Diego Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 poz i za tebe! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 gj za danaske, cekam 2 meca za isplatu, gadjali ste ko najveci carevi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf kakav dan! jos +3800, vikend tiket, povezao petak efes, juce stutgart amateri i danas sogndal carski!e da, svaka cast svima koji su uzeli, sutra sabijamo jos jace!!!! pa onda lsh, MA JAO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 (edited) Pukao na inter za 660e :( Kako brate Milito? Kako?????? http://www.youtube.com/watch?v=atx7OPIWvGE :(((( Sad bi isao u Vegas za chrismis break Edited November 18, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Sjebao me mrtvi Marsej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 pukao na inter za 11 soma, ko me jebe kad je nubovski tip Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Inter mnogo nestabilan tim, realno do sad sta sam naucio je da ove GG kombinacije sabijaju svaka cast vama sa tipovima <3 Mada se nisam kladio smorilo me, al videcemo sad nesto za LS :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) jedna od onih situacija kad odigram 1 na inter i posle sat vremena izvalim da je ceo svet igrao gg drugar uhvatio neki bolestan tiket, postovacu kasnije znam da umirete od zelje da vidite edit: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1238-1124076-1034 stavio 2k, uzece 70-80k Edited November 19, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) mene je u subotu toliko masakrirao junajted da je juce pala samo neka sica..i naravno inter je bio na toj sici..jos da ste gledali uzivo crkli bi jer sudija nije svirao cist penal u 90m neki lik je bacio na zemlju ranokiju ali nista.. edit - mislim da treba podvuci da NIKADA ALI NIKADA ne treba da se kladite u mocartu.Kvote su kriminalne u odnosu na balkanbet i maxbet. da ne pominjem milenijum koji deli sakom i kapom.. Edited November 19, 2012 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 kako bre toliko? mnogo su male kvote za taj sistem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 nemam pojma, maksimalni mu je bio 245k...ovaj iz kladze mu je sracunao dobitak nesto preko 60k ako prodje atletiko m. 3+, a ovo je veca kvota, tako da oko 70k Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Za danas je slaba ponuda, ali nesto ce se sklepati. Evo neko moje vidjenje: Vil 1900 - Lugano 4+ - Posto je kvota na 3+ mala, stavicu vise golova. Svajcarska 2 je poznata po tome sto pada dosta golova, gledajuci medjusobne duele ovih timova, golovi ne bi smeli da omanu. Rapid Bukurešt - Gaz Metan GG3+ - Znamo koliko Rumuni vole da namestaju, ovo mi je potencijalni iz 2 u 1, ali ne verujem da cu igrati. Tradicija kaze golovi kada se igra u Bukurestu i ko sam ja tu da nesto kontriram? :) Kvota je odlicna, 2.6 Vest Hem Jun. - Stouk - Ufffff... Ne znam, navijacki mi je ovde kec, ali realno kada pogledam GG mi se cini isto ok... Kec se placa 2.00 a GG 1.8 Ovako sada gledajuci, kako sam pregledao danasnje parove, mnogo mi se svidjaju ovi Rumuni GG3+, verovatno cu sa necim da vezem, mozda neki hokej ako Vanja nadje ili mi basket preporuci Rebel ili neki inside info od Gruje, neki GG od Vitje? Pa da grunem crvenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ja sam isto za vil lugano, ali gg 3+..za basket nemam ideju napisite nesto.. vest hem bi najradje odigro TR 1:0 (moze i strelac - Nolan!) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ja sam isto za vil lugano, ali gg 3+..za basket nemam ideju napisite nesto.. vest hem bi najradje odigro TR 1:0 (moze i strelac - Nolan!) Ja sam isto kontao 1-0 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Gledam sad ovu Romu,nekako mi je ona bila fiks dana ali kad bolje razmislim bolje neki gg3+ odigrati,oni jednostavno ne mogu da ne prime gol,De Rossi nece igrati,Torino je prosek ekipa sad su u uzlaznoj putanji sto se forme tice tako da bi trebali dati gol,kad su napoliju mogli(do duse u 90om minutu) munuce nesto i jadnoj odbrani Rome :) mozda i neki 1&GG Mada kvota na tim1 2+ i gg je 1.65 sto je prejadno,nesto treba iskobinovati sa golovima ovde Takodje smatram da ce Herta savladati st.pauli kojem je definitivno mesto u drugoj ligi,i nisu nista specijalno ove sezone dok Herta grabi ka eliti gde i pripada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Roma pp1, trenutna kvota 2.80 imaju jos 20 minuta fore da daju gol, a vec 25 minuta igraju viktorije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Najveci fix olimpija Partizan bio 2 kvotica , vode 13 razlike nije ni poluvreme jos Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 sad nam puno znaci oin other news, glupi svajcarci prodali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 http://postimage.org/image/5ia0mz8px/ ( ne znam da linkujem :/ ) Smorio sam se prilicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Rapid Bukurešt - Gaz Metan GG3+ - Znamo koliko Rumuni vole da namestaju, ovo mi je potencijalni iz 2 u 1, ali ne verujem da cu igrati. Tradicija kaze golovi kada se igra u Bukurestu i ko sam ja tu da nesto kontriram? :) Kvota je odlicna, 2.6 JAO JAO!!!! PUSTIO SAM U TJEGA iako nisam odigrao :c nadam se da je neko ispratio :) koja sam sisica jebote, a hteo sam da zunem gg3+, medjutim kasnijim infom sam odigrao Bradford PA Hinckley, bredford -2.5 hendikep @ 2.35, stavio 2 soma... evo 4-0 je 3min do kraja \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Da si stavio 100 dinara barem na taj prelaz, dobio bi 2300 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 ne staj mi na zulj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Jebeni WH,cekao sam za isplatu samo 1 i 2-3 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Bas je prodo WH a znao sam...I znao sam da ce primiti oba tima po gol jebeno igraju protiv mog fantasy tima+tiketa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Uhvatio Romu 0-2, kvota 2.9 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts