Cela Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 ima da zevam na njih ! :D When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 bitno je da mi imamo sto vise stomatologa i lekara za svaki slucaj ako izbije rat nek se uce deca na ljudima Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ne nego je bitno da imamo što više političara i menadžera Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 hm kako da ukinemo pravo na obrazovanje svakom kretenu koji plati godinu onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 bitno je da mi imamo sto vise stomatologa i lekara za svaki slucaj ako izbije rat nek se uce deca na ljudima ahaha, kili o cemu ti pricas:)...doduse tacno je da se upisuje previse studenata na medicinu, zato posle na birou onoliki lekari...al za to se obratite drugovima zarku i tomici kenjam, odoh na spavanje, sutra poso ujutru:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 skontao sam da je moj pasji zivot dobio novi podmukli udarac,i da samim bivstvovanjem u Srbiji nisam hteo ni da se iscimam da izvadim ni novu lichnu ni pasosh i sad umesto da sledece nedelje idem u Spaniju za dzabe da lelemudam,ja cu kukati nad sudbinom sto nemam pasosh...osim ako me neko iz ministarstva ne spasi gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Можеш да добијеш у било којој туристичкој агенцији, мислим чак и у било којој фирми, потврду за вађење пасоша по хитном поступку, они то и не гледају пуно, битно је да им даш ту потврду да имају покриће. Пасош добијаш за дан. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Priđeš tetki na šalteru i kažeš "ja sam Gruja, budi moja kuja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 (edited) ili im pokazhesh kartu s datumom putovanja i dobicesh pasosh za 3 dana tako sam bar ja radio, ne znam za ostale metode Edited January 18, 2011 by CBETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 za vikend skijao na alpima, prekjuce obisao ceo bern, dva sata zaboo u ajnstajnovom muzeju.kupio obuce i odece kolko nisam u bgu za 5 godina.malo pre upoznah predobru kolumbijku u desperados baru pokraj banhofa.mislim da sam se zaljubio .e da za sprsku novu sam bio u cirihu sa gastarbajterima :D salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Saricu, jel si to ti? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/5862/wowq.png don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 za vikend skijao na alpima, prekjuce obisao ceo bern, dva sata zaboo u ajnstajnovom muzeju.kupio obuce i odece kolko nisam u bgu za 5 godina.malo pre upoznah predobru kolumbijku u desperados baru pokraj banhofa.mislim da sam se zaljubio .e da za sprsku novu sam bio u cirihu sa gastarbajterima :D i sve to od basketa. A ja 8 dana nisam izasao iz kuce... Pa suuuuper, super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 kolko dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dobro jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dobro jutro! A vi kakote? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dobro jutro, dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Dobro jutro Boze, od srede opet sneg :/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Lepo se zivi u evropi. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 nidža togfu ubio pričajte :D moj verenik je čudo.... ljubim ga ja elem, spremam se polako za posao... danas imam dva časa pa posle u firmu ... e da, videla sam da je ona Leškova riba u stvari voditeljka emisije "CITY" na Pinku :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 kamo lepe srece da mi je ona riba. :D A i rekao sam ja da vodi "City", verovatno si taj deo preskocila. :) Dobro jutro narode, bice ovo naporan dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 lepo sam ti rekao da je zoveš da ti se potpiše na gips :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 kamo lepe srece da mi je ona riba. :D A i rekao sam ja da vodi "City", verovatno si taj deo preskocila. :) my bad... sry :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Red Hot Chili Peppers - The Zephyr Song Bice ovo naporan dan. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Pa kad slušaš ta sranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts