Jump to content

LeeiF

The X
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About LeeiF

  • Birthday 04/08/1985

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    iNCEPTION

Recent Profile Visitors

2,406 profile views
  1. Ma ti si brat pa da si od govana, nebitno jesi li chiter ili ne :*
  2. Znao sam da nisi chiter, kako sam mogao da posumnjam u tebe
  3. Veliki igrac iz Nisha nije uspio u zivotu :) http://www.esl.eu/hr/cs/5on5/kiev_serbia_qualifier/player/6337812/
  4. ja nebih smio na isti server gdje je Sando da udjem, a ne da se popucam sa njim :)
  5. http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=353524&lid=11637
  6. CB je donio finalnu odluku, a to je da nema ni govora o chitu. Ako postoji moderator molio bih da zakljucha ovu temu. Pozdrav
  7. Dechko ti sa takvim ponashanjem nisi vrijedan mog odgovora. @tema Upravo ovo shto je batule rekao. Znamo tog igracha dugo godina, znamo njegov skill i znamo kakav je chovjek prije svega... Svaka chast batule shto si realan i objektivan ostao do kraja, tako razmishlja jedan normalan chovjek. Zoom nemam namjeru sa tobom da se nastavljam u svakom topicu, poshto je tvoj cilj na svakom forumu da provocirash narod i hejtujesh svaku mogucu stvar. Mnogi su se ponashali kao ti, pa kad su ispljuvani od strane svih, grdno su se pokajali i promijenili svoje ponashanje. Za tebe je vec kasno da pokazhesh da si chovjek, isti si kao momak koji je postavio ovu temu.
  8. Ja da si ti normalan lik, definitivno bih normalno razgovarao sa tobom. Ovako moram da se spustim nekoliko stepenika nizhe da bih komunicirao sa tobom. I moj odgovor na tvoje prosto piranje je da na osnovu ovog snimka ne mozhe nishta da se zakljuchi. Toliko o tome.
  9. Sere mi se vishe shta pishu dezhurni spameri.... Zoom iskreno nemam zhivaca da chitam komentare od tebe i pojedinih likova koji samo znaju da napishu OMG WTF PWND i bla bla bla. Sad cu jedno kvalitetno pitanje da ti postavim, na kojem ti si nivou u odnosu na nas, da na osnovu jednog youtube snimka, jako losheg kvaliteta, bez ingame zvuka, montiranog od strane Italijana koji su izgubili, zakljuchish da je ovo WH ?
  10. Vecina vas odavde i zna Nosfea lichno i zna o kakvom se igrachu radi. Neki od vas su jednostavo josh uvijek klinci koliko sam mogao da prosudim po komentarima. Bravo batule za fino objashnjenje, napisao si tachno kako bih i ja napisao i svako normalnog razuma. A za Confy-a nemam rijechi. Stari admin, izvanredan igrach, sa onakvim izjavama, stvarno komlimenti za tebe. Ali gdje bismo bili da nema takvih kao shto si ti... Uglavnom, dechko igra iz igraonice, 50 ljudi stoji iza njega i gleda i treba da upali chit i obruka sebe i cijelu drzhavu... Jako smijeshno. A tebi Remax sam sinoc objasnio neke stvari na steam-u, jako si drzak i bezobrazan i napadash Nosfea na osnovu tvog nekog iskustva, a znamo da CS ne igrash ni godinu dana. Tvoj skill je ravan jednom obichnom public igrachu, koji ima 30 godina u guzicu i zheljan je dokazivanja itd itd da ne palamudim ovde vishe. Da se ovakva stvar desila sa Srbijom, da je doshla neka reprezentacija i optuzhila kapitena Srbije Mashinu za WH, kako biste vi reagovali ? Ja vam garantujem da bi CG cs scena stala na vashu stranu u svakom pogledu. Ali nema veze, u ovakvim situacijama se vidi kakav je ko chovjek, a ti Confy si pokazao da si ljudina.
×
×
  • Create New...