darko m Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 A otkud ti znas da su ti ukrali paket kada ti je postar ostavio paket ispred vrata i neko ga je uzeo pre tebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 verovatno zato sto taj paket nikad nece doci do tebe ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 prvi put cujem za to ostavljanje paketa ispred vrata, strasno...uzeo bih paket i namerno bih otisao i rekao da je neko ukrao jer su debili...bas ovo sto vudu kaze, kad ti stigne racun kazes da si im ostavio pare ispred poste, misliiiim... Da bi meni neko ukrao paket s praga prvo mora da zna da mi je donesen paket i ostavljen na pragu jer ne može "s ulice" ili "u prolazu" da ga vidi. Osim toga, mora da uđe u dvorište, obiđe kuću i dođe na kućni prag a da ga niko ne primeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 osim toga svi zivimo u istoj kuci kao tvojoj Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 E sad sam tek izvalio ovaj topik, bas sam hteo da napravim slican. Kakvo je stanje sa ostalom robom? Hteo sam da pazarim neki NBA dress. Jel isporucuju to za Srbiju? Jel probao neko ranije? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) Kao sto je neko vec rekao Amazon samo knjige i dvd-e salje, za NBA dres pici na ebay. Edited January 27, 2011 by Rejz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 eBay podržava kartice ove jadne naše, ne treba paypal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Visa Internet kartica Inteze radi preko paypal-a bez ikakvih problema. Radi i AmEx ali za nju moras da pljunes kintu, prebacis platu, etc, Visa Internet je kompletno besplatna bez ikakvog odrzavanja i obaveznih depozita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 Stigli su mi danas posteri koje sam narucio \o/, nisu mi nista naplatili, ali su stigli vidno izguzvani po sredini gde je ta kartonska rolna u kojoj su se nalazili bila presavijena u nekom delu transporta... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharkyOFF Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Stigli su mi danas posteri koje sam narucio \o/, nisu mi nista naplatili, ali su stigli vidno izguzvani po sredini gde je ta kartonska rolna u kojoj su se nalazili bila presavijena u nekom delu transporta... Trazi im pare nazad ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 brate, i nadalje je to primanje paketa, pa čak i iz Srbije, prava lutrija, kod koga ode, dođe, prođe i kako do tebe stigne. Sad će ivanko da kaže da to nije baš tako :) ali kao da kad neko vidi tubu u kojoj predpostavlja da su posteri neki, ne kaže "e ok, ovo možda ne bi trebalo savijati". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 el moze neko da mi kaze koliko bi me kostalo kada bih narucio ove patike preko amazona? http://www.amazon.com/Nike-PENNY-BASKETBALL-SHOES-BLACK-VARSITY/dp/B002H3F7DI/ref=sr_1_cc_1?ie=UTF8&qid=1297244810&sr=1-1-catcorr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Sa Amazona samo knjige, diskovi i posteri. I to ne svi diskovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Ili se posluzi uslugama forwardit ako bas moras odatle da uzimas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Ili ako moze neko da mi kaze koji je najjeftiniji put preuzeti nesto putem amazona.com ? Npr, ako bih isao preko e-ducana cena me iznosi duplo vise, cak i vise od toga, sto mi se ne isplati.. Pa me interesuje kako najjeftinije proci neku narudzbinu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Kako mislis najjeftiniji put? Narucis sa amazona i stigne ti na kucu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Nisam nikada narucivao, niti znam kolika je "provizija" nemam iskustva uopste sa tim, jednostavno se ne razumem :D Pa bi mi svaki savet dobro dosao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Procitaj topic od pocetka, onda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts