Jump to content

DNI

The X
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DNI

  1. Pisi ND Sastav imas u inboxu.
  2. vidi ga plus nabadac sto igra za 2 ekipe :)
  3. :D Dzabe meni pricas, ja nista ne razumem, salim se :) nista nisam hteo da kazem, samo sam hteo da okacim ono, update i to. Kazem ja brate lepo, neka mi neko da dokaze i skidam kapu, i upucujem javno izvinjene svim njegovim fanovima i njemu :) i priznacu da sam ovca ako treba :D /edit A i uglavnom, nisam dosao ovde da bi se svadjao, samo da dam svoje misljenje na to :) a kome se ne svidja ne mora da gleda :)
  4. Nisam video dal ima ovo pitanje, na brzaka sam procunjao, jel ima neki info o sponzorstvu, ko je generalni spnzor turnira itd... :)
  5. Ti mora da si previse bitan :) I cekaj nije uberlow kada se ovako nesto desi. Oces da kazes da nije njihova greska sto su Rumuni izbaceni!? Da ne pricamo o tome sto je ovo online takmicenje, sta ima vise da se prica :) Nema anti-cheat programa, ping je ponekad previse surov za pojedine ekipe i iz tog razloga je fail. /edit: I krivimo mi je sto sve ovo shvatas previse licno, zao mi je ako sam te rasplakao! (:
  6. Ne smeju da priznaju, jer bi onda priznali da sama organizacija pravi greske. Ako bi tako bilo onda bi svi ovaj turnir shvatili kao sprdacinu ( sto i jeste, uberlow ). Pala bi im reputacija za to i onda i ovo boljih igraca ne bi igralo. Nije lako da delegacija prizna gresku, ne mogu da ponove match zbog njihove greske.
  7. Evo ja iznosim svoje misljenje :) Kome se ne svidja ne mora da gleda :) Odgledao sam de_nuke, tamo nista sumnjivo nisam video, ali za de_inferno je skroz druga prica. Ko hoce neka skine demo pa neka pogleda. Runda broj 11 ( Rezultat 8 : 2 za MNE ) Baca flesh o crep na banani, koji se odbija i leti iza zida, na sta se on okrece. Runda broj 13 ( Rezultat 8 : 4 za MNE ) Polako lagani walk na banani, smoke pada na koji se on jedini okrece. Runda broj 15 ( Rezultat 9 : 5 za MNE ) Dobija boost, nakon cega ulazi kroz vent, baca he, a onda se spusta niz stepenice da ga ne uvati flesh ( Koji je bacio njegov saigrac spolja ) I Prva runda u ct, o tome necu da govorim. To je sve sto je meni iskreno sumnjivo, kao sto sam i rekao gore u drugom post-u, ako gresim neka me neko ispravi, i ono, svaka mu cast.
  8. Kad bih ti rekao, morao bih da te ubijem :)))))
  9. Pali/gasi pisu italiani da je nekolicinu puta imao problem sa kompom itd, brate, ali ja sam vristao kad se lik okrenuo sam na svoj flesh :D Da ne spamujem, edit cu samo, brate, ne vidi se!? Aj, lazi sebe jos malo :) al ono, ko zna, bicu covek pa cu da se izvinim ako gresim :)
  10. Sramota brate :/ mene bi iskreno bilo sramota!
  11. Brate ne krivi organizaciju, mnogo je velika guzva, a samo je jedan slobodan komp bio ( posto su na ostalim serveri ). Jedino je vip soba imala mesta da dise :)
  12. Cestitam iNationu, Clan+u i Controlu na igri u grupi, svaka cast momci!
  13. Auuuu koji trip!

×
×
  • Create New...