krlee Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 hahha vratilo se rumunima za ono sa Fx-om :D. Ja ne verujem da u cs svetu nema fair playa :D KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 owaj klan bejz postaje teska sprdachina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Pa glup je razlog Å¡to su ih banovali, realno, posebno ako su pitali admine jel sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 ma poslali adminima 2-3 madjarske kurwe da bi prosli dalje xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNI Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 ma poslali adminima 2-3 madjarske kurwe da bi prosli dalje xD Ne smeju da priznaju, jer bi onda priznali da sama organizacija pravi greske. Ako bi tako bilo onda bi svi ovaj turnir shvatili kao sprdacinu ( sto i jeste, uberlow ). Pala bi im reputacija za to i onda i ovo boljih igraca ne bi igralo. Nije lako da delegacija prizna gresku, ne mogu da ponove match zbog njihove greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy_bgd Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Daj bre ljudi sta se lozite bzvz,koga briga dal je imao wh ili nije,uostalom nisu se zvanicno zalili i caopoz. Na kraju krajeva,sad ce taj zajebani turnir u CG pa ce lepo u lanu da se vidi kako stoje stvari ^ Da bi bio star I mudar,prvo moras da budes mlad I glup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 steta zaista sto se ne prica o izdrkavanju po SHOUW-u i ehz-u ..... jer su mene veoma cg iznenadili a i mnoge verovatno ko je gledao .... PS.Grci otisli po suvo meso al ih nema jos :D agree Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Daj bre ljudi sta se lozite bzvz,koga briga dal je imao wh ili nije,uostalom nisu se zvanicno zalili i caopoz. Na kraju krajeva,sad ce taj zajebani turnir u CG pa ce lepo u lanu da se vidi kako stoje stvari ^ Tako je! a sada se opustimo uz pesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Montenegro skillz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Uz to prekini da spamujesh... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeiF Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=353524&lid=11637 http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=353524&lid=11637 CITER! alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Ne smeju da priznaju, jer bi onda priznali da sama organizacija pravi greske. Ako bi tako bilo onda bi svi ovaj turnir shvatili kao sprdacinu ( sto i jeste, uberlow ). Pala bi im reputacija za to i onda i ovo boljih igraca ne bi igralo. Nije lako da delegacija prizna gresku, ne mogu da ponove match zbog njihove greske. opet ista prica... ne bitni ljudi pricaju da je cb uberlow turnir i ta sranja... verujem da si ih dosta osvojio pa ti je dojadilo pa pricas lose o njima... kao fazon nema prave ekipe da ti pruze otpor i ta sranja... svaka ti dala i hvala ti sto si nam rekao da je sranje tur da nemoramo da pratimo turnir dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 batule, vrati se u skolu The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 batule, vrati se u skolu ne idu takvi u skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hate2hate Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 batule, vrati se u skolu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ja sam veceras igrao protiv n0sferatua i 100% nije citer!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 ja sam veceras igrao protiv n0sferatua i 100% nije citer!!! CITER BRANI CITERA, AJDE BEZI! alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djeka Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Ali ajde da objasnimo ovo, da napomenem da jos uvek nisam odgledao doticni demo gde je ova situacija, da bi mogo da uzmem u obzir da su se mozda culi, ili da ih je neko od njegovih saigraca cuo. Radi se o vec dobro poznatoj situaciji, 5;35 pa nadalje. Terorii (italijani ) idu walk; sto se vidi na klipu; slika; http://img41.imageshack.us/img41/2636/23956617.png he vec uveliko pada, iako igraci nisu izvirili, niti su se culi, prvi igrac je u skoku, nije pao na zemlju, nije mogao da se cuje; za to vreme HE je vec u letu i uveliko pada slika; http://img6.imageshack.us/img6/3524/99865848.png njegov saigrac bleji na midu i gleda mid/terasu/tunel, na klipu se vidi da je jedan igrac bio ispod terase u tunelu pre nego sto je ovaj bacio HE, odatle nije mogao da cuje nista " i da uzmemo u obzir da su mogli da se cuju" ; slika; http://img89.imageshack.us/img89/271/80163113.png Uzmimo u obzir da je lik imao "najbolje sluske" i svu "pratecu opremu", a da likovi nisu tabanali ( da se nisu culi ) kako je mogao da ih cuje i da ovako na vreme baci he? na klipu se lepo vidi kako ceka do izvesnog vremena, kako igraci idu walk, i kako baca he pravo na vreme i povlaci odmah nazad. U slucaju i da su razbili bust, i da su zatabanali kucu ( da ih je neko cuo od njegovih, ovaj sto je bio ispred/ili u kuci) opet bi bacio he odmah, ne bi cekao ovako ljude ispred busta. Ako neko misli da nisam u pravu, i da lik nije igrao sa pomocnim programom neka mi sto pre i ljubazno odgovori, kako bi i sam video da gresim. Ali izgleda da sam u pravu. Usrao ga tajming, to je to. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DNI Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) opet ista prica... ne bitni ljudi pricaju da je cb uberlow turnir i ta sranja... verujem da si ih dosta osvojio pa ti je dojadilo pa pricas lose o njima... kao fazon nema prave ekipe da ti pruze otpor i ta sranja... svaka ti dala i hvala ti sto si nam rekao da je sranje tur da nemoramo da pratimo turnir dalje! Ti mora da si previse bitan :) I cekaj nije uberlow kada se ovako nesto desi. Oces da kazes da nije njihova greska sto su Rumuni izbaceni!? Da ne pricamo o tome sto je ovo online takmicenje, sta ima vise da se prica :) Nema anti-cheat programa, ping je ponekad previse surov za pojedine ekipe i iz tog razloga je fail. /edit: I krivimo mi je sto sve ovo shvatas previse licno, zao mi je ako sam te rasplakao! (: Edited January 28, 2011 by DNI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 CITER BRANI CITERA, AJDE BEZI! nisam ja citer pitaj batu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeiF Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 CITER BRANI CITERA, AJDE BEZI! SK | SND najbolji si. http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 CITER BRANI CITERA, AJDE BEZI! HOCES JEDAN v JEDAN?!?! CITER BRANI CITERA, AJDE BEZI! HOCES JEDAN v JEDAN?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 SK | SND najbolji si. fnaticMSi ne SK, me hatez SK =] HOCES JEDAN v JEDAN?!?! HOCES JEDAN v JEDAN?!?! Slab si.. alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeiF Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) ja nebih smio na isti server gdje je Sando da udjem, a ne da se popucam sa njim :) Edited January 28, 2011 by LeeiF http://www.sk-gaming.com/member/LeeiF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts