VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Čovek je naš lik... zove se Zoran iz agencije S.P.A.M. :] Nisam ga ja pitao, sam mi je rekao jer smo pričali tu on, joris, moj kolega john deere i ja :] Je l' to opet nešto samo što sam to ja? Pošto prenosim ono što je meni on rekao, ne vidim razloga što bi me lagao, čovek me je prvi put tad video u životu i samo smo kratko popričali i razmenili kontakte. Stvarno ste bre no comment :D Edited July 12, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 pa dobro, možda ima razloga da laže, neka kampanja, nešto, nije ni bitno. a možda je i toliko dobio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Možda, anti-kampanju za deadmau5-a jer ga je potpuno napljuvao i na kraju rekao da on uzima tolike pare, zamisli! :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 @KURAC ZA KILIJA I REKIJA :( @underworld opet hoce neko da mi kaze ko je treci lik jebeno?:))) @joris tih chuku vremena sam samo cupkao premoren i dizao prst u vazduh,jedini ko je mogao da me podigne je bio TJILE! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 eo su ti likovi u majama. hint, veliki lik u crnoj pixel i emo lik u ssi ? inace zaboravih sinoc da napomenem u stavkama. bio sam na pola metra od najbolje metal ribe na koju sam drkao vise puta i dodavao par puta na fbu samo da gledam slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Video sam ja likove i sa Disko Zoo majama dok je vrtela Maya Jane Coles :)) 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 prvi put vidim ove likove u životu :) mada možemo da pogledamo po spisku ko je uzeo RUR pixel crnu u nekoj ogromnoj veličini, ako imamo podatak. A možda se i sami jave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Isto ko i za DiskoZoo.... techinog ujaka sestric poslao pare po strininoj maloj da mu uvrshi od komshije jednu od onih RUR majici... Al ono, podelili smo 100nak majici onomad u Domu Omladine na onoj zurkici pa ih ima uokolo tu i tamo.... A sto se kinte tiche, iamo vecinu reel podataka preko naseg Marka Gramofondzije jbg... Verujte, ljudi se frljaju sa ciframa cisto iz zabave... Edited July 12, 2011 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Ta cena varira od mesta do mesta uvek... Toliko je tražio za EXIT, isto kao što i Marko uzima više kad npr. lupam ide u Japan :) S tim što hoću da kažem da je njegov menadžer ustvari toliko tražio i ta cena sasvim stoji... Iako REALNO on ne vredi te pare, ali marketing ti je čudo :D Najjači komentar sa EXIT-a je bio od jedne ribe. Probija se pored mene da vidi Deadmau5-a i vidi nekog lika što pušta techno i pita: "Ko je ovaj smarač, kad će deadmau5 sa onom kapom?", a to je zapravio bio onu, kapu je stavljao samo na trenutke :D Toliko o ljudima koji njega slušaju :D Edited July 12, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Mislim da Deadmau5-a ljudi ne slusaju toliko u Srbiji, tako da ne verujem da bi ga doveli za tolike pare. Mada ga verovatno Britanci slusaju :p Sve u svemu meni je bilo strava iako atmosfera nije bila ni upola na kao Fedde Le Grandu, jel iko bio od vas na njemu? Samo ovo sam nasao na youtube-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 ja sam znao da deadmaus sad smara,ali sam se nekako nadao da ce pustati stvari od pre petsto godina,odnosno kad se pojavio:)))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 e de ste drugari ... bilo je do jaja ! Kalkbrenner, Pulp, Hadouken, Underworld... Magnetic Man..malo slušala.. i Arcade Fire.ali ih ne volim :P ostalo sve u prolazu.. hoću još jednom sve... pogotovo Brenera ... :D srela rurljane .. najzad upoznala nickwooda :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 kakvi su bili hadouken? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Kakav je bio DJ Sneak? :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 kakvi su bili hadouken? :D super :) dobro su se čuli, nije bila gužva, taman da se skače :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 e konacno da je neko bio na njima... :D cuo sam kao da su losi uzivo, pa sam bas hteo da saznam kakvi su... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Hahah koji intergalakticki seljos ovaj Fedde Tako je care, udrrri taj player, mozda ti izbaci five of kind! Sto se Sneak-a tice, debeli je pokusavao da nabode masu ali mu to nije bas polazilo za rukom jer je masa sacuvaj me bozhe, ali je zavuko par prejebenih traka, inace je pustao malko tvrdje nego obicno sto je razumljivo s obzirom da je mordor bio pun Sponge Bob-ova na spidu.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Hahah koji intergalakticki seljos ovaj Fedde Tako je care, udrrri taj player, mozda ti izbaci five of kind! ... inace je pustao malko tvrdje nego obicno sto je razumljivo s obzirom da je mordor bio pun Sponge Bob-ova na spidu.... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 ahahha Mordor... :))) a i jeste.. zamalo da kostim ostavim tamo :D Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Mark Funk i ja b2b, ovo je kraj naseg seta i poslednji trek koji sam ja zavalio hobitima... Cak se i vidim gore u odlasku sa stejdza, reklamiram novu RUR pixel majicu... Edited July 14, 2011 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 meni ovaj link ne radi ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Mark Funk i ja b2b, ovo je kraj naseg seta i poslednji trek koji sam ja zavalio hobitima... Cak se i vidim gore u odlasku sa stejdza, reklamiram novu RUR pixel majicu... Moloko - Sing It Back (Mousse T's Feel Love Mix) iz 1999? Dobar je Fedde lik, baš se trudio kao i Joachim da komunicira sa publikom :) Tako je care, udrrri taj player, mozda ti izbaci five of kind! Ovo na 1:40? :D Ahahahahahhahaa Edited July 14, 2011 by Mr.Minus 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 proradio mi link :D koji se ovo pederi grle na bini :DDD: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 i na samom kraju klipa još malo lupa po plejeru. Dobar je Fedde lik, baš se trudio kao i Joachim da komunicira sa publikom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 trudio se da komunicira sa publikom aka pustao je mnogo jump the jump remixa Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts