Jump to content

LCD / LED / PLASMA TV topic

fatboy

Recommended Posts

• 3 months later...

Znam da bumpujem temu staru sto godina, ali sta je tu je..

Sta mislite o UE40D7000? Imam varijantu da ga dobijem za 70k i to mi deluje kao najnaj stvar za te pare..

Ћирилизација интернета!

Па није баш да ми треба, али за те паре што да не..

Нов је, мсм, остало је пар комада само, спуштен је са 140.000 на 100.000 а ја бих га добио за 70.000 јер је стари модел..

Ћирилизација интернета!

@Laki, msm da je to onaj osnovni model f5000..

Madjari jesu u igri, ali za to samo za kes.. Sto bih njima davao tipa 65000 u kesu kada ovde istu stvar mogu da dobijem za 70 na rate, a kes da mi ode za druge stvari :)

Ћирилизација интернета!

Ako ti nije cim, skokni do CBT-a na novogodisnjem vasaru i pogledaj sta ima, totalna je rasprodaja starih modela i mozes da nadjes svasta za ~35k, na kraju krajeva ja sam tu uzeo tv skinut 70 soma :D

@Topic uzeo sam d7000 i bolesno je dobra slika, i 3D na 800MCI ide kao blesav, samo imam problem sa probijanjem bele boje oko ivica tv-a kada je npr mat crna pozadina a u sredini neki logo (tipa youtube app dok se loaduje), citao sam da je to generalo mana vecini edge led-ova, ali nisam siguran da l' kod mene micro dimming jebava stvar il je panel krivac

Ћирилизација интернета!

Obavezno otidji po prodavnicama (Tehnomanija, Big Bang, CBT) i pogledaj televizore. Prosle godine je moj surak kupovao isti opis televizora koji si i ti naveo i obisli smo par prodavnica i zakljucili da je slika najbolja na nekom Philipsu (koji meni ne bi pao napamet u tri zivota da preporucim), mislim da je neki ovako model http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/philips-televizor-led-lcd-32pfl3188h-12.html

To se dosta brzo menja i zavisi od serije do serije, dakle u prodavnicu, neka te ne mrzi, pogledaj 10 televizora i odluci se, svi su tu negde u cenovnom rangu 35-40 hiljada. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

To je meni jasno, ali bih više voleo neku preporuku šta tačno uzeti kako bih dobio najbolji odnos cena/kvalitet.

Ja iskreno mislim da tu zaista nema neke posebno velike razlike ... verovatno postoje nijanse kod onih koji su kao "stručni", ali još ako kačiš na domaću antenu i TV, tek tu :)

Inače, smart ko može da izbegne i treba, kvaka je što kod većih dijagonala nemaš mogućnost da biraš.

Imas u CBT na sajmu 32PFL3088 za 31.340, a 32PFL4218 je 37.800.. Pa ono, guglaj neke modele pa napisi ovde da proverim cene jer sam stalno tamo :D

Ja iskreno mislim da tu zaista nema neke posebno velike razlike ... verovatno postoje nijanse kod onih koji su kao "stručni", ali još ako kačiš na domaću antenu i TV, tek tu :)

Razlika je u panelu, primera radi Sharp koji je 200Hz ima stvarno toliko, jer panel hardverski radi na toliko, dok npr Samsung koji je 200CMR(Oni bezobrazno kazu Hz) je u stvari 60Hz panel koji procesor "tjunira" na zeljeno.. Ovo je prica kolege koji radi za Philips, pa ako on mene laze, jebiga..

Ћирилизација интернета!

Otići ću ja tamo u svakom slučaju i verovatno uzeti tamo, s obzirom da je cena dosta jeftinija. Kad bi menu guglanje završilo posao, ne bih se obraćao forumašima za pomoć :)

Ovaj tv koji sam linkovao u prvom postu mi deluje za sada kao kandidat broj 1 za kupovinu. Imam digitalnu televiziju sa onim nekim specijalnim "risiverom" mada nisam siguran koliko on pije vodu za bolju sliku. Trenutno imam katodni TV pa i nije čudno što ne vidim neku razliku. Konkretno bih hteo TV sa slikom dobrog kvaliteta za HD filmove i serije koje skidam sa neta. Eto, to je to. Ako se uklapam za pomoć sa ovim informacijama, kul. Ako ne, nema veze. Uzeću ovaj ;)

Као што је и смарт мобилни :) Има свој оперативни систем :) Мада сада имаш оне додатке да од обичног тв-а направиш смарт за неких 3000динара чини ми се :)

Нема  будућности без истине.

Mislio sam da si skontao da sam nobina. Daj tačan model :)

32PFL4218 je 37.800

Napisao sam par postova pre, mislio sam da si video :)

A sto se tice tog smarta, i nije toliko prakticna stvar kod tih jeftinih modela, uzasno je tesko kuckati i pretrazivati net.. Kod onih ozbiljinih tv-a uz koje dobijes i qwerty tastaturu, na daljincu, ili MagicMotion kod Lg-a, to sve ima bolju pricu..

Ћирилизација интернета!