Pittsburgh Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Koja je granica na njega? Mislis da je manja mogucnost da se osciluje na tim manjim granicama, koliko Kobe iako uzme 35 suteva moze da da ispod 33poena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Meni se cini da je u Balkanu bio na 13.5 artest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 (edited) To igranje +/- poena na igrace je manje vise kao crno/crveno na ruletu edit: ne mislim konkretno u matematickom smislu, to je ocigledno da su sanse 50:50, nego cisto da pojasnim da svako ko misli da moze nekim znanjem da pogodi hoce li igrac dati vise ili manje zivi u zabludi Edited January 8, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Peace je 1.95-1.75 Bryant 2-1.75 Nije bas isplativo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Ovo prvo su underi. Drugo overi. Odustao od ideje. Moyo, mislom da nisi u pravu. U nba ligi se zna koliko ko uzoma suteva otprilike. Neko ce morati da uzme suteve Howarda i Gasola, kao o Hilla a to ce sem njihovih zamena biti Kobe, Nash i Artest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 (edited) Ovo prvo su underi. Drugo overi. Odustao od ideje. Moyo, mislom da nisi u pravu. U nba ligi se zna koliko ko uzoma suteva otprilike. Neko ce morati da uzme suteve Howarda i Gasola, kao o Hilla a to ce sem njihovih zamena biti Kobe, Nash i Artest Ovo je specifican slucaju, ja ti pricam generalno. A i nek Bryant uzme njihove suteve ne mora da znaci da ce ih ubaciti. Ocu da kazem da je previse faktora koji uticu na konacan ishod a to dovodi taj tip kladjenja na nivo gde je sreca prevelik faktor (crveno/crno). Neki dan sam odigra vise poena na Bryanta, Lebrona, Hardena i Duranta. Svi su dosli osim Duranta koji je imao 26 9min pre kraja (trebalo mi je 28+) al su vodili 20 razlike pa ge je trener izveo i nije ga vise ni uvodio. Edited January 8, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Pitanje. Da li neko kojim slucajem prati tipove u dnevnom listu Kurir ? Jutros sam uzeo Kurir i video da su dali neke pa mogu reci solidne tipove a bio je i jedan po meni suludan tip a to je : Zizkov-Dukla : 2-2 kvota (5.45) Braga-Beira Mar x-1 kvota (4.35) AZ Alkmar-Grojter F. 2-2 kvota (5.50) Olomuc-Fridek x-1 kvota (4.20) Anortozis-Alki x-1 kvota (4.20) Benfika-Akademika x-1 kvota (4.20 ----------------------------------------------- Minimalna kvota 74.08 . Drugi tip : Olimpijakos V.-Ateras 2 kvota (2.00) Nacional-Estoril 1 kvota (1.80) Glmareas-Naval 3+ kvota (1.70) Cester-Oksford 1&3+ kvota (2.20) M'gladbah-Hamburger gg3+ kvota (1.90) ------------------------------------------------------- Ukupna kvota : 25.58 . Zanima me misljenje vas, koliko je ovo realno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 ovaj prvi tiket je neki sistem zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 verovatno 4/6 ne moras slepo da pratis njihove tipove, mozda prepises jedan ili dva para, ako ti se svide, ne sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Betovi iz kurira :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Anortozis - Larnaka (17:00/Kipar) - prica se da Anortozis dolazi bez 6 standardnih igraca, ukljucujuci i golmana. Kvota na 2 je sa 8.5 pala na 6.5, a sad je vec 4.75 (u Mozzartu), pa ako neko oce nek ubode neke pare. Btw Mozzart cak ne da single na 2jku Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 postoje teorije da igraju 3 za 3,zato pada kvota na dvojku... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 postoje teorije da igraju 3 za 3,zato pada kvota na dvojku... Nisam siguran zasto pada, evo na flashscore.com pokazuje da je kvota pala sa 10 na 5.5. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Barcase, ne siri dezinformacije da ti ne bih poslao onog MMO borca hahahah =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Barcase, ne siri dezinformacije da ti ne bih poslao onog MMO borca hahahah =D Hahaha, MMA fajter - BarcaS iz 1-2 :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Danas je dan za pobedu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ja sam juce u bukvalno 20:43 cuo da Southport - Lincoln treba da dodje 1 sa hendikepom i stavio 800 dinara koliko sam imao na Mozzartu na kvotu 4.15 i doslo 3:1/4:2, sad mogu malo i da se zezam sa tim "parama", ionako su mi pale sa neba :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 ja odigrao celzi 1 panatinaikos 1 zvezda basket 2 bez hend gimarais naval 1 juve 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Verdasko - Istomin 1 @1.55 Gajdosova - Govorotsova 1 @1.95 verdasko :c nocaske malise - kolsajber over 9.5 gemova prvi set @ 1.60 vesna dolonc - smeidlova 1 @1.50 i probati gajdosova - vesnina 1 @2.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 90% prijateljskih danas i juce dolaze po manjim kvotama. samo da dodam da mi je drago sto je celzi izgubio i da pohvalim sve koji su igrali swanse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ja pao na sve tikete... celzi na dva i na jednom na banvit... od kao jacih kvota pogodio anortozis x2, panat 1it12+, az, kuban bh2, zvezdu, zvezdu bh2, zastal bh1, buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 gabon - tunis 2 @2.00 Gabon without players from Europe: Ecuele-Manga, Ovono, Ambourouet, Palun, Madinda, Poko, Do Marcolino, Aubame, Mouloungui Tunis with best squad moze se pokusati, mada ne znam nijednog od ovih, ali ae da podelimi sutra martin - piestany (slovacka hokej) 2, domacin bas u kurcu @ ~ 1.60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 video sam info za taj hokej jos juce,ali nema nigde da se odigra jos uvek,blah... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ja danas uzeh neku sicu, a mogao sam mnogo mnogo vise da je norveska dobila austriju u rukometu... barsa 1-1, kaha ppbh1, fener bh1 1500 > 3300 barsa 1i2+I, kaha 1, fener 1, norveska bh1, svedska bh1 500 > 15600 Ne znam zbog cega je kvota na svedjane bila 3.65, ko me jebe kada nisam singlirao :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Cekao 3-4 gola za 3000 http://www.flashscore.com/match/MT9EvUbA/#match-summary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts