Gospodin Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 (edited) samo LG ! zbog ips panela , zajebi pls ! Edited September 20, 2013 by GhostFace 1 Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Znam da bumpujem temu staru sto godina, ali sta je tu je.. Sta mislite o UE40D7000? Imam varijantu da ga dobijem za 70k i to mi deluje kao najnaj stvar za te pare.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 el ti treba 3d? (ako nisi siguran ili nisi nikad probao, ne treba ti ;) el nov? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Па није баш да ми треба, али за те паре што да не.. Нов је, мсм, остало је пар комада само, спуштен је са 140.000 на 100.000 а ја бих га добио за 70.000 јер је стари модел.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 glupo pitanje, ali ako neces ti, jel mogu ja da ga dobijem za 70 soma? :D 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ti mozes da ga dobijes za 80 soma :P Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Ima neka 40-ica LED Samsung u Tempu na akciji za 58.000 ja mislim, deluje da je korektan model po specifikacijama ... možda je čak i 42" ali ne bih preterivao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 jesu braca madjari i dalje u igri? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 @Laki, msm da je to onaj osnovni model f5000.. Madjari jesu u igri, ali za to samo za kes.. Sto bih njima davao tipa 65000 u kesu kada ovde istu stvar mogu da dobijem za 70 na rate, a kes da mi ode za druge stvari :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Jurim neki LED od 32" full HD. Zamolio bih znalce da mi kažu da li je ovo ok kupovati, ili bih morao više da se isprsim? Nije baš da jurim najjeftinije, radije bih da čujem best buy opciju, nešto jeftinije od toga i nešto skuplje od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ako ti nije cim, skokni do CBT-a na novogodisnjem vasaru i pogledaj sta ima, totalna je rasprodaja starih modela i mozes da nadjes svasta za ~35k, na kraju krajeva ja sam tu uzeo tv skinut 70 soma :D @Topic uzeo sam d7000 i bolesno je dobra slika, i 3D na 800MCI ide kao blesav, samo imam problem sa probijanjem bele boje oko ivica tv-a kada je npr mat crna pozadina a u sredini neki logo (tipa youtube app dok se loaduje), citao sam da je to generalo mana vecini edge led-ova, ali nisam siguran da l' kod mene micro dimming jebava stvar il je panel krivac Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Obavezno otidji po prodavnicama (Tehnomanija, Big Bang, CBT) i pogledaj televizore. Prosle godine je moj surak kupovao isti opis televizora koji si i ti naveo i obisli smo par prodavnica i zakljucili da je slika najbolja na nekom Philipsu (koji meni ne bi pao napamet u tri zivota da preporucim), mislim da je neki ovako model http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/philips-televizor-led-lcd-32pfl3188h-12.html To se dosta brzo menja i zavisi od serije do serije, dakle u prodavnicu, neka te ne mrzi, pogledaj 10 televizora i odluci se, svi su tu negde u cenovnom rangu 35-40 hiljada. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ja msm da je taj na sajmu oko 32k, napisacu vam tacnu cenu popodne kad odem tamo.. Inace, Sharp i Philips kao imaju najbolju sliku, ali su za smartove i to krs Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Za te 32ke baš ima puno akcija u praktično svakoj radnji. Vidim da za 28-29k ima nekih full HD Toshiba recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Inace, Sharp i Philips kao imaju najbolju sliku, ali su za smartove i to krs ko televizor kupi zbog "smart" opcija, dobiće ono što je zaslužio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Za te 32ke baš ima puno akcija u praktično svakoj radnji. Vidim da za 28-29k ima nekih full HD Toshiba recimo. To je meni jasno, ali bih više voleo neku preporuku šta tačno uzeti kako bih dobio najbolji odnos cena/kvalitet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 ja pazario pre metar dana taj lg, i nije da se razumem nesto u televizore, al je meni do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 To je meni jasno, ali bih više voleo neku preporuku šta tačno uzeti kako bih dobio najbolji odnos cena/kvalitet. Ja iskreno mislim da tu zaista nema neke posebno velike razlike ... verovatno postoje nijanse kod onih koji su kao "stručni", ali još ako kačiš na domaću antenu i TV, tek tu :) Inače, smart ko može da izbegne i treba, kvaka je što kod većih dijagonala nemaš mogućnost da biraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Imas u CBT na sajmu 32PFL3088 za 31.340, a 32PFL4218 je 37.800.. Pa ono, guglaj neke modele pa napisi ovde da proverim cene jer sam stalno tamo :D Ja iskreno mislim da tu zaista nema neke posebno velike razlike ... verovatno postoje nijanse kod onih koji su kao "stručni", ali još ako kačiš na domaću antenu i TV, tek tu :) Razlika je u panelu, primera radi Sharp koji je 200Hz ima stvarno toliko, jer panel hardverski radi na toliko, dok npr Samsung koji je 200CMR(Oni bezobrazno kazu Hz) je u stvari 60Hz panel koji procesor "tjunira" na zeljeno.. Ovo je prica kolege koji radi za Philips, pa ako on mene laze, jebiga.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Otići ću ja tamo u svakom slučaju i verovatno uzeti tamo, s obzirom da je cena dosta jeftinija. Kad bi menu guglanje završilo posao, ne bih se obraćao forumašima za pomoć :) Ovaj tv koji sam linkovao u prvom postu mi deluje za sada kao kandidat broj 1 za kupovinu. Imam digitalnu televiziju sa onim nekim specijalnim "risiverom" mada nisam siguran koliko on pije vodu za bolju sliku. Trenutno imam katodni TV pa i nije čudno što ne vidim neku razliku. Konkretno bih hteo TV sa slikom dobrog kvaliteta za HD filmove i serije koje skidam sa neta. Eto, to je to. Ako se uklapam za pomoć sa ovim informacijama, kul. Ako ne, nema veze. Uzeću ovaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Kaze mi sad kolega da je ovaj Philips od 37k bolji izbor, 200Hz iliti 3D, i smart.. Msm, kapiram da ti to ne treba, ali za iste pre sto da ne.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 (edited) Mislio sam da si skontao da sam nobina. Daj tačan model :) Čemu uopšte služi taj smart? Ni ne razumem funkciju. Edited December 24, 2013 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Као што је и смарт мобилни :) Има свој оперативни систем :) Мада сада имаш оне додатке да од обичног тв-а направиш смарт за неких 3000динара чини ми се :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Mislio sam da si skontao da sam nobina. Daj tačan model :) 32PFL4218 je 37.800 Napisao sam par postova pre, mislio sam da si video :) A sto se tice tog smarta, i nije toliko prakticna stvar kod tih jeftinih modela, uzasno je tesko kuckati i pretrazivati net.. Kod onih ozbiljinih tv-a uz koje dobijes i qwerty tastaturu, na daljincu, ili MagicMotion kod Lg-a, to sve ima bolju pricu.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Definitivno mi to ne treba. Ako taj 32PFL4218 ima prednost u samoj slici u odnosu na model koji sam ja postavio, to je validan razlog. Prostudiraću još malo oba, ne žurim nigde u svakom slučaju. Je l' to ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts