manager Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 samo jedno pitanje, nista ne prognoziram... http://www.fudbal91....t_vs._Grashoper zasto je ovde kvota 2 na gosta? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 2:0 ft, zato je kvota na gosta bila 2.00 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 soton je svim jacim ekipama dao gol, tako da je bolje igrati gg, gg3+, nego cistu dvojku servet - grashoper poslednji protiv prvog, usao je juce psg, ovo danas jednostavno mora da proda :) bolonja igra tvrdo gajbi, ali inter ima sest pobeda zaredom u svim takmicenjima 0-2, mozda cak i dvojka everton - pul, zna se kako pul igra derbije, everton je bez pienara (crveni karton), felaini je jos pod znakom pitanja. al opet, liverpul bas igra lose, licno se ne bih zaletao ni na keca, ni na dvojku, pre bih igrao x :D al ova tekma mi je za preskakanje, eventualno bih igrao 2-3 gola, ili vec pomenut x i na kraju celzi - junajted, licno mislim da tu nema keca, iz prostog (a i glupog) razloga sto jednostavno mislim da ne mogu vise. igraju lepo i mata i hazard i vecina tima, ali isto tako imaju srece (proslo kolo, tothemu ne igraju dembele i bale + svi oni promasaji gilfija...), bas mislim da ce da im se vrati i da ce cak cista dvojka uci sa ostalim se slazem ili sam ravnodusan! ni sa juveom se ne slazem, zaboravih. al to se valjda podrazumeva posle one nase rasprave za juve :) fejlovao sam samo golove u liverpulu i bolonji, al sam pogodio znakove na istim tekmama 8D DAJ VICO, DODJI BAR NA RB PA DA ZATVORIMO KLADZE! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 Odigrah Čelzi : Junajted 1&3+ Atletiko Madrid : Osasuna 1&3+ Levante : Granada 1&3+ Everton : Liverpool PPX Southampton : Tottenham GG3+ :( Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1238-1687960-1028 1k stavio Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nemam sta da ti serem, posto si uzeo pare al dosta nubovski tiket :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 skakavci su bili navlakusa, to samo ti i stanko (glupi cigani) mozete da se navucete :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 nemam sta da ti serem, posto si uzeo pare al dosta nubovski tiket :) ja to zovem rumunski / kosovarski tiket :D znam da je smehoteka, da ne ulazim u detalje :) mada sam isprolazio u poslednje vreme bas dosta na slicne (manje utakmica, kvota 4-5, veci ulog) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ma peglaj dok ide ja to zbog osam tekmi i osam "sigurica", uvek proda neko "siguran" :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Inter igra mnogo dobro u gostima a tim koji su izbacili protiv Partizana je troll tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 ma peglaj dok ide ja to zbog osam tekmi i osam "sigurica", uvek proda neko "siguran" :) Ma jel ti to znas neke tajne za pogadjanje utakmica pa je ono nubovski tiket? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Prvi put odigram na smrdljivi Panatinaikos i odmah duvanje .... -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Ma jel ti to znas neke tajne za pogadjanje utakmica pa je ono nubovski tiket? :D To nubovski je kapiram zbog toga sto svako moze da tako stavi na tiket 5/10 tekmi koje su kvote 1.30 a da ne zna ni ko igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Salke, PSG, Real, Napoli i i Atletiko, tako jeeee !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 1 od boljih vikenda sto se izlazaka tice a ja propustio posle ko zna koliko godina,smor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Milanu zelim sve najgore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Ne moz gore od ovog :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) cek, je l dosao 1x ili 2? :) a Juve igra dobro, kad ih nece pomognu sudije, standarna spika za kladionicu su car i na kraju, ja sam ih napljuvao na PL topiku, tako sto sam rekao da je kradja na tekmi Celzi - svinjajted, zesenila kradju Juvea ;) ali na kraju, nije da te ne razumem zasto imas takav frust prema Juveu, ciganski kompleks je prejak, pa imas Pavlovljev refleks na crno belu boju Edited October 31, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Odigrao ovo za danas: Totenham 2 Juventus 1-1 Lazio 1 Malaga 2 Stuttgart 1 Psg GG&3+ Club Bridge 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 MA IDEMO BRE JEBI GROBARE VITJO!!!!! e juce sam se opekao jako na dordrehtu, igrao sam h1, primili gol za 2:1 iz penala u 85. za danas ne znam sta bi preporucio.. gg celzi manu amadrid h2 ludogorec 1 dobice roma, imam neki osecaj lacio torino gg real h2&2-2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Inace kvota za Celzi - Man gg je 1.45, tolika je i na 1X. Tako da bi pre igrao 1x, ne verujem da mogu izgubiti 2 puta za redom kuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 1.55 a 1x je 1.36, pricam za soccer moze i gg3+ 2.06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 hahaahahah,ja sam te trolovao,KURAC ZA VITJU! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Ljulja Borac, a? ja se zezao, a ti ovim što si napisao samo potvrđuješ ono što sam rekao u šali :( Edited October 31, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 da Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Juve opet dobio http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1434-8933842-1029 bombona tiket za danas, hteo sam prvo da stavim samo prolaz Celzija, al sta je tu je! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts