Pesma-mrtve-dece Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Lol... igram i sve mislim "kako je jebeno teska igra".... kad ono... setovao sam MASTER difficulty (jelte najtezi nivo)... i ne kapiram sto mi treba 200 fireboltova da ubije neko govno ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Al je tebi dobro :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Sto se tice tog dela sto dobijes od dwemer centuriona mislim da nema nikakvu upotrebu,barem je za sad nisam pronasao. Ali inace znam da je taj quest sa Falmerima dosta tezak,secam se da sam morao sam prvo da izvucem falmera da ga roknem pa tek onda da se vratim na centuriona. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ajde neko da pomogne oko questa Quest u kome sam se skuco je way of the voice, treba da odem da pricam sa nekim graybeard u nekoj planini e sad problem je sto ja nikako ne mogu da nadjem to mesto vrtim se u krug sat vremena ima jedan put koji vodi oko tog mesta ali nikako ne mogu da nadjem to mesto. Jel moze neko da pomogne plz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Sto se tice tog dela sto dobijes od dwemer centuriona mislim da nema nikakvu upotrebu,barem je za sad nisam pronasao. Ali inace znam da je taj quest sa Falmerima dosta tezak,secam se da sam morao sam prvo da izvucem falmera da ga roknem pa tek onda da se vratim na centuriona. Inace... onaj centurion core, ili kako se vec zove (ono sa crvenim jezgrom sto dropuje centurion) se koristi za kraftovanje deadric itema kolko sam uspeo da pronadjem na netu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ajde neko da pomogne oko questa Quest u kome sam se skuco je way of the voice, treba da odem da pricam sa nekim graybeard u nekoj planini e sad problem je sto ja nikako ne mogu da nadjem to mesto vrtim se u krug sat vremena ima jedan put koji vodi oko tog mesta ali nikako ne mogu da nadjem to mesto. Jel moze neko da pomogne plz? Evo brate,valjda pomogne JA sam dotle dosao tako sto sam svo vreme bagovao planinu tj,skakukao i isao sve vise i vise,jer mi je bilo dosadno da idem pravim putem,ali pravi put,kuda mozes ono lagano pjeske da idem jeste mesto "Iverstead"ili tako onda predjes ja mislim jedan most,tu ces da naidjes na neke ice trollove cini mi se,i samo pratis put :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 look what i found :D http://images4.wikia...oto%284%29.jpgp Nemojte prodavati ove maske, izgleda da se dobija nesto kada sakupis svih 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Evo brate,valjda pomogne JA sam dotle dosao tako sto sam svo vreme bagovao planinu tj,skakukao i isao sve vise i vise,jer mi je bilo dosadno da idem pravim putem,ali pravi put,kuda mozes ono lagano pjeske da idem jeste mesto "Iverstead"ili tako onda predjes ja mislim jedan most,tu ces da naidjes na neke ice trollove cini mi se,i samo pratis put :D Znam brate ima onaj deo sa 2 trolla prodjes pored njih i picis gore al ne vredi izadjem na drugi kraj mape jebeni WTF?! Probao sam i ja sa bugovanjem planine al nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Znam brate ima onaj deo sa 2 trolla prodjes pored njih i picis gore al ne vredi izadjem na drugi kraj mape jebeni WTF?! Probao sam i ja sa bugovanjem planine al nece. Ides uzbrdo desno od Helgena, u jednom trenutku skrenes levo ka Orphan rock, i onda krenes jos malo ka north skybound watch, fazon iza prve okuke skrenes desno tj, krenes da se penjes uzbrdo tu malo zbagujes planinu izgleda kao da ne moze da se popne al moze lagano :), tu te kad izadjes na ravno doceka neki ice troll odatle krenes levo i nemozes da se ne snadjes. da nadam se da imas konja :) Edited November 17, 2011 by Dulac Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syn Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 ima li colectors edition-a negde kod nas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ides uzbrdo desno od Helgena, u jednom trenutku skrenes levo ka Orphan rock, i onda krenes jos malo ka north skybound watch, fazon iza prve okuke skrenes desno tj, krenes da se penjes uzbrdo tu malo zbagujes planinu izgleda kao da ne moze da se popne al moze lagano :), tu te kad izadjes na ravno doceka neki ice troll odatle krenes levo i nemozes da se ne snadjes. da nadam se da imas konja :) Tnx ja sam bio retard gledao sam na pogresnoj planini, totalni FAIL, nemam jos uvek konja dobro me podseti da odem da ga kupim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Prekratka igra (ili je odigrao prebrzo) odradio thiefs guild do kraja ... dark brotherhood..(onaj imortal konj i njihove rukavice 2x backstab dmg i one hand su game braking ... 30Xbackstab ispadne sa dagerom one shot zmaja meh i max sneak dobijes vanish na cucanje vampir isto game brake samo ono fire- ostalo sve imun ... shoutovi ako igras ko stealth suvisni. Tip pickpocket imba mozes da krades ljudima iteme koji imaju equip i tako dubliras neke rare ko blade of woe najaci dager u igri dobijes u brvih sat vremena .. puna bugova i prekratka :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2011 Author Report Share Posted November 17, 2011 http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Prekratka igra (ili je odigrao prebrzo) odradio thiefs guild do kraja ... dark brotherhood..(onaj imortal konj i njihove rukavice 2x backstab dmg i one hand su game braking ... 30Xbackstab ispadne sa dagerom one shot zmaja meh i max sneak dobijes vanish na cucanje vampir isto game brake samo ono fire- ostalo sve imun ... shoutovi ako igras ko stealth suvisni. Tip pickpocket imba mozes da krades ljudima iteme koji imaju equip i tako dubliras neke rare ko blade of woe najaci dager u igri dobijes u brvih sat vremena .. puna bugova i prekratka :C Ne znam da li je prekratak main quest... ali ja komotno imam 20 sati gejmpleja trenutno i nisam se popeo na planinu kod greybeardova jos... a nisam se uclanio jos uvek ni u jedan guild. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ma pusti ga, vidis da je imba lik, 1337, sta vec. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ma pusti ga, vidis da je imba lik, 1337, sta vec. ma jok samo sam se nadao da je main prica malo duza :( ali ono poceo iz pocetka sa modovima nekim sada i ono sporedni questovi i tako to trebalo bi da traje dosta duze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 ja imam tipa 20h playtime ali mi se nesto zabagovao main quest kod elder scrola :( Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Ma picenje samog main questa je po meni u ovoj igru glupo,treba bar po malo side questova da se radi da bi se uslo u pricu fino,a ja imam mozda 50 questova sada u logu i samo idem i cistim,uzivam,a preskacem main story - Al da je kratka jeste,imao sam ortaka bio je 10. level i u roku od 4-5 sati igre ( znam 10. lvl je bio kad je bio kod greybearda ) i u tih 4-5 sati je pocistio citav main story ( mada sa tgm cheatom ) Al svakako ja imam dobrih 25-ish sati u igri a samo sam greybearde uradio od main questa :D - Btw vudu,dobar je ovaj hotfix ja installirao ,nesto namjestao,valjda sve kako treba,i izgleda mi da se grafika poboljsala i to znatno,sad tek mogu da uzivam u igri:D! Mada sam po nekim dungeonima trenutno pa se ne da primetiti fino Edited November 17, 2011 by WTFitsLukaDerv Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) Vi se cudite sto je main quest kratak ? Pa pogledajte sve "skorije" igre od Bethesde. Mogu da se zavrse za 4-5 h. Fallout mozda i brze. Zato su to pokrili sa beskonacnim brojem kako dobrih tako i glupih side questova i naravno DLC. Ja josh uvek cekam da izbace neke zajebane modove pa cu onda da pocnem. Edited November 17, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 (edited) main quest uopste nije kratak makar uporedjeno sa ostalim chain questovima , tipa za mage guild mi trebalo 3h ili tako nesto Edited November 17, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131 I šta sada da koristim sa 5750? Mogu uključim MLAA u driveru, FXAA u launcheru ili FXAA injector? :) Koliko vidim ovo može da ubaci FXAA u dosta starih igara koje ga nemaju... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Nesto mi nije primamljivo to sto je okacio vudu... igra ima bas shmek onako "isprana" Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Ok, senke definitivno prave najveći udarac, sve na ultra i senke na medium -> igra je poletela. Jooooooj ulazim u Whiterun kad ono muzika iz Morrowinda (konkretno, "Rise to Reality" track), jooooj <3 (mada jes malo pederski potez, mogli su novu muziku da iskomponuju, al ionako se više niko ne seća Morrowind soundtracka) Koje je sranje igra bila taj morrowind. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 18, 2011 Report Share Posted November 18, 2011 Nesto mi nije primamljivo to sto je okacio vudu... igra ima bas shmek onako "isprana" Pa možeš da podešavaš efekte, smanjiš saturation etc, ne znam samo da li je kvalitetniji in-game fxaa ili ovaj i koji više spucava performanse :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts