Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bitno je da mi imamo sto vise stomatologa i lekara za svaki slucaj ako izbije rat

nek se uce deca na ljudima

ahaha, kili o cemu ti pricas:)...doduse tacno je da se upisuje previse studenata na medicinu, zato posle na birou onoliki lekari...al za to se obratite drugovima zarku i tomici

kenjam, odoh na spavanje, sutra poso ujutru:|

srpskivojnik-3.jpg

skontao sam da je moj pasji zivot dobio novi podmukli udarac,i da samim bivstvovanjem u Srbiji nisam hteo ni da se iscimam da izvadim ni novu lichnu ni pasosh i sad umesto da sledece nedelje idem u Spaniju za dzabe da lelemudam,ja cu kukati nad sudbinom sto nemam pasosh...osim ako me neko iz ministarstva ne spasi :tf:

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Можеш да добијеш у било којој туристичкој агенцији, мислим чак и у било којој фирми, потврду за вађење пасоша по хитном поступку, они то и не гледају пуно, битно је да им даш ту потврду да имају покриће. Пасош добијаш за дан.

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

za vikend skijao na alpima, prekjuce obisao ceo bern, dva sata zaboo u ajnstajnovom muzeju.kupio obuce i odece kolko nisam u bgu za 5 godina.malo pre upoznah predobru kolumbijku u desperados baru pokraj banhofa.mislim da sam se zaljubio [:I] .e da za sprsku novu sam bio u cirihu sa gastarbajterima :D

salt wat fish fresh wat fish?

za vikend skijao na alpima, prekjuce obisao ceo bern, dva sata zaboo u ajnstajnovom muzeju.kupio obuce i odece kolko nisam u bgu za 5 godina.malo pre upoznah predobru kolumbijku u desperados baru pokraj banhofa.mislim da sam se zaljubio [:I] .e da za sprsku novu sam bio u cirihu sa gastarbajterima :D

i sve to od basketa. A ja 8 dana nisam izasao iz kuce... Pa suuuuper, super.

2ch4bup.jpg

nidža togfu ubio pričajte :D

moj verenik je čudo.... ljubim ga ja [:X]

elem, spremam se polako za posao... danas imam dva časa pa posle u firmu ... [8D]

e da, videla sam da je ona Leškova riba u stvari voditeljka emisije "CITY" na Pinku :))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...