urbanExp.hulk Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Kupujem steam ali sa diskom!! znaci ne samo acc nego disk :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 druže, steam je besplatan i ima 1,5 mb ( jedan ipo megabajt ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 druže, steam je besplatan i ima 1,5 mb ( jedan ipo megabajt ). Dobro sto se pravis pametan???? Trazim da kupim orginala disk gde napravljen acc....ili jos bolje ako nije napravljen...Posto u game-s nema steam da se kupi...tek oko nove godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Ja ne kontam kako steam moze da se kupi? Mozda mislis na CS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) Mozda CSS? Ja ima CSS za prodaju! :D Skazi posto prodajes? 2000, moze? Edited October 24, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 @andjeo rejven ti je lepo rekao, ne budi bezobrazan. Steam je samo platforma preko koje možeš kupiti igre i account na njemu se pravi besplatno. Takođe, kada kupiš neku igru na CD-u (CS ili TF2 na primer), dodaš je u svoj Steam account ukucavanjem CD key-a (Add a game) i zatim ćeš moći da je igraš na Steam serverima. Ti verovatno zeliš da kupiš neku konkretnu igru ili više igara. Nabroj ih ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Kupujem steam ali sa diskom!! znaci ne samo acc nego disk :)) Kad zasluzis crvena krila andjela pakla, dacu ti svoj steam disk. Do tada mozes to resiti tako sto ces kupiti prazan disk, skinuti "steam" sa neta (1.5 MB kao sto rekidrug kaze) Onda narezes nekim programom taj steam na taj disk, i imas "steam na disku" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) aj bre sta zajebavate lika jeste oce da uzme cs antology sa cd i cd key sve :S Edited October 24, 2010 by N1k0L4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Pa za ljude van cs foruma, steam ne znaci po defaultu Counter-Strike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 (edited) Pa za ljude van cs foruma, steam ne znaci po defaultu Counter-Strike. Dobro u prevodu ocu da kupum original cs 1.6 e tako bolje? :) @andjeo rejven ti je lepo rekao, ne budi bezobrazan. Steam je samo platforma preko koje možeš kupiti igre i account na njemu se pravi besplatno. Takođe, kada kupiš neku igru na CD-u (CS ili TF2 na primer), dodaš je u svoj Steam account ukucavanjem CD key-a (Add a game) i zatim ćeš moći da je igraš na Steam serverima. Ti verovatno zeliš da kupiš neku konkretnu igru ili više igara. Nabroj ih ovde. Ma imam ja moj steam acc za cs...a i ne kupujem za sebe....i znam sta je steam ne moras mi crtas ipak igram cs "malo duze" aj bre sta zajebavate lika jeste oce da uzme cs antology sa cd i cd key sve :S Ma jes sta me zezaju :) nek pisu ako im dosadno sta hoce ;)) Edited October 24, 2010 by Andjeo pakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 ipak igram cs "malo duze" ovo se oseća u tvojim postovima. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 ovo se oseća u tvojim postovima. Bitan NE :)) jbg ne moze svako da bude pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Decko je osetio potrebu da ispadne pametan,pa je napisao 1.5mb-a.I sta se pravdas ovim likovima...ovo je sajt hejtera i svi zele da ispadnu pametni.znam da cs igras od juce i jbg,LOW si! :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 Decko je osetio potrebu da ispadne pametan,pa je napisao 1.5mb-a.I sta se pravdas ovim likovima...ovo je sajt hejtera i svi zele da ispadnu pametni.znam da cs igras od juce i jbg,LOW si! :)))) Ma jes opusteno sprdnja i onako nema nista da se radi i cita na klanrur-u pa ovako ima mnogo zanimljivih i pametnih stvari ::)) A da pa jesam ULTRA HIGH LOW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Alo bre hejteri ne zajebavajte se sa CS mafijom. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Alo bre hejteri ne zajebavajte se sa CS mafijom. Sa mafijom u globalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 osetila se neka glupost u vazduhu kad sam usao na ovaj topic. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Dobro sto se pravis pametan???? Trazim da kupim orginala disk gde napravljen acc....ili jos bolje ako nije napravljen...Posto u game-s nema steam da se kupi...tek oko nove godine... Decko je osetio potrebu da ispadne pametan,pa je napisao 1.5mb-a.I sta se pravdas ovim likovima...ovo je sajt hejtera i svi zele da ispadnu pametni.znam da cs igras od juce i jbg,LOW si! :)))) da li shvatate koliki ste somovi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Jebote ne mogu da verujem sta citam Znaci steam na CS jeziku znaci da hoce da kupi counter ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRNaDo Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 imam ja steam ali ne na cd-u nego na dvd-u :))) 3000 dinara :) She's soft and warm and almost weightless. Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes. I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away. I tell her i love her Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 (edited) da li shvatate koliki ste somovi? dobro mi smo somovi ti si taj i prestani da peglas...ako nemas nista korisno da kazes onda nemoj......a da napisao sam da trazim original cs 1.6...jer to bolje bogovi klanrur-a? Edited October 24, 2010 by Andjeo pakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 imam ja original cs 1.6 nonsteam za male pare. je l' odgovara to? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 imam ja original cs 1.6 nonsteam za male pare. je l' odgovara to? moze 2k dosta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Do tada mozes to resiti tako sto ces kupiti prazan disk, skinuti "steam" sa neta (1.5 MB kao sto rekidrug kaze) Onda narezes nekim programom taj steam na taj disk, i imas "steam na disku" ali kako ti samo padaju ovakve stvari na pamet... dobro mi smo somovi ti si taj i prestani da peglas...ako nemas nista korisno da kazes onda nemoj......a da napisao sam da trazim original cs 1.6...jer to bolje bogovi klanrur-a? A da jednostavno skapiras da si pogresio i kazes "ah da, lose sam se izrazio" ili "e jebi ga, nisam znao" (mislim, nije sramota ne znati), nego jos nastavljas da lupetas i brukas se, prvenstveno nepismenoscu, a onda i arogancijom u neznanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 moze 2k dosta??? 2,5k i tvoje je "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts