baltam0s Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Zna li neko ukoliko se bavi ili je cuo? Koliko su termini u skolama, nekim pro salama i slicno, a i gde ima? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 odlicna tema. Zanima i mene ako neko zna, al na podrucju cukarice. Igrao sam do skora u pandinom balonu na banovom i tamo ti je termin 6k s tim sto su prestali da greju u poslednje vreme, pa smo presli negde na dedinje, ne znam tacno ni gde je :$ cena je otprilike isto tako velika (ako te zanima raspitacu se). U skolama ne verujem da cena prelazi 2.5k, samo sto ti je to dosta zajebano za naci, posto treneri uglavnom na pocetku godine sve termine zauzmu. Juce sam bio u vrcinu u osnovnoj skoli, u skoro izgradjenoj/renoviranoj sali, milina za igranje, 1800din, al jbga u vrcinu je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Imaš u ovoj našoj Šuki, cena je oko 2 soma, tako nešto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 ima, al bio konkurs u septembru i razgrabili sve :( imas pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 daj svaki info koji imas, ali skupo majku mu... Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ja igram ponekad na starom difu, ali je tamo 5 soma, što je stvarno dranje. Bio sam i u SC Borča, tamo je 3k i odlična je sala, ali je bogu iza nogu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 daj svaki info koji imas, ali skupo majku mu... preskupo jeste, al ne placam nista, pa mi puca peca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 probaj u Sedmoj Beogradskoj gimnaziji , ima dosta termina uveche , za cenu ne znam. [Karaburma - Mirijevo] Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 imas malu vizuru u zemunu :) tu je oko 2500 3000 sat:) imas preko puta vile jelene balon on je 4200sat vremena :) sad pitanje je kada ima slobodnih termina :) imas na tasu ali ta sala je najmanja sala od svih na svetu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ima i po osnovnim školama, manbje više svaka izdaje, samo treba nabosti neku koja ima dobar teren. Najbolje da iscimate dovlu, on se smuca po tim školama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 je l ih gleda iz kije dok promaja ga bije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) u zemunskoj gimnaziji imas slobodno, ali je sala ocajna, raspitacu se gde su dobre sale od drugova koji treniraju pa cu reci Edited December 14, 2010 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 dovla pojača bass na nekoj crnačkoj pesmi i amblenduje ksenoncima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ne mogu da oblandujem ksenoncima, imam H7 ksenon na oborenim, a samo H1 obicne na dugim svetlima... :( znam, tuga A za sale znam samo da nije bas tako ko sto Laki kaze, tesko je naci slobodan termin u skolama. Mogu da kazem da probate u OS Stefan Nemanja na Senjaku, nije losa... mada ponekad ume da bude klizavo. poz voz Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 u kosutnjaku gde je republicki zavod za sport imas ~5 sala koje se iznajmljuju za smesne pare, s tim da nisam siguran da jedna od tih "jeftinih" sala ima i table pa je mozda najbolje da nazoves i raspitas se 3572-345. (znam da u vecim salama imaju konstrukcije za sket 100% ali nisam siguran da je cena ista) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 odlicna tema. Zanima i mene ako neko zna, al na podrucju cukarice. Igrao sam do skora u pandinom balonu na banovom i tamo ti je termin 6k s tim sto su prestali da greju u poslednje vreme, pa smo presli negde na dedinje, ne znam tacno ni gde je :$ cena je otprilike isto tako velika (ako te zanima raspitacu se). U skolama ne verujem da cena prelazi 2.5k, samo sto ti je to dosta zajebano za naci, posto treneri uglavnom na pocetku godine sve termine zauzmu. Juce sam bio u vrcinu u osnovnoj skoli, u skoro izgradjenoj/renoviranoj sali, milina za igranje, 1800din, al jbga u vrcinu je :D imas brate u OS Josif Pancic raspitaj se ili ti ili ja javljam za koji dan Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Pa moze da overi sve skole na cukarici. Banovic Strahinja, Pancic, Fica, Crnjanski(kontam da je tu nasjkuplje). Mislim da i rudjer boskovic iznajmljuje, ali da su tamo mnogo ludi sa cenama :) E da, nisam siguran, ali u kosutnjaku u pionirskom gradu mozda ima teren za basket u balonu. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 samo kad overi neka javi ovde :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 ima li nekih termina za basket? treba jedan rur ekipi, za 28.12. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts