Jump to content

2 pitanja...

MagmaN

Recommended Posts

Prvo pitanje: Ima li neko reshenje za "403 Forbidden Unauthorized."U kom god browseru da pokusam da otvorim stranice izbacuje mi ovo *ranje. Gledao sam na netu neke tutorijale ali nisam uspeo da sredim.... I da koristim Vistu

Drugo pitanje: Zanima me koji je antivirus dobar? Do nedavno sam koristio nod32 ali od kako mi je istekla ova krekovana verzija a ne mogu samo da je reinstaliram, a treba mi zastita ... sad ne znam sta da stavim posto zaista nisam u toku sa tim stvarima pa ako moze savet

Nadam se da nisam promasio temu, ako jesam izvinjavam se

Hvala

access rules se definise na serveru, tako da osim ako nemas pristup tom serveru, nikako (ili ako znas na osnovu cega server definise ko ima pristup a ko ne, a verujem da to ne znas)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pazi koristim naravno :) Nisam neko vreme koristio sajt (mislim na skidanje torrenata) ali sam se uredno logovao.... i i tako ja posle 2 i po nedelje hteo o5 da se logujem da ne bude da sam neaktivan i izbaci mi error... proslo nekih mesec dana ja mislio da se nesto radi sajt, ili da sam banovan zbog nekoriscenja naloga... kad odem kod ortaka i probam bzvze da udjem na stranicu i vidim radi... odem gajbi error 403 ja na wifi sa telefona i otvorim stranicu a na kompu error :(

Edited by mag1car