Kal1mero Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 sa micom salterusom nema zezanja :) pesmina riba se verila posle njega odma ?!:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 250 most beautiful actresses na IMDB: 27 Sasha Gray sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 kapiram da je stara fora, ali sam tek danas probao. kucao sam Eric Clapton u gugl translejt:), odgovor je bio skoro kao trolfejs :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 A jel se ovako "uspešno osećaš" više dana za redom, otkad treniraš, ili si sinoć to skapirao? Pa osecam se tako vise dana za redom, otkad sam poceo da treniram, video sam i bivsu... i onda sam ocekivao da cu drugacije reagovati, i izneadio sam sebe. I od onda mi nekako skroz super... u smislu da u pocetku nisam mogao da verujem da je sve tako jednostavno. Tako da.. vec neko vreme se osecam lepo. Znaci nije da sam ono sad super, nemam brige u zivotu i to... nego su mi glavni problemi postali neki vazniji zivotni problemi od bivse ljubavi (: @ Kali: Da brate, verila se posle mene, mada to nije tolko bitno cak znajuci nju. A i njoj sve najbolje ofkors. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 to je to nisi hteo da je zenis pa te ostavila :):) moja bivsa se udala godinu dana ili godinu ipo posle mene :D hahhahahh :):) toliko sam bio los !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 nego su mi glavni problemi postali neki vazniji zivotni problemi od bivse ljubavi (: Ćale ti je rekao "nađi posao ili get on your bike"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Da brate, verila se posle mene, mada to nije tolko bitno cak znajuci nju. A i njoj sve najbolje ofkors. ju jbt :D imam ortaka, fora bio u raju, ljubav bez granica, otisli zajedno na more, bili tamo 10 dana, kad su se vratili.. prvog dana ga prevarila sa komsijom Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 smrz'o sam se ko pizda don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 to je to nisi hteo da je zenis pa te ostavila :):) moja bivsa se udala godinu dana ili godinu ipo posle mene :D hahhahahh :):) toliko sam bio los !:) a moja bivsa se...oh, wait...:) Inace, jebem ti drzavu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 http://sleepyti.me/ ovo se testira večeras :D Kako je prosao test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 imam ortaka, fora bio u raju, ljubav bez granica, otisli zajedno na more, bili tamo 10 dana, kad su se vratili.. prvog dana ga prevarila sa komsijom Haha, to su ti odlasci na more, nakon njih ništa ne bude isto :) Pa osecam se tako vise dana za redom, otkad sam poceo da treniram, video sam i bivsu... i onda sam ocekivao da cu drugacije reagovati, i izneadio sam sebe. I od onda mi nekako skroz super... u smislu da u pocetku nisam mogao da verujem da je sve tako jednostavno. Tako da.. vec neko vreme se osecam lepo. Znaci nije da sam ono sad super, nemam brige u zivotu i to... nego su mi glavni problemi postali neki vazniji zivotni problemi od bivse ljubavi (: Aha, ok, kul, ja rek'o da nije ona trenutna "ma ništa me to ne dotiče" fora, a ustvari da nije baš tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 WOT a i uvek možeš sebi reći da si je čmarisao Dobro jutro drugari! :) Lep dan danas, jelda Ivanko? :) fantastičan, kao i juče!nego, leško sine, kako može predstava da ti bude ispit, pa nisi u osnovnoj školi jebo te miš Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ladno mi kucka u maxiju trazila licnu kartu zbog pljuga... Cak ni dugo prodorno gledanje u oci nije pomoglo. Morao sam da idem do trafike sa 66 kesa iz maxija. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Haha, viđao sam to više puta, nema šta, zakon je rigorozan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 ne nosis licnu kartu sa sobom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Ne nosim kad idem do raspalog maxija na 5 minuta od kuce. :) There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 ako ne izgubim glas od urlanja "sedi na mesto" i " gde si krenuo ?" .. nikada neću ... inače, u školi kuvaju neku sikter kafu za koju čak moram da nosim 100 ili 200 grama mesečno.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 nego, leško sine, kako može predstava da ti bude ispit, pa nisi u osnovnoj školi jebo te miš pa, predmet se zove "moderna kritika avangarde". Bavili smo se teorijom i praksom kroz ceo semestar. Na kolokvijumu smo imali teorijski deo (dada, bauhaus, modernizam, futurizam, kubofuturizam, rajonizam...), dok smo za ispit mogli da biramo da li cemo da radimo prakticno (osmislimo i realizujemo performans) ili da pisemo ispitni rad. Vecina je naravno odabrala prakticni rad, tako da je bilo nesto vise od 20 performansa, pa smo sve to sklopili u jednu veliku celinu. Svaki put smo imali probe posle predavanja, nije to tek tako palo sa neba. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 (edited) Kako volim zvizduke "uuua" tudjoj himni! NISTA LEPSE! PATRIOTE DO KRAJA edit: Gosa nam je car :D Edited January 19, 2011 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 kakav si internet car postenjak borac za ljudska prava humanista davalac organa anti batica navijac hulibratori bice fina utakmica , napeto napeto When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Hahaha :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 pa, predmet se zove "moderna kritika avangarde". Bavili smo se teorijom i praksom kroz ceo semestar. Na kolokvijumu smo imali teorijski deo (dada, bauhaus, modernizam, futurizam, kubofuturizam, rajonizam...), dok smo za ispit mogli da biramo da li cemo da radimo prakticno (osmislimo i realizujemo performans) ili da pisemo ispitni rad. Vecina je naravno odabrala prakticni rad, tako da je bilo nesto vise od 20 performansa, pa smo sve to sklopili u jednu veliku celinu. Svaki put smo imali probe posle predavanja, nije to tek tako palo sa neba. :D sad razumem otkud vudumenu pravo da se smatra kvalifikovanim gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 http://vukajlija.com/zabava/posteri/63510 Vudu sad si poznat!!1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Pet godina, koji mesec gore dole, prodje, a ovde se stvari nikako ne menjaju... Svaka cast majstori (o: Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts