukav da upalte neku crkavicu da bi klub mogao da poplaca racune za struju (iskljucena struja juce, ne znam sta se desava sa tim, ali ne verujem da nece danas ukljuciti opet) da se igracima da neka kinta koja im se duguje i da se time smire i misle samo na danasnju utakmicu koja dosta toga moze da resi, a i ne mora. Ukoliko izgubimo, mislim da je prvenstvo i definitivno zavrsene pre samog kraja jesenjeg dela! Mnogo tuzno to ovako zvuci, ali istina je. Remijem bi produzili agoniju i verovatno prisustvovali novoj smeni trenera, dok bi pobeda produzila agoniju, na zalost. Ali i produzila nadu navijacima da moze da se prekine dominacija Partizana. Svakako je ovo NO BET, ali kada bi morao igrao bi 0-2 i 1, navijacki, naravno. U ostalim ovako mecevima, treba se pripaziti keca na PSG koji ima mnogo izostanaka, najbitniji je naravno Ibrakadabra zbog crvenog kartona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Појма немаш! Ти и спорт ко глупост и ја! поз 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Фали ти запета између те две речи. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 vico rekao ti protos da si duboko ogrezao u sport Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Mendzi i Vićo, svaka čast, sjajni rivjuovi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 ne znam samo u kojoj je to kladionici lever - shalke gg3+ kvota 2...u mocartu je 1.6 pa je necu ni igrati :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Mendzi, trokty, odlicno! Keep em coming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 jebote, arsenal - totenhem gg3+ je stvarno bio kao jebena kuca Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Jebeni qpr opet me zajebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 arsenal gg3+ ~1.75 berwick gg3+ ~1.8 alloa gg3+ ~1.85 cekam real 1; 2k -> 13500 zaboravio sam dortmund da stavim...izgleda cudno tiket sa ovim kvotama i jednim realom, ali jednostavno nisam video razlog da izostavim bilo koju utakmicu na koju bih smeo kucu da stavim koliko god ona odskakala od tiketa :) ako real ne pobedi veceras ne trebaju mi te pare stvarno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 vitjy za derbi tip, mada nisam smeo da ispratim :) meni neki tiket prodje danas cska basket h2 woking gg3+ lincoln gg port talbot 1/1 barsa d1/1 550>5k :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 nisam lepo iskombinovao, na jednom me sjebao manu za pare :c svaka cast drugarima koji su uzeli pare!!! kao sto vitja kaze, vidimo se izjutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Sada se vratih sa tekme i imam sta da vidim... obori me mancester za 7.2k stutgart II 1 a. frakfurt 1 kristal palas 1 valensija 1 zvezda 1 drugi leverkuzen gg3+ za 4.7k, vezem arsenal, stutgart, newport, woking, qpr isto sve gg3+ barem sam nekih 3.5k sem ako real ne odigra nereseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1029-4782222-1034 kvote zvane ne znacimo nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ispratio i vezao lustenao i seligen, svaka cast. Sutra sve pare na bajern x, jebem im majku. : O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Ajmo danas dobiti nesto!!!! Skive - Hobro 1, 2-1 - Moja omiljena liga, Danska 2 :) Skive pratim vec par sezona, najvise zahvaljujuci duelu sa Fredericijom i njihovim tradicionalno zanimljivim mecevima koji se mogu lepo naplatiti (veliki poz za gruju). Ovde ocekujem pobedu domacina, zato sto su veoma blizu crte, jeste da se ove sezone igra trokruzni sistem i da ima dosta do kraja, ali ne verujem da ce nesto preterano rizikovati. Ako pogledamo istoriju duela, vidimo dosta lepih rezultata, tipa pre 3 godine 2 prelaza iz 2 u 1 uz jedan 7+, pa sledece sezone opet 7+, igraju u prijateljske... Sve nam to govori da postoji saradnja i ja vidim u tome sansu da se oparimo, tj da stavimo ovo na tiket, mada mi je ovo par i za sing. Koliko vidim, kvota (2.4) je u padu na internetu... Rot Vajs Esen - Bohum II GG3+ - Jednostavno, ako udje, dosta pada golova inace po tim nizim nemackim ligama, ovo sam odabrao ako budem stavljao na neki tiket. A i tradicija kaze da pada dosta golova u njihovim medjusobnim susretima. Kvota okruglo 2.00 Bajern Minhen II - Hajmsteten GG3+ - Isto kao ovo gore, stim sto mislim da domacin ne dobija, iako je po kvotama favorit. Milvol - Lids GG - Derbi druge lige. I jedni i drugi su zakovani na sredini tabele, razlika izmedju dva tima je 3 boda i 8 mesta na tabeli. Na prvi pogled domacin u boljoj formi, lids u padu iste. Kvote kazu da je domacin favorit, ali ja mislim da ovde Lids moze do gola. Mozda probati u nekom sistemu kombinaciju 1&GG (3.8), ali po meni je ovde dobitan tip GG i kvota 1.57. Za hrabrije, GG3+ se placa 2.16 Fiorentina - Atalanta GG - Fiora u strasnoj formi, 6 tekmi bez poraza, 4 pobede za redom, poslednje kolo su dobili Milana u gostima sto im svakako dodatno dize moral. Sa druge strane gosti dolaze bustovani pobedom nad Interom proslo kolo uz 5 kola bez poraza. Ocekuje nas odlican mec uz nadam se puno golova. GG se lepo placa 1.86 Inter - Kaljari 1 - Mislim da ovde kec ne bi trebao da izostane, iako je prejadan (1.55). Spotakli su se prethodno kolo u Bergamu, ocekujem pocetak nove serije Intera. Ludogorec Razgrad - Levski 1 - Derbi Bugarskog prvenstva, borba za prvo mesto. Domacin bi se pobedom otisnuo na celo tabele. U poslednje vreme i ne prikazuju ocekivane rezultate tima u koji je ulozeno mnogo, znamo da su sezonu za sezonu ulazili iz trece u drugu, iz druge u prvu, odma dupla kruna i ovogodisnje kvalifikacije za LS u kom su ispali neverovano od Dinama iz Zagreba pogotkom u poslednjem minutu sudijske nadoknade. Mislim da bi skup tim sa mnostvom Brazilaca mogao da dobije ovaj derbi, gde ce svakako premije za pobedu biti velike :) Kvota je 2.00 Herakles - Roda golovi - Posto je kvota na gg3+ prejadna (1.8) ovde bi moglo da se proba 4+ (2.1) ili recimo neka kombinacija ili GG1 ili GG2, a mozda i GGI&GG2 @13.0 Sogndal - Bran 1 - Podsecanje za ovaj par, koji sam jos u petak predlozio. Dakle, domacinu treba pobeda da bi obezbedio opstanak i u nekim kombinacijama mozda i izbegao plej of. Ova duelima ova dva tima uvek je do sada pobedjivao domacin (sem u sezoni 2001/2002 kada su dosle obe pobede gosta), klasicna raspodela 3za3 bodova. Ne vidim razlog zasto ne bi dosao kec. Kvota je u padu i trenutno je 1.65 Mirandes - Real Madrid B GG3+ - Proslo kolo nije doslo u mecu RMB-a, ne verujem u to da dva kola za redom ne dolazi :) Granada - Atletiko Madrid 2 - Jebi ga, forma, Falkao, kvota (1.75) ... Sve govori da je ovde dvojka, ali bi ja ovde bio posebno oprezan. Mnogi ce se zaletati... Sampdorija - Djenova - Veliki gradski derbi u koji oba tima ulaze sa katastrofalnom formom. Ne zna se koji tim belezi losije rezultate. Ali, u gradskom derbiju je sve drugacije, to smo videli i juce kod nas. Ako bi morao da igram ovaj par, igrao bi na mali broj golova, posto ocekujem tvrdu utakmicu u kojoj bi oba tima vise zelela da odbrane svoj gol nego da daju isti. Sevilja - Betis - Jos jedan gradski derbi, ali u ovom slucaju sasvim drugacija prica. Obe ekipe igraju toplo hladno, cas bljesnu cas razocaraju. Zbog toga u fiksu ne bi nista igrao, ali bi dirao golove, ako moram. Toliko od mene za danas, procitajte, razmislite, uporedite sa svojim nekim razmisljanjima i lepo sklopite!!! Srecno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 gj! ispostovao jedan kombinovani pa cemo videti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 I ja ispostovao neke vicine, a i neke mendzijeve tipove i jos nesto dodao pa cemo videti!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Usao bajern napokon, posle 20 i kusur tekmi bex x-a. Pratio nekih 6,7 tekmi, dobar sam oko 10k. Prelazim na junajted. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 skive 1 fiora atalanta gg3+ udine daje 2 ludogorec 1 300>7129 AE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Bravo momci, samo naplacujte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1029-3556003-1034 poz za stanka i vicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts