Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

jedna od onih situacija kad odigram 1 na inter i posle sat vremena izvalim da je ceo svet igrao gg

drugar uhvatio neki bolestan tiket, postovacu kasnije znam da umirete od zelje da vidite

edit: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1238-1124076-1034

stavio 2k, uzece 70-80k

Edited by vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

mene je u subotu toliko masakrirao junajted da je juce pala samo neka sica..i naravno inter je bio na toj sici..jos da ste gledali uzivo crkli bi jer sudija nije svirao cist penal u 90m neki lik je bacio na zemlju ranokiju ali nista..

edit - mislim da treba podvuci da NIKADA ALI NIKADA ne treba da se kladite u mocartu.Kvote su kriminalne u odnosu na balkanbet i maxbet. da ne pominjem milenijum koji deli sakom i kapom..

Edited by GibanicA

Za danas je slaba ponuda, ali nesto ce se sklepati. Evo neko moje vidjenje:

Vil 1900 - Lugano 4+ - Posto je kvota na 3+ mala, stavicu vise golova. Svajcarska 2 je poznata po tome sto pada dosta golova, gledajuci medjusobne duele ovih timova, golovi ne bi smeli da omanu.

Rapid Bukurešt - Gaz Metan GG3+ - Znamo koliko Rumuni vole da namestaju, ovo mi je potencijalni iz 2 u 1, ali ne verujem da cu igrati. Tradicija kaze golovi kada se igra u Bukurestu i ko sam ja tu da nesto kontriram? :) Kvota je odlicna, 2.6

Vest Hem Jun. - Stouk - Ufffff... Ne znam, navijacki mi je ovde kec, ali realno kada pogledam GG mi se cini isto ok... Kec se placa 2.00 a GG 1.8

Ovako sada gledajuci, kako sam pregledao danasnje parove, mnogo mi se svidjaju ovi Rumuni GG3+, verovatno cu sa necim da vezem, mozda neki hokej ako Vanja nadje ili mi basket preporuci Rebel ili neki inside info od Gruje, neki GG od Vitje? Pa da grunem crvenu :)

Gledam sad ovu Romu,nekako mi je ona bila fiks dana ali kad bolje razmislim bolje neki gg3+ odigrati,oni jednostavno ne mogu da ne prime gol,De Rossi nece igrati,Torino je prosek ekipa sad su u uzlaznoj putanji sto se forme tice tako da bi trebali dati gol,kad su napoliju mogli(do duse u 90om minutu) munuce nesto i jadnoj odbrani Rome :) mozda i neki 1&GG

Mada kvota na tim1 2+ i gg je 1.65 sto je prejadno,nesto treba iskobinovati sa golovima ovde

Takodje smatram da ce Herta savladati st.pauli kojem je definitivno mesto u drugoj ligi,i nisu nista specijalno ove sezone dok Herta grabi ka eliti gde i pripada :)

Rapid Bukurešt - Gaz Metan GG3+ - Znamo koliko Rumuni vole da namestaju, ovo mi je potencijalni iz 2 u 1, ali ne verujem da cu igrati. Tradicija kaze golovi kada se igra u Bukurestu i ko sam ja tu da nesto kontriram? :) Kvota je odlicna, 2.6

JAO JAO!!!! PUSTIO SAM U TJEGA iako nisam odigrao :c

nadam se da je neko ispratio :)

koja sam sisica jebote, a hteo sam da zunem gg3+, medjutim kasnijim infom sam odigrao Bradford PA Hinckley, bredford -2.5 hendikep @ 2.35, stavio 2 soma... evo 4-0 je 3min do kraja \o/